Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

05 Φεβρουαρίου 2011

Τα έσπασαν στην Πλάκα για τον ΠΑΟΚ!


Καλή σας ημέρα!!!
Αναρωτιέμαι εάν και πότε εμείς οι Έλληνες θα ζητήσουμε...άσυλο για την λογική γενικότερα!!! Δεν μας ενοχλεί στα αλήθεια όταν μας χλευάζουν οι Βάρβαροι Ευρωπαίοι λέγοντας μας πως "είναι αστείο να νομίζετε οτι εσείς οι Νεοέλληνες έχετε στις φλέβες σας το ίδιο αίμα με τους αρχαίους προγόνους σας"? Βεβαίως δεν "Εθνικολογώ" και ούτε με πιάνει ο Πατριωτικός οίστρος, αλλά... Φιλότεχνοι… χουλιγκάνοι
τα έκαναν Γης μαδιάμ χθές το βράδυ  οπαδοί χωρίς διακριτικά στο Θέατρο Τέχνης, όπου είχε πρεμιέρα η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης».
Οι χούλιγκανς προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές στο θέατρο, ενώ υπήρξε και ένας τραυματισμός υπαλλήλου! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν περίπου 40 άτομα οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού! (σ.σ «εδώ είναι Πειραιάς...») Μάλιστα δεν δίστασαν να πετάξουν μολότοφ και να τα σπάσουν όλα! Και όλα αυτά λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Τώρα αν ήταν κόκκινοι ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα...δεν με αποσχολεί και ούτε θα σταθώ!!! Είναι σίγουρο πως είναι πάνω απο όλα... Μνημονιακοί και αυτοί...όπως και εγώ και αντί να ασχοληθούμε σοβαρά με την αυτοκριτική μας αλλά και με το θράσσος των Πολιτικών που εξακολουθούν να μας κατασυκοφαντούν και να μας κατακλέβουν το δικαίωμα του...σήμερα και του αύριο, μας ενόχλησε ο...ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ!!!

Την ερχόμενη εβδομάδα θα επανέλθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Λουκά Βύντρα. Το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι ιθύνοντες των «πρασίνων» επιθυμούν την ανανέωση του. Τα ίδιο και ο 29χρονος αμυντικός, όμως όχι αν δεν του γίνει η κατάλληλη πρόταση. Εν τω μεταξύ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ετοιμάζει βαλίτσες μετά το πέρας της φετινής σεζόν. Συναντήθηκαν Γόντικας-Πολέμης.
 Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βύντρα θα απασχολήσει τις προσεχείς ημέρες τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής άσος θα κληθεί από τη διοίκηση για να ακούσει την προσφορά για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με επιθυμία και των δύο πλευρών να επιτευχθεί συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός δίνει στον 29χρονο άσο περίπου όσα παίρνει σήμερα με μία μικρή αύξηση (500.000 ευρώ) και με κάποια μπόνους συμμετοχών και στόχων μπορεί να εισπράξει περίπου 650-700.000 ευρώ.
Ο Βύντρα από την πλευρά του επιθυμεί η πρόταση που θα του γίνει να αφορά χρήματα αρκετά περισσότερα από αυτά του υπάρχοντος συμβολαίου (450 χιλ. ευρώ ετησίως). Σε διαφορετική περίπτωση, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη, με τη Λάτσιο που τον έχει προσεγγίσει, να δείχνει διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της από τις 500 χιλιάδες ευρώ που δίνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοικούσα επιτροπή είχε αποφασίσει να «τρέξει» το θέμα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, οπότε πιθανότατα παίρνει παράταση για μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και πάντα στο προσκήνιο για τον παίκτη υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υφίσταται, με τον Βύντρα πάντως να το διαψεύδει.

«Η τελευταία μου σεζόν εδώ»
Ο Βραζιλιάνος άσος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιλώντας με έναν φίλο του από την Αγγλία μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Twitter ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από την χώρα μας και τον Παναθηναϊκό.
Όταν ο Βρετανός τον οποίο γνωρίζει από την Άρσεναλ τον ρώτησε πως τα περνάει στην Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο του απάντησε: «Γεια σου φίλε μου. Περνάω πολύ καλά, αν και είναι η τελευταία μου σεζόν εδώ».
Το συμβόλαιο του 34χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν επιθυμεί την ανανέωση του λόγω υψηλού κόστους. Για τον Ζιλμπέρτο ερίζουν αρκετές ομάδες από τη Βραζιλία.

Τα είπαν Γόντικας-Πόλεμης
Συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γόντικα και τον Αδαμάντιο Πολέμη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή . Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις περικοπές και την σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσουν τη νέα χρονιά. Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Μάλιστα, θεωρούν ότι με αντίστοιχες εμφανίσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου. Επιπλέον ο Πολέμης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Χωρίς νικητή έληξε το απόλυτο ντέρμπι μίσους της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε στο «Σιγκναλ Ιντούνα Παρκ», με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι, Λεβερκούζεν και Μπάγερν, που δοκιμάζονται στις έδρες των Νυρεμβέργης και Κολωνίας αντίστοιχα, έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή, όπως και η Μάιντς, που ισοβαθμεί με τους Βαυαρούς στην 3η θέση και υποδέχεται την… παραπαίουσα Βέρντερ στο «Μπρούχβεγκ».
 Το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Φερνάντο Τόρες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην 26η αγωνιστική της Premier League, καθώς η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στο ντεμπούτο του Ισπανού στράικερ με τη φανέλα των «μπλε» απέναντι στην πρώην ομάδα του. Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η 2η Αρσεναλ, που αντιμετωπίζουν τις Γουλβς και Νιούκαστλ αντίστοιχα, ενώ θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παίζει με τη Γουέστ Μπρομ στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ».
Το Μιλάνο βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην 24η αγωνιστική της Serie A, καθώς η Ίντερ κοντράρεται με τη Ρόμα στο «Μεάτσα». Δύσκολη αποστολή έχει η πρωτοπόρος Μίλαν ταξιδεύει στη Γένοβα για να παίξει με την πάντα ικανή για όλα μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις», Τζένοα, η Νάπολι υποδέχεται στο «Σαν Πάολο» την εκ των ουραγών Τσεζένα, ενώ μια ακόμα δοκιμασία περιμένει την... παραπαίουσα φέτος Γιουβέντους, που ταξιδεύει στη Σαρδηνία για να παίξει στο «Σαντ Ελία» με την ανεβασμένη Κάλιαρι.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί ίσως το τρανότερο παράδειγμα αλλοπρόσαλλης ομάδας, ωστόσο η κακή αγωνιστική κατάστασή της, κάθε άλλο παρά εφησυχασμό προκαλεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται τους «κολτσονέρος» στο «Καμπ Νου», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στην Primera Division. Την Κυριακή, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο, καθώς φιλοξενεί την Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ η Βιγιαρεάλ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λεβάντε στο «Μαδριγάλ» και η Βελένθια κοντράρεται στο «Μεστάγια» με την Έρκουλες.
Στο «Ζερλάν» στρέφονται τα βλέμματα στην 22η αγωνιστική του Championnat. Η Λυών υποδέχεται την Μπορντό, σε ένα ματς που τα προηγούμενα χρόνια έκρινε ακόμα και τον τίτλο, αλλά φέτος έχει χάσει κάτι από τη λάμψη του. Δυνατή κόντρα περιμένουμε και στο «Ρουτ ντε Λοριάν», όπου η 4η της βαθμολογίας Ρεν υποδέχεται την 2η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η πρωτοπόρος Λιλ ταξιδεύει στη Βουργουνδία, όπου στο «Αμπέ Ντεσάν» την περιμένει η... παραπαίουσα φέτος Οσέρ, που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ