Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

30 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολο το ματς του...Βόλου!!!

Με αφορμή ένα μικρό δημοσίευμα που μου έστειλε ένας φίλος του μπλοκ!

..."Φίλε μου, σήμερα στον Παναθηναικό λόγω της γνωστής κατάληξης του διοικητικού θέματος...κατά την γνώμη μου υπάρχει πλήρη σύγχυση, αδιαφορία και κυρίως ακυβερνησία!!! Δεν νομίζω πως υπάρχει μια προσωπικότητα ούτε σε επίπεδο παικτών ή παραγόντων. Την περασμένη Κυριακή δεν βρέθηκε ούτε...ένας να κάνει μια παρατήρηση ή μια σύσταση στον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε... ο  ΓΛΟΥ( με το ξυρισμένο φρύδι και την By sexoual ) εμφάνιση του!!! Ποσώς με ενδιαφέρει αυτό το ερυθρόλευκο...κατασκεύασμα και πολύ περισσότερο το πόσο σεβάστηκε την νέα του φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου...αν και τον πήρε ο κατήφορος και αυτόν. 

Απλά αναρωτιέμαι το εξής... γνωρίζει ο by sexoual ξυρισμένος... πως εάν αυτό το έκανε σε μια άλλη εποχή τι θα είχε πάθει? Ας το έκανε με τον Κωνσταντίνου τον τερματοφύλακα ή με τον Καλλιτζάκη...και θα του δίνανε το κιλοτάκι του να το φάει!!! Ας το έκανε με τον Ταράση ή τον Βονόρτα και θα βρισκόταν στο ΗΡΑ για γυναικολογικές εξετάσεις!!! 

Για να περάσω όμως στο...δια ταύτα και στην...ταμπακιέρα, δεν μου φταίει το κάθε ποδοσφαιρικό εξάμβλωμα που βρήκε...χώρο και συνθήκες για να τα κάνει αυτά! Μου φταίει η εσωτερική αλητεία της ομάδας μου, μου φταίει η καταδυνάστευση από τα διάφορα "πράσινα" λαμόγια που χωρίς ψυχή και τσαμπουκά...από μπατήρηδες που ήταν...βγάλανε και μεροκάματο πουλώντας παραμύθι "στα εκατομμύρια των πράσινων καρδιών". Για την πράσινη κατρακύλα λοιπόν δεν μου φταίει το ερυθρόλευκο μπλοκ... (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΞΑΝΘΗ,ΒΟΛΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ...και κανά δυο ακόμη κρυφές ομάδες). Ο Μαρινάκης έτσι και αλλιώς μαζί με τις μετοχές πήρε και τις...ευλογίες του Κόκκαλη και συνεχίζει... Μου φταίμε εμείς οι ίδιοι για τα όσα μας συμβαίνουν αλλά και για όσα δεινά θα ακολουθήσουν"...!!!


 
ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη στο σημερινό δύσκολο ματς του ΟΣΦΠ στον Βόλο!!! 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο τον θρίαμβο τους επι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο...εξαιρετικός σε ήθος και παιδεία...πρόεδρος τους κύριος Μπέος, υποσχέθηκε τεράστιο πρίμ σε περίπτωση νίκης επί του φιλοξενούμενου του ΟΣΦΠ. Δυστυχώς ο μέσος...Ζαραδούκας θα είναι σήμερα απών και ίσως αποδειχτεί μοιραίο για την γηπεδούχο ομάδα! Ένα είναι όμως σίγουρο...πώς οι άριστες σχέσεις μεταξύ του νέο εφοπλιστή (κάτι σαν τον πατέρα...) Μαρινάκη, με τον οσφυοκάμπτη Μπέο...δεν θα παίξουν κανέναν απολύτως ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στο στρατόπεδο του φιλοξενούμενου Ολυμπιακού Πειραιώς...παρά τις ανησυχίες για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα...επικρατεί αισιοδοξία! Πολύ πιθανών λόγω καιρικών συνθηκών (κρύο κλπ) να χρησιμοποιηθεί το...ΠΑΛΤΟ τύπου ΤΖΙΜΠΟΥΡ...που συνδυάζει το αριστοκρατικό...καμηλό με το αντιανεμικό!!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ κυρίες και κύριοι και η επανεμφάνιση του θα μαγνητίσει το φιλοθεάμων κοινό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!!! Πιθανή εμφάνιση του μοναδικού Ραούλ Μπράβο...αλλά τα βλέμματα στρέφονται στο τραγικό γεγονός της απουσίας του μέσου...ΟΡΤΑΔΟ!!! Δυστυχώς θα απουσιάσει από την σημερινή 18άδα του φιλοξενούμενου Ολυμπιακού και ο προπονητής αλλά και σύσσωμη η διοίκηση (Μαρινάκης, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης, Τάκης κλπ) προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν την απουσία του από τον...πάγκο της ομάδας. 7.000 οπαδοί του Θρύλου...θα παραστούν στα...αποκαλυπτήρια του ΜΠΕΟΥ...και ευκαιρία είναι να δουλέψουν και τα...τσιπουράδικα της πόλης...μιας και υπάρχει μια γενικότερη κρίση λόγω ΔΝΤ. 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ : Είπαμε ρε...Θρύλε πως...μεταξύ των τυφλών...ο μονόφθαλμος...αλλά εσύ το παραγάμησες φέτος!!!

Άντε γειά... όπως λέει και ο εξαιρετικός και καλλιεργημένος θρυλόσοφος σας!!!

ο Κουμαρτζής



ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ