Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

22 Φεβρουαρίου 2011

Ενοχή και εκδίκηση

Δεν έχει καμία  σημασία  τι θα γράψει η ποδοσφαιρική στατιστική μπροστά στο τι θα γράψει ο κοινωνικός απολογισμός. Αγωγή ψυχής αποτελεί το ποδόσφαιρο σε όλα του τα επίπεδα,  ερασιτεχνικό η επαγγελματικό. Η δημοφιλία του στις νέες γενιές δημουργεί πρότυπα και διαμορφώνει αξίες. Και επί δεκαετίες βλέπουμε την αποθέωση του "μέσου" μέσα στα γήπεδα. Επί δεκαετίες τα ελληνόπουλα διδάσκονται από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες ότι για να πάνε μπροστά πρέπει να έχουν μέσο , να έχουν παράγκα, να έχουν τηλεοπτικά οπαδικά αποβράσματα που διαμορφώνουν συνειδήσεις, να έχουν εξουσία και να χτυπάνε πισώπλατα στον στίβο της ζωής. Το κρατικοδίαιτο και κρατικοξωφλημένο ελληνικό ποδόσφαιρο δηλητηριάζει τα πάντα... νικητές και ηττημένους. Στους πρώτους προσφέρει μια ενοχή που μπορεί και να μην άξιζαν αλλά έκαναν τα πάντα για να την κατακτήσουν λόγω κόμπλεξ  και στους δεύτερους την οργή του αδικημένου που πάντα θα ζητάει εκδίκηση η οποία όταν θα την πάρει θα τον οδηγήσει νομοτελειακά στην ενοχή.

ο Κουμαρτζής 

Μετά τις 3 το μεσημέρι θα ανεβούν τα σημερινά μας πονταρίσματα. 



 Έτοιμος για να κάνει κατάθεση ψυχής στο «Λουζνίκι» και να πάρει την πρόκριση από την ΤΣΣΚΑ είναι ο ΠΑΟΚ (19:00, ANT1) απόψε στην παγωμένη Μόσχα.


 ΠΑΟΚ μπορείς! 

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση στην Μόσχα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα και το γρήγορο γκολ είναι ο στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φέρει... στα ίσια το ματς και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την πρόκριση.


Στα αμιγώς αγωνιστικά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Μάκης Χάβος είναι το «4-2-3-1». Ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ το «καρέ» της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα χαφ θα είναι οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, με τον Ίβιτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, με τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη να βρίσκονται στις πτέρυγες.

read more "Ενοχή και εκδίκηση"

20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις...





Το να ασχοληθώ με το χθεσινό ματς του Γ. Καραισκάκη το θεωρώ απόλυτη υποτίμηση μου!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ  ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!


ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ


Ο Κουμαρτζής




read more "ΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..."

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ