Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

12 Φεβρουαρίου 2011

«Καυτά» ντέρμπι σε Τορίνο και Μάντσεστερ, δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Ρεάλ


Ανέβηκαν οι σημερινές επιλογές μας στις στήλες τους. Πολύ πιθανόν στην διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και επιπλέον επιλογές.
Όλοι δρόμοι οδηγούν στο «Ολντ Τράφορντ» στην 27η αγωνιστική της Premier League, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, με το οποίο ανοίγει η αυλαία το μεσημέρι του Σαββάτου. Όσον αφορά τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, η 2η Αρσεναλ αντιμετωπίζει στο «Εμιρεϊτς» τη Γουλβς, ενώ Τσέλσι και Τότεναμ, που ισοβαθμούν στην 4η θέση, δοκιμάζονται στις έδρες των Σάντερλαντ και Φούλαμ αντίστοιχα.

Στο «Φριτς Βάλτερ» συνεχίζει η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ την προσπάθεια επιστροφής της στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από 9 χρόνια, καθώς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga, κοντράρεται με την Καϊζερσλάουτερν. Εκτός έδρας αποστολή έχει και η 2η Λεβερκούζεν, που αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται στην «Αλιάντς Αρένα» τη Χόφενχαϊμ. Παράλληλα, Μάιντς και Ανόβερο φιλοξενούνται από τις Κολωνία και Βέρντερ αντίστοιχα.

Αγωνιστική με μεγάλες συγκινήσεις είναι η 25η της Serie A. Το σπουδαιότερο ματς διεξάγεται δίχως αμφιβολία στο Τορίνο, το μεγάλο derby d'Italia, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, ενώ μεγάλη αναμέτρηση διεξάγεται και στη Ρώμη, όπου η Ρόμα κοντράρεται στο «Ολίμπικο» με τη Νάπολι. Η πρωτοπόρος Μίλαν, από την πλευρά της, υποδέχεται τη Πάρμα στο «Σαν Σίρο» και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι για να ξεφύγει από τους διώκτες της.

Ισχυρό χαρακτήρα καλείται να δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για τον φετινό τίτλο της Primera Division, αφού η Εσπανιόλ μέσα στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Εκτός έδρας αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας και η Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει την απρόβλεπτη Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν», ενώ από τις υπόλοιπες συναντήσεις ξεχωρίζει αυτή στο «Βιθέντε Καλντερόν» ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Βαλένθια.

Στο «Ζοφρουά Γκισάρ» εστιάζεται το ενδιαφέρον στην 23η αγωνιστική του Championnat, καθώς η Σεντ Ετιέν κοντράρεται με τη Λυών στο μεγάλο Derby du Rhone, ενώ ματς με πολλά προηγούμενα έχουμε και στο Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λανς. Η πρωτοπόρος Λιλ έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδεχόμενη στο «Μετροπόλ» την Τουλούζ, ενώ η Μαρσέιγ έχει δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει στο «Ογκίστ Μπονάλ» τη Σοσό.
read more "«Καυτά» ντέρμπι σε Τορίνο και Μάντσεστερ, δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Ρεάλ"

11 Φεβρουαρίου 2011

Οι μάχες συνεχίζονται απο σήμερα!!!









Καλή σας ημέρα!!! 
Ένα γεμάτο πρόγραμμα μας περιμένει αυτό το τριήμερο!!! Με ντέρμπι που έχουν την ανάλογη σημασία και αξία τους. Θα γίνουν δυνατές μονομαχίες και ελπίζουμε να πέσουμε μέσα στις επιλογές μας που έχουν ξεκινήσει απο το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι και την Δευτέρα. Για σήμερα Παρασκευή ανέβηκαν στις στήλες τους τα πονταρίσματα μας!!!


Ο Κουμαρτζής


read more "Οι μάχες συνεχίζονται απο σήμερα!!!"

10 Φεβρουαρίου 2011

Η μαθηματική ακολουθία Fibonacci στο στοίχημα?


 
Καλή σας ημέρα!!!


Σήμερα τα γήπεδα συντηρούνται, οι κηπουροί καταβρέχουν ότι βρουν μπροστά τους, οι λευκές γραμμές των ορίων ξαναπασαλίβονται...και έτσι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να χαλαρώσουμε και να συγκεντρωθούμε.

Σκέφτηκα πως από αύριο μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή επι του στοιχήματος την μαθηματική άκολουθία του Fibonacci (ολόκληρο το άρθρο και ο πίνακας βρίσκεται στο τέλος της σελίδας) προκειμένου σε βάθος χρόνου να οδηγηθούμε ακόμη πιο σίγουρα (πιθανότατα) στην κερδοφορία μας.

"Το σύστημα αυτό έχει άμεση εφαρμογή στο καζίνο, όπου οι πιθανότητες είναι σταθερές (50% στο άσπρο-μαύρο, 1/36 στα νούμερα κ.ο.κ.). Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα αυτό δεν ισχύει, οπότε εμείς πρέπει να παίζουμε συνεχώς σταθερές αποδόσεις. Προτείνονται αποδόσεις γύρω στο 2.00 που, αν δυσκολευόμαστε να τις πετύχουμε σε μονά αποδεκτά, μπορούμε να βρούμε με δύο παιχνίδια γύρω στο 1.45. Αν επιλέξουμε σωστά τα παιχνίδια, έχουμε πάνω από 50% πιθανότητες σωστής πρόβλεψης, ενώ με 40% κερδίζουμε την ακολουθία. Αρα συμφέρει ο Fibonacci."

Τα νούμερα που αναφέρω παρακάτω (1-1-2-3-5....) δεν είναι το απόλυτο ποσό στοιχήματος, αλλά η μονάδα. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξουμε μονάδα 10 ευρώ, η ακολουθία γίνεται (10-10-20-30-50....) και άρα στο τέλος του παραδείγματος θα είχαμε κέρδος 10ευρώ. Εδώ να πω ότι για αρκετά μεγάλες μονάδες, καλό είναι το σύστημα να το σταματάμε στο 5ο βήμα, αλλιώς τα ρίσκα αυξάνονται πολύ.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο ξεκινώντας μαζί το σύστημα (για όποιον φυσικά τον ενδιαφέρει)

Καλή σας ημέρα.
read more "Η μαθηματική ακολουθία Fibonacci στο στοίχημα?"

09 Φεβρουαρίου 2011

Ωραίος ο Πράκτωρ...


 
Καλή σας ημέρα!!!
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Πράκτωρ του ΟΠΑΠ... χτύπησε 4 στα 4 στο παρολί με τα ζητούμενα του και σήμερα θα προσθέσει ενα καλό ποσό στο ταμείο του. 
Ωραίος ο Πράκτωρ ο οποίος μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργεία μας είχε σχεδόν 167 ευρώ κέρδη και μάλιστα παίζοντας στον Τριτοκοσμικό ΟΠΑΠ. 
Φανταστικό και το   www.betsplease.gr   όπου πιάσαμε 5 στα 5 και μάλιστα μέσα ήταν η ισοπαλία της Χέρεφορντ που έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα. 
Ο Μάρκο Πόλο...στο Ασιατικό χάντικαπ    http://betasian.blogspot.com  και στο ταξίδι του προς τον δρόμο του μεταξιού, δίνει και αυτός τον δικό του αγώνα με την φιλοδοξία του να μπεί τάχυστα σε τροχιά κερδοφορίας και αυτός.






ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.


read more "Ωραίος ο Πράκτωρ..."

08 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα το δωμάτιο έμεινε πραγματικά άδειο…



Gary Moore, still got the feeling...

Μπορείς να παίξεις μία, μόνο, νότα στην κιθάρα και ο κόσμος να συγκλονιστεί, αν είναι η σωστή νότα, στο σωστό χώρο, παιγμένη από το σωστό άνθρωπο.

Και τώρα το δωμάτιο έμεινε πραγματικά άδειο…

40 χρόνια καριέρας, δεκάδες τραγούδια που θα μείνουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου και ένα μοναδικά χαρακτηριστικό κιθαριστικό στυλ. Αυτά είναι η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Gary Moore στους απανταχού θαυμαστές του. Κι ένα απρόσμενο αντίο…

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη γενέτειρα του, το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. Στα 16 του ήταν ήδη ένας τοπικός ήρωας, μέχρι που τον ανακάλυψε ο Phil Lynott και τον πήρε μαζί του στους Skid Row αρχικά και κατόπιν στους Thin Lizzy. Το 1979 είναι η χρονιά που χαράζει τον δικό του δρόμο, ο οποίος κάθε άλλο παρά μοναχικός ήταν. Είτε μέσα από συνεργασίες, είτε μέσα από τα προσωπικά του άλμπουμ, ο Moore δεν ακολουθεί την πεπατημένη αλλά συνεχώς πειραματίζεται, πότε σε ροκ ‘ν’ ρολ και πότε σε μπλουζ ήχους.

Αποκορύφωμα της καριέρας του η κυκλοφορία του δίσκου Still got the blues, στις αρχές της δεκαετίας του 90, που έγινε η αφορμή για να τον γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές.

Οι ροκ σταρ έχουν δύο τρόπους να ‘φεύγουν’ από τον μάταιο τούτο κόσμο: οι περισσότεροι συνήθως πέφτουν νικημένοι από τις καταχρήσεις. Ο Moore αντίθετα, ζούσε πάντα μια ήσυχη οικογενειακή ζωή μακριά από πειρασμούς και δεν απασχόλησε ποτέ τα ταμπλόιντ.

Ο Gary Moore, έσβησε στον ύπνο του, σε ξενοδοχείο της Ισπανίας. Ήταν Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, όταν η ροκ μπάντα του Παραδείσου κέρδισε ένα νέο μέλος…






πηγή...

ο Κουμαρτζής


 ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ







read more "Και τώρα το δωμάτιο έμεινε πραγματικά άδειο…"

07 Φεβρουαρίου 2011

Καλή εβδομάδα!!!




...και φυσικά καλή σας ημέρα!!! 
 Ατονίσαμε λιγάκι όλοι μας  το Σαβ/κύριακο που μας πέρασε λόγω εργασιών και υποχρεώσεων. Απολύτως σεβαστό απο τον καθένα μας...για τον καθένα μας!!! 
 Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους θα απουσιάσουν για λίγο καιρό ο Σέρ απο το Λονδίνο και ο Στούκης με τα διπλά του!!! 
Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε κανονικότατα και χωρίς έλεος για τους μπούκ!!! Ο γράφων (Κουμαρτζής) τα πηγαίνει περίφημα, ο Κερδοσκόπος την...στήνει στο επόμενο καρτέρι και ο Πράκτωρ, δίνοντας σκληρές μάχες με τον δράκο που λέγεται...ΟΠΑΠ...έχει πολύ καλή κερδοφορία για τα δεδομένα του Κρατικού Μονοπωλείου.
Το τι έγινε το weekend δεν χρειάζεται να σας το υπενθυμίσω... Το μόνο που θα πώ είναι ότι χάθηκε πολύ χρήμα...!!!
Τα "στηρίγματα" έπεφταν με την μορφή ντόμινο...και το "μπαγιόκο" άλλαξε...χέρια!!! 
Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε απώλειες επι της ουσίας και ίσως σωθήκαμε απο διαίσθηση περισσότερο. Η εβδομάδα ξεκινάει και σιγά σιγά θα ανέβουν στις στήλες τους τα σημερινά μας πονταρίσματα!!! 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ – Το ντέρμπι του... Μεϊρέλες, πλησίασαν Νάπολι και Ίντερ, «4άρα» η Ρεάλ

Ο Φερνάντο Τόρες βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Ραούλ Μεϊρέλες όμως ήταν αυτός που άφησε το στίγμα του στην αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος άσος σημείωσε στο 69' το «χρυσό» γκολ των «κόκκινων», στη σπουδαία νίκη τους με 1-0 επί των «μπλε». Στο ματς που προηγήθηκε χρονικά, η Μπέρμιγχαμ επιβλήθηκε με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ».

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πήρε η υπόθεση τίτλος στη Serie A. H Μίλαν έμεινε στο 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» με την Τζένοα και πλέον βλέπει τη Νάπολι να την έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής. Οι «παρτενοπέι» ξεπέρασαν με 2-0 την αντίσταση της Τσεζένα στο «Σαν Πάολο» και βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στο -5 και με ματς λιγότερο η Ίντερ, που επιβλήθηκε 5-3 της Ρόμα, στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στο «Μεάτσα».

Χαμόγελα αισιοδοξίας, μέσα στο κλίμα μιζέριας των τελευταίων εβδομάδων, «σκόρπισε» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Primera Division και μείωσε εκ νέου την απόστασή της από την Μπαρτσελόνα στους επτά βαθμούς. Ένα βαθμό από την 3η Βιγιαρεάλ απέχει πλέον η Βαλένθια, η οποία επιβλήθηκε της Έρκουλες με 2-0 στο «Μεστάγια», σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι. Αντίθετα, η Σεβίλλη συνεχίζει να απογοητεύει, με την ομάδα του Μανθάνο να μένει στο 0-0 με τη Μάλαγα, στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Όσο ο Φάνης Γκέκας παραμένει «άσφαιρος», η Άιντραχτ αδυνατεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έμεινε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ στο «Μπαντενόβα», για την 21η αγωνιστική της Bundesliga και τουλάχιστον απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Αναβλήθηκε το ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Ζανκτ Πάουλι, λόγω βροχής.

Άφησε βαθμούς στη Βουργουνδία η Λιλ, μένοντας στο 1-1 με την Οσέρ στο «Αμπέ Ντεσάν», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Championnat και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι στο «Ζερλάν» ανάμεσα στη Λυών και την Μπορντό, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, η Τουλούζ έκαμψε την αντίσταση της Μονακό στο «Μουνισιπάλ» με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση.

H Μπενφίκα εμφάνισε για ακόμα μία εβδομάδα το σοβαρό της πρόσωπο, επικρατώντας εκτός έδρας της Σετούμπαλ με 2-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Liga Sagres. Νωρίτερα, η Πόρτο κατάφερε έστω και δύσκολα να βάλει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι, κάμπτοντας την αντίσταση της Ρίο Άβε με 1-0 στο «Ντραγκάο», ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η μεγάλη έκπληξη της Παρασκευής, με την ουραγό Ναβάλ να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Σε επαναληπτικό στο «Πάρκχεντ» θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους Ρέιντζερς και Σέλτικ, αναφορικά με ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Scottish Cup. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, σε ένα χορταστικό ματς στο «Άιμπροξ», ενώ εκτός από τα γκολ, μοιράστηκαν και τις... αποβολές.

Την 9η νίκη της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα κατέκτησε η Ανόρθωση, η οποία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 3-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και βρέθηκε εκ νέου στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νωρίτερα, σημαντική βαθμολογική «ανάσα» πήρε η ΑΕ Πάφου, η οποία με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Σολάρι, επιβλήθηκε του Ερμή με 3-1 και ξέφυγε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie έχασε η Τβέντε. Η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ έμεινε στο 1-1 στο «Γκάλγκενβαρντ» με την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με την Αϊντχόφεν. Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Χέρακλες, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ρόντα, ενώ σαρωτική ήταν στο «Γιούρομποργκ» η Χρόνινχεν, όπου συνέτριψε την ουραγό Βίλεμ με 7-1.
 
read more "Καλή εβδομάδα!!!"

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ