Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

07 Φεβρουαρίου 2011

Καλή εβδομάδα!!!




...και φυσικά καλή σας ημέρα!!! 
 Ατονίσαμε λιγάκι όλοι μας  το Σαβ/κύριακο που μας πέρασε λόγω εργασιών και υποχρεώσεων. Απολύτως σεβαστό απο τον καθένα μας...για τον καθένα μας!!! 
 Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους θα απουσιάσουν για λίγο καιρό ο Σέρ απο το Λονδίνο και ο Στούκης με τα διπλά του!!! 
Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε κανονικότατα και χωρίς έλεος για τους μπούκ!!! Ο γράφων (Κουμαρτζής) τα πηγαίνει περίφημα, ο Κερδοσκόπος την...στήνει στο επόμενο καρτέρι και ο Πράκτωρ, δίνοντας σκληρές μάχες με τον δράκο που λέγεται...ΟΠΑΠ...έχει πολύ καλή κερδοφορία για τα δεδομένα του Κρατικού Μονοπωλείου.
Το τι έγινε το weekend δεν χρειάζεται να σας το υπενθυμίσω... Το μόνο που θα πώ είναι ότι χάθηκε πολύ χρήμα...!!!
Τα "στηρίγματα" έπεφταν με την μορφή ντόμινο...και το "μπαγιόκο" άλλαξε...χέρια!!! 
Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε απώλειες επι της ουσίας και ίσως σωθήκαμε απο διαίσθηση περισσότερο. Η εβδομάδα ξεκινάει και σιγά σιγά θα ανέβουν στις στήλες τους τα σημερινά μας πονταρίσματα!!! 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ – Το ντέρμπι του... Μεϊρέλες, πλησίασαν Νάπολι και Ίντερ, «4άρα» η Ρεάλ

Ο Φερνάντο Τόρες βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Ραούλ Μεϊρέλες όμως ήταν αυτός που άφησε το στίγμα του στην αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος άσος σημείωσε στο 69' το «χρυσό» γκολ των «κόκκινων», στη σπουδαία νίκη τους με 1-0 επί των «μπλε». Στο ματς που προηγήθηκε χρονικά, η Μπέρμιγχαμ επιβλήθηκε με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ».

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πήρε η υπόθεση τίτλος στη Serie A. H Μίλαν έμεινε στο 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» με την Τζένοα και πλέον βλέπει τη Νάπολι να την έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής. Οι «παρτενοπέι» ξεπέρασαν με 2-0 την αντίσταση της Τσεζένα στο «Σαν Πάολο» και βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στο -5 και με ματς λιγότερο η Ίντερ, που επιβλήθηκε 5-3 της Ρόμα, στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στο «Μεάτσα».

Χαμόγελα αισιοδοξίας, μέσα στο κλίμα μιζέριας των τελευταίων εβδομάδων, «σκόρπισε» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Primera Division και μείωσε εκ νέου την απόστασή της από την Μπαρτσελόνα στους επτά βαθμούς. Ένα βαθμό από την 3η Βιγιαρεάλ απέχει πλέον η Βαλένθια, η οποία επιβλήθηκε της Έρκουλες με 2-0 στο «Μεστάγια», σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι. Αντίθετα, η Σεβίλλη συνεχίζει να απογοητεύει, με την ομάδα του Μανθάνο να μένει στο 0-0 με τη Μάλαγα, στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Όσο ο Φάνης Γκέκας παραμένει «άσφαιρος», η Άιντραχτ αδυνατεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έμεινε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ στο «Μπαντενόβα», για την 21η αγωνιστική της Bundesliga και τουλάχιστον απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Αναβλήθηκε το ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Ζανκτ Πάουλι, λόγω βροχής.

Άφησε βαθμούς στη Βουργουνδία η Λιλ, μένοντας στο 1-1 με την Οσέρ στο «Αμπέ Ντεσάν», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Championnat και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι στο «Ζερλάν» ανάμεσα στη Λυών και την Μπορντό, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, η Τουλούζ έκαμψε την αντίσταση της Μονακό στο «Μουνισιπάλ» με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση.

H Μπενφίκα εμφάνισε για ακόμα μία εβδομάδα το σοβαρό της πρόσωπο, επικρατώντας εκτός έδρας της Σετούμπαλ με 2-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Liga Sagres. Νωρίτερα, η Πόρτο κατάφερε έστω και δύσκολα να βάλει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι, κάμπτοντας την αντίσταση της Ρίο Άβε με 1-0 στο «Ντραγκάο», ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η μεγάλη έκπληξη της Παρασκευής, με την ουραγό Ναβάλ να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Σε επαναληπτικό στο «Πάρκχεντ» θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους Ρέιντζερς και Σέλτικ, αναφορικά με ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Scottish Cup. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, σε ένα χορταστικό ματς στο «Άιμπροξ», ενώ εκτός από τα γκολ, μοιράστηκαν και τις... αποβολές.

Την 9η νίκη της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα κατέκτησε η Ανόρθωση, η οποία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 3-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και βρέθηκε εκ νέου στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νωρίτερα, σημαντική βαθμολογική «ανάσα» πήρε η ΑΕ Πάφου, η οποία με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Σολάρι, επιβλήθηκε του Ερμή με 3-1 και ξέφυγε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie έχασε η Τβέντε. Η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ έμεινε στο 1-1 στο «Γκάλγκενβαρντ» με την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με την Αϊντχόφεν. Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Χέρακλες, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ρόντα, ενώ σαρωτική ήταν στο «Γιούρομποργκ» η Χρόνινχεν, όπου συνέτριψε την ουραγό Βίλεμ με 7-1.
 

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ