Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

09 Φεβρουαρίου 2011

Ωραίος ο Πράκτωρ...


 
Καλή σας ημέρα!!!
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Πράκτωρ του ΟΠΑΠ... χτύπησε 4 στα 4 στο παρολί με τα ζητούμενα του και σήμερα θα προσθέσει ενα καλό ποσό στο ταμείο του. 
Ωραίος ο Πράκτωρ ο οποίος μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργεία μας είχε σχεδόν 167 ευρώ κέρδη και μάλιστα παίζοντας στον Τριτοκοσμικό ΟΠΑΠ. 
Φανταστικό και το   www.betsplease.gr   όπου πιάσαμε 5 στα 5 και μάλιστα μέσα ήταν η ισοπαλία της Χέρεφορντ που έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα. 
Ο Μάρκο Πόλο...στο Ασιατικό χάντικαπ    http://betasian.blogspot.com  και στο ταξίδι του προς τον δρόμο του μεταξιού, δίνει και αυτός τον δικό του αγώνα με την φιλοδοξία του να μπεί τάχυστα σε τροχιά κερδοφορίας και αυτός.






ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.


ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ