Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

10 Φεβρουαρίου 2011

Η μαθηματική ακολουθία Fibonacci στο στοίχημα?


 
Καλή σας ημέρα!!!


Σήμερα τα γήπεδα συντηρούνται, οι κηπουροί καταβρέχουν ότι βρουν μπροστά τους, οι λευκές γραμμές των ορίων ξαναπασαλίβονται...και έτσι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να χαλαρώσουμε και να συγκεντρωθούμε.

Σκέφτηκα πως από αύριο μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή επι του στοιχήματος την μαθηματική άκολουθία του Fibonacci (ολόκληρο το άρθρο και ο πίνακας βρίσκεται στο τέλος της σελίδας) προκειμένου σε βάθος χρόνου να οδηγηθούμε ακόμη πιο σίγουρα (πιθανότατα) στην κερδοφορία μας.

"Το σύστημα αυτό έχει άμεση εφαρμογή στο καζίνο, όπου οι πιθανότητες είναι σταθερές (50% στο άσπρο-μαύρο, 1/36 στα νούμερα κ.ο.κ.). Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα αυτό δεν ισχύει, οπότε εμείς πρέπει να παίζουμε συνεχώς σταθερές αποδόσεις. Προτείνονται αποδόσεις γύρω στο 2.00 που, αν δυσκολευόμαστε να τις πετύχουμε σε μονά αποδεκτά, μπορούμε να βρούμε με δύο παιχνίδια γύρω στο 1.45. Αν επιλέξουμε σωστά τα παιχνίδια, έχουμε πάνω από 50% πιθανότητες σωστής πρόβλεψης, ενώ με 40% κερδίζουμε την ακολουθία. Αρα συμφέρει ο Fibonacci."

Τα νούμερα που αναφέρω παρακάτω (1-1-2-3-5....) δεν είναι το απόλυτο ποσό στοιχήματος, αλλά η μονάδα. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξουμε μονάδα 10 ευρώ, η ακολουθία γίνεται (10-10-20-30-50....) και άρα στο τέλος του παραδείγματος θα είχαμε κέρδος 10ευρώ. Εδώ να πω ότι για αρκετά μεγάλες μονάδες, καλό είναι το σύστημα να το σταματάμε στο 5ο βήμα, αλλιώς τα ρίσκα αυξάνονται πολύ.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο ξεκινώντας μαζί το σύστημα (για όποιον φυσικά τον ενδιαφέρει)

Καλή σας ημέρα.

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ