Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

22 Ιανουαρίου 2011

Ψηλά ο στοιχηματικός πήχυς για σήμερα Σαββάτο!!!

Καλή σας ημέρα!!!

Γερά και δυνατά τα σημερινά μας πονταρίσματα, πολύ φιλόδοξα και με μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης τους προκειμένου να περάσουμε από το ταμείο για είσπραξη.

Ανεβαίνουν διαρκώς στις στήλες τους οι επιλογές και τα πονταρίσματα της ομάδας, κάτι που πολύ πιθανόν να συμβεί σε όλη την διάρκεια της στοιχηματικής μας ημέρας!!!

Καλή συνέχεια και θα τα λέμε...συνεχώς!!!
read more "Ψηλά ο στοιχηματικός πήχυς για σήμερα Σαββάτο!!!"

21 Ιανουαρίου 2011

Πάμε για κερδοφόρο τριήμερο!!!


Καλή σας ημέρα και καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε όλοι μας!!!

Και στους φίλους επισκέπτες  που τους αρέσει το μπλόκ αλλά...και στους φίλους επισκέπτες που δεν τους αρέσει. Ελπίζω να μην τους γινόμαστε κουραστικοί πια... και να έχουν βρεί αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν και φυσικά ψάχνουν! 

Το τσίμπησε ο Σέρ το πονταρισματάκι του με το διπλό της Παλμέιρας και συνεχίζουμε όσο πιο προσεκτικά και ήρεμα μπορούμε. Έχει ξεκινήσει η μελέτη και σιγά σιγά τα πονταρίσματα μας θα ανεβαίνουν...που αλλού? Στις στήλες τους...στο Μενού.

Ήδη ο Σερ...βλέπει νίκη της Ιαπωνίας στις 3.25 το μεσημέρι επι του Κατάρ για το Ασιατικό Κύπελλο και το ποντάρισμα του τοποθετήθηκε στην στήλη του!!! Θα τα λέμε διαρκώς!!!


read more "Πάμε για κερδοφόρο τριήμερο!!!"

20 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε και χθές ο δείκτης...!!!


 
Καλή σας ημέρα!!!

Μόνο ο κουμαρτζής...σώθηκε από το χθεσινό στοιχηματικό μας ναυάγιο. 

Ο Πράκτωρ έπιασε 2/4 στα ζητούμενα του...ενώ τον κρέμασε ο ΠΑΟ στο δελτίο που τον είχε "καρφώσει" στο 1Χ!!! 

Ο Κερδοσκόπος αστόχησε με την Ίστ Στέρλινγκ... και το 2 "στουκάρησε" μένοντας στο 1-1 μέσα στο Μαράσι. 

Ο Σερ είχε 2/2 αστοχίες και γενικότερα τα ταμεία όλων μας σχεδόν έγιναν πιο...ελαφριά!!! Έκτακτο προσκλητήριο  για σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να κάνουμε τους απαραίτητους απολογισμούς των τελευταίων ημερών, με σκοπό τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουμε και πάλι τα ποσοστά επιτυχίας ακόμη περισσότερο!!! 

Για άλλη μια φορά έχουμε μια στοιχηματική ημέρα πολύ φτωχή σε επίπεδο αγώνων...και όποιος επιλέξει κάποιο ποντάρισμα θα το ανεβάσει στην στήλη του. Και με την ευκαιρία...ενημερώνω τους φίλους επισκέπτες πως...οι στήλες με τα πονταρίσματα και τα ταμεία μας, βρίσκονται στα δεξιά μας και στην κολόνα που γράφει ΜΕΝΟΥ.


Καλή σας ημέρα...διαβάζοντας πως :


Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Ολυμπιακό

Τι κι αν ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου στο Φάληρο. Το γεγονός πως οι παίκτες του Βαλβέρδε «έσπασαν» τα δοκάρια του Καραϊσκάκη, καθώς τα «σημάδεψαν» τέσσερις φορές, επιβεβαιώνει ώς ένα βαθμό του λόγου το αληθές.
Τελικώς, για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται το γκολ. Ο ΠΑΟΚ το πέτυχε με τον Βιεϊρίνια στο 83΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ενα αποτέλεσμα, το οποίο δίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου στην Τούμπα. Δεν αποκλείεται να διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για τα επεισόδια τα οποία προκάλεσαν οι οπαδοί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αντικείμενο στον επόπτη
Με τιμωρία, πάντως, κινδυνεύει και ο Ολυμπιακός, καθώς στο 7΄ διεκόπη το παιχνίδι για περίπου δύο λεπτά, λόγω του τραυματισμού του πρώτου βοηθού, Σπύρου Τρύφωνα, από αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι. Επιπλέον, με τη σέντρα έπεσαν αρκετές φωτοβολίδες προς την εστία του Χαλκιά και χρειάστηκε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε ένα επιθετικό σχήμα, ξεκινώντας τους Πάντελιτς, Ριέρα, Μιραλάς, Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα. Απ’ την άλλη πλευρά, ο Μάκης Χάβος αιφνιδίασε έχοντας στην ενδεκάδα τον νεαρό Τσουκαλά σε ρόλο αμυντικού μέσου, δίπλα στον Γκαρσία.
Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη περιοχή μόνο σε δύο περιπτώσεις: με σουτ του Σαλπιγγίδη στο 25΄ και ένα επικίνδυνο κόρνερ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Απ’ την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους τους με υποδειγματικό τρόπο, όποτε ξεκινούσαν τις επιθέσεις τους. Ετσι, τους στερούσαν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωστά.
Ενταση
Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένταση και νεύρα απ’ τους παίκτες, κυρίως του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση πολλές διακοπές. Μάλιστα, στο ημίχρονο η ένταση μεταφέρθηκε στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια όπου υπήρξαν συμπλοκές παικτών. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο του δοκάρι στο 32΄ με τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου, Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος βρήκε δίχτυα στο 45΄ και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν σημαντικά τους αντιπάλους τους. Είχαν δοκάρι με τον Πάντελιτς στο 67΄, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες με τους Μιραλάς, Φετφατζίδη και Τοροσίδη. Μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, οι «Πειραιώτες» αναζήτησαν τη νίκη. Και θα μπορούσαν να την είχαν πάρει, αν στο 87΄ δεν έστελναν την μπάλα στο δοκάρι, πρώτα ο Ζαϊρί και εν συνεχεία ο Τοροσίδης.
Ο διαιτητής, Σταύρος Τσιρώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φωτάκη, Χαλκιά, Τοροσίδη, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια. Με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή, Μιχαήλ Τσινιάρη, αποβλήθηκε στο 22΄ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, για έντονη διαμαρτυρία.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο (83΄ Ζαϊρί), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ (72΄ Φετφατζίδης), Τοροσίδης, Ριέρα (63΄ Χολέμπας).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (86΄ Μπαλάφας), Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (75΄ Μουσλίμοβιτς), Σνάουτσερ, Τσουκαλάς.
Βαλβέρδε: Δεν είχαμε τύχη
Ατυχος ήταν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βαλβέρδε: «Εχω μείνει με την αίσθηση ότι δεν είχαμε πολλή τύχη. Πρέπει να δημιουργείς τις ευκαιρίες κι από εκεί και πέρα, αν κερδίσεις, κέρδισες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που χάσαμε, και οι αντίπαλοι σε μία απροσεξία δική μας ισοφάρισαν το παιχνίδι. Το πρόβλημά μας ήταν στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που κερδίζαμε τότε. Πρέπει να πάμε στη ρεβάνς και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», δήλωσε.
Απ’ την πλευρά του, ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, απέφυγε να δώσει τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ του Βιεϊρίνια. Δήλωσε δε άγνοια για τον λόγο της αποβολής του Μάκη Χάβου.
Ο Φρανσουά Μοντέστο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης προημιτελικού.
- Παρουσία και οπαδών του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την Κυριακή ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τα εισιτήρια (κοστίζουν 25 ευρώ) θα διατίθενται σήμερα και την Παρασκευή (ώρες 10.00-17.00) απ’ το τμήμα διαχείρισης του Καραϊσκάκη.



«Αγκάλιασε» την πρόκριση με 2-0 η ΑΕΚ!!! 


Εάν στο ποδόσφαιρο η τακτική παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός παιχνιδιού, τότε χθες στο ΟΑΚΑ ο πάγκος της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα. Το 2-0 μπορεί να φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Λυπερόπουλου, ως εκτελεστή των δύο τερμάτων (64΄, 80΄), ωστόσο, τα εύσημα θα πρέπει ν’ απονεμηθούν στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μπλόκαρε, με την τακτική που επέλεξε, τον Παναθηναϊκό και τον υποχρέωσε σε ήττα, η οποία μπορεί να του στοιχίσει και τον αποκλεισμό.
Οι προσανατολισμοί της ΑΕΚ φάνηκαν ξεκάθαρα από την αρχή της αναμέτρησης. Μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, πίεση στα χαφ και γρήγορη κίνηση προς την μπάλα, ώστε να μην περάσουν οι κάθετες μπαλιές στον Σισέ. Στο μαρκάρισμα του Γάλλου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα, με τους Νασούτι (κυρίως) και Δέλλα να τον περιορίζουν αισθητά. Ο Σισέ τη μόνη φορά που απείλησε ήταν στο 81΄, όταν το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Σάχα. Ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος τον χώρο που του δόθηκε, προσπάθησε, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, στο οποίο ήταν κυρίαρχος, να φθάσει στο γκολ, αλλά οι Νίνης (21΄, 24΄), Μαρίνος (33΄) και Λέτο (45΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σάχα. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έδειξαν… σημάδια α΄ γύρου, ήταν μια ομάδα χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, εμπνεύσεις, επιλογές και απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα τους αποδοκίμασαν.
Σημαντική ευθύνη στην όλη εικόνα έχει και ο Φερέιρα, ο οποίος ύστερα από το πρώτο γκολ, αντί να ρισκάρει και να ρίξει νωρίτερα στην αναμέτρηση παίκτες με επιθετικογενείς προσανατολισμούς και διάθεση για διάκριση, περίμενε το… 2-0! Η ρεβάνς θα γίνει στις 2/2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Μαρίνος (67΄ Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (67΄ Κατσουράνης), Λέτο, Νίνης (88΄ Πετρόπουλος), Σισέ.
ΑΕΚ: Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γιάχιτς, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο (68΄ Μπλάνκο), Λαγός, Σκόκο (71΄ Νταντόμο), Λυμπερόπουλος (90΄ Αργυρίου)
- Αναταραχή προκάλεσε χθες το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Correio do Povo», το οποίο ανέφερε ότι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Γκρέμιο, καθώς φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία. Ο α΄ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, διέψευσε κατηγορηματικά πως υπήρξε συνάντηση.
- Σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Μίτσελ. Οπως τόνισαν από την ΑΕΚ υπάρχει ταύτιση με τον Ισπανό και ερχόμενος στην Αθήνα θα τελειώσει τη μεταγραφή του στην Ενωση.
- Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ. Η ΠΑΕ εξέδωσε χθες το πρωί ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό.


Με προσοχή και... γνώση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε


Η πρώτη θέση του Η΄ ομίλου του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, είναι απολύτως εφικτός στόχος για τον Ολυμπιακό. Για να πραγματοποιηθεί όμως, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκινήσουν με νίκη σήμερα (ΣΕΦ, 21.45) απέναντι στο άλλο φαβορί του ομίλου, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οι Τούρκοι είναι ταλαντούχα και σκληρή ομάδα, όπως φάνηκε και στον πρώτο γύρο, όταν η Φενέρ κατάφερε να νικήσει μέσα στην έδρα της την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμικότητα της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα στις δηλώσεις του υπογράμμισε την αξία του ρόστερ της τουρκικής ομάδας:
«Μετά το διάλειμμα επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα για τη φάση των “16”. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εν συγκρίσει με την κανονική περίοδο. Κάθε σύστημα σε αυτούς τους αγώνες παίζει έναν μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση. Είμαστε έτοιμοι για το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά στην πρώτη φάση και που είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα στην Τουρκία. Ο Γιασικεβίτσιους, ο Οναν, ο Τόμας και ο Κίνσεϊ, όλοι τους είναι μεγάλοι παίκτες, που διάγουν περίοδο φόρμας μάλιστα αυτή την εποχή. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Είναι δυνατοί σε όλες τις θέσεις κι έτσι θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς. Θέλουμε να τρέξουμε, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε εύκολα λάθη, που θα τους δώσουν μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο».
Στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, χρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας, τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Αποτελούν ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Διαθέτουν μεγάλους παίκτες και μεγάλο προπονητή. Είναι πιο δυνατοί στην έδρα τους, γι’ αυτό θα είναι δύσκολος αγώνας για μας. Θα πρέπει να παλέψουμε και να τους αιφνιδιάσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το θετικό αποτέλεσμα».

read more "Έπεσε και χθές ο δείκτης...!!!"

19 Ιανουαρίου 2011

Αστοχίες είχαμε χθές που στοίχησαν!!!

 
Καλή σας ημέρα!!!

Δύσκολη η χθεσινή στοιχηματική ημέρα για τον Κερδοσκόπο, ο οποίος αστόχησε και στα 3 πονταρίσματα του!!! Και...άντε η Νότιος Κορέα κόλλησε στο 4-1...και χάθηκε το +6,5...μα να χαθεί ο άσσος της Μίλτον απο μια αντίπαλο που παραπαίει? Και για κερασάκι στην...τούρτα, οι Προτεστάντες της Ουαλίας δεν μπόρεσαν να στείλουν ούτε μια φορά την μπάλα στο πλεκτό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους. 

 Μείον 70 ευρώ λοιπόν απο το ταμείο του και  πολύ πιθανόν και απο εσάς...!!! Ο ίδιος πιστεύει στην...ανάκαμψη και επιστροφή των χαμένων του πονταρισμάτων...και φυσικά το ευχόμαστε! Ο Πράκτωρ...ρισκάρησε πολύ με την 4άδα του στο Κρατικοδίαιτο και Τριτοκοσμικό "πάμε στοίχημα" του ΟΠΑΠ... και του πέρασε μόνο το χινάρι που είχε δεί. Τα υπόλοιπα φαβορί του 2,20 και πάνω...έμειναν στην ισοπαλία! 1 στα 2 όβερ είχε ο "Κύριος" απο το Λονδίνο και μόνο του διπλό του Στούκη πλήρωσε μαζί με τον άσσο του Κουμαρτζή!!! Σαφώς και το στοίχημα δεν σταματάει...αλλά όπως και να το κάνουμε...η χασούρα μας ενοχλεί και είναι ανεπιθύμητη γενικότερα!!! 

Τουλάχιστον εμείς...δεν βγαίνουμε να "φωνάζουμε" και να δημιουργούμε "φασαρία" και "ηχορύπανση" σε κάθε επιτυχία μας, αλλά...και ούτε το "πνίγουμε" ή κάνουμε το κορόιδο... όπως με είχε συμβουλέψει παλαιότερα ένας "ψευτογκουρού" των Ιμαλαίων του "Βορρά" της Ευρώπης...στις αστοχίες μας!!! Αλλοίμονο...εαν δεν βγάλουμε δημόσια τις χασούρες μας και τις λανθασμένες επιλογές μας!!! Αυτό βοηθάει όλους μας γενικότερα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!!!

Επιστροφή του Diasim στο Bets please... και όσοι φίλοι, αλλά και άσπονδοι...εχθροί του θελήσουν να τον βρούν...μπορούν να πατήσουν τον σύνδεσμο απο εδώ...!!! www.betsplease.gr

Το ψάξιμο και η μελέτη έχει ξεκινήσει για τα σημερινά παιχνίδια μας και θα ανεβαίνουν στην διάρκεια της ημέρες στις στήλες τους οι επιλογές και τα πονταρίσματα μας!!! Καλή συνέχεια σε όλους...και διαβάστε πως...


Τέλος ο Κούπερ από τον Αρη
 

Οι... ψίθυροι των τελευταίων ημερών έγιναν φωνές. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, αργά χθες το βράδυ, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αρη.
Ο Αργεντινός προπονητής οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η απομάκρυνσή του θα βοηθήσει στην αγωνιστική ανάταση του συλλόγου.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρ’ όλα αυτά, μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.
Η απόφασή μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων την ομάδα να με μεταπείσουν να παραμείνω. Εύχομαι στον Αρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούπερ.
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε τα ηνία των «κιτρίνων» στα μέσα της περασμένης περιόδου, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στην 4η θέση του πρωταθλήματος (3οι στα πλέι οφ).


Στη Λιθουανία για νέα αρχή ο Παναθηναϊκός...Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας τη Λιέτουβος. 


Το διπλό πάθημα του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» ομάδων της Ευρωλίγκας, την επόμενη χρονιά της κατάκτησης και των τριών τίτλων (2007, 2009), αποτελεί το μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγήν στη νέα προσπάθεια που αρχίζουν οι «πράσινοι» σήμερα (20.00) από τη Λιθουανία και με αντίπαλο την υποδεέστερη –θεωρητικά– ομάδα του ομίλου του, Λιέτουβος Ρίτας.
Προερχόμενος από την εντός έδρας ήττα με τον Ολυμπιακό, την άσχημη εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στη Λαμία και καλούμενος να καλύψει τη νέα απουσία του Ρομέιν Σάτο, ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον χαμένο... εγωισμό του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του, ώστε να έχει αφ’ ενός το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και αφ’ ετέρου να αποφύγει τη διασταύρωσή του πριν από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι το φαβορί για τον... απέναντι όμιλο απ’ αυτόν των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Oλα τα παιχνίδια είναι, πλέον, σημαντικά, κάθε πόντος μετράει και το μάθαμε καλά και στην περσινή συμμετοχή μας στην ίδια φάση της Ευρωλίγκας. Η Λιέτουβος είναι καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι νίκησε στην προηγούμενη φάση την Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη», είπε ο Ομπράντοβιτς πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βίλνιους, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν «πρόκειται να... κλάψει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο ο Παναθηναϊκός» και κατέληξε πως «πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε όλα και να νικήσουμε το παιχνίδι».
Ο Τέπιτς και ο Περπέρογλου ακολούθησαν την αποστολή και προπονήθηκαν σε χαλαρότερους ρυθμούς από τους συμπαίκτες τους και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη, γιατί η ετοιμότητά τους είναι χαμηλής στάθμης.
Νίκη υπό... αντίξοες συνθήκες είναι και το σύνθημα του Ντρου Νίκολας για την πρώτη αναμέτρηση του «Tριφυλλιού» στο «Τοπ 16» και ο Αμερικάνος παίκτης υποστήριξε ότι η ψυχολογία της ομάδας του θα βελτιωθεί μόνο αν επιστρέψει νικήτρια από τη Λιθουανία. «Είναι η ώρα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε», συμπλήρωσε ο Νίκολας.

  Ο Μαρινάκης προανήγγειλε την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η κουβέντα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, στο δείπνο που τους παρέθεσε στο Μικρολίμανο. Ο κ. Μαρινάκης τοποθετήθηκε επί παντός επιστητού. Oπως, για τον μεγάλο του στόχο: «Θέλω να δημιουργηθεί ένας Ολυμπιακός που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν Μαρινάκη και γενικότερα κανένα πρόεδρο, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών συλλόγων».
Αιχμές σε Πατέρα

Στρέφοντας το βλέμμα του στον «αιώνιο» αντίπαλο, σχολίασε: «Θέλω να γυρίσει ο Νικόλας Πατέρας στον Παναθηναϊκό. Με τον Πατέρα στην προεδρία, τώρα θα ήμασταν στο +11 και όχι στο +5. Εκτός από ένα πρωτάθλημα τι άφησε ο Πατέρας ως κληρονομιά στην ομάδα του; Ξόδεψε σε δύο χρόνια δεκάδες εκατ. ευρώ και τι άφησε πίσω; Μία ομάδα χωρίς γήπεδο και χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Ακόμη και το ΟΑΚΑ άδειο το άφησε και έφυγε». Θέλει, πάντως, ισχυρό Παναθηναϊκό, αλλά και ΑΕΚ, για την οποία ανέφερε: «Με αυτούς που τη διοικούν τώρα δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».
«Κανένα θέμα Μιραλάς»

Φυσικά, τα μεταγραφικά ζητήματα, κάλυψαν σημαντικό μέρος της συζήτησης. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μιραλάς. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να είναι. Το μόνο που συζητάμε είναι να αλλάξει η ρήτρα με την οποία μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό». Αποκάλυψε πως έχουν ήδη συμφωνήσει τέσσερις παίκτες για το καλοκαίρι. Ο ένας είναι ο Χαβίτο του Αρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι τρεις είναι εκ των Φορτούνη, Τάτου, Ανάκογλου και Γεωργιάδη.
Ο κ. Μαρινάκης γνωστοποίησε πως θ’ αυξηθεί ο αριθμός των νεαρών παικτών που θ’ ανήκουν στους «Πειραιώτες» και θα παραχωρούνται αρχικά ως δανεικοί. Για τον Μήτρογλου, έκανε μία ευχή: «Μακάρι να βάλει 15 γκολ στον Πανιώνιο και να μου αποδείξει ότι έκανα λάθος». Ξεκαθάρισε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση του Κουμορτζί. Εν συνεχεία, έπλεξε το εγκώμιο του Βαλβέρδε και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει για χρόνια πολλά στο λιμάνι. Είπε ακόμη πως δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής, υπογραμμίζοντας πως οι ομάδες των Ακαδημιών θα πρέπει να παίζουν το σύστημα της πρώτης ομάδας.
Αναφορικά με την ενέργεια του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη κατά δημοσιογράφου στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Καβάλα, τόνισε: «Και εγώ έχω εκνευριστεί με μεταδόσεις της ομάδας μου αλλά ποτέ δεν μπήκα στο καμαράκι να σταματήσω τη μετάδοση. Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος, όπως το έχουμε κάνει και εμείς, είναι να στείλουμε μία επιστολή στο κανάλι και να διαμαρτυρηθούμε. Αυτό που έκανε ο Βαρδινογιάννης ήταν απαράδεκτο».
Το «παρών» στο δείπνο έδωσαν και συνεργάτες του κ. Μαρινάκη, οι οποίοι διευκρίνισαν πως ουδέποτε ετέθη θέμα επιστροφής του Καστίγιο, ή απόκτησης του Ροναλντίνιο. Παραδέχθηκαν ότι κατέθεσαν πρόταση στη Βαλενσιέν για τον Σάντσες ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε και πως τους προτάθηκαν οι (ακριβοί για τα ελληνικά δεδομένα) Ντιαρά (Ρεάλ), Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλλη).
Στις 18.00 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τους Πάρντο, Τοροσίδη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς.



read more "Αστοχίες είχαμε χθές που στοίχησαν!!!"

18 Ιανουαρίου 2011

Boxing Day...στα μέσα του Γενάρη?

Καλή σας ημέρα μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!!

...Γνωρίζετε πολύ καλά την ιδιοτροπία μου...γιαυτό σας ενημερώνω για 2 πράγματα που ζητάω από εσάς. Α) Διαδώστε... το μπλοκ μας, στέλνοντας ένα απλό e-mail στους φίλους σας. "Μιλήστε σε έναν φίλο σας...για εμάς" στέλνοντας το μήνυμα σας από την φόρμα μας που βρίσκεται δεξιά και στο τέλος της σελίδας. Β) Θα το εκτιμήσουμε εάν τσεκάρετε μια από τις τρεις απαντήσεις που βρίσκεται στο ερωτηματολόγιο μας...δεξιά και επάνω της σελίδας. Φυσικά...αυτό που σας εκφράζει αληθινά (εννοείτε)...!!!

Και πάλι έχουμε αγώνες του..."Νησιού" καθώς και διάφορα άλλα ματς Κυπέλλων κλπ. Έχουμε και το δικό μας "κατσαρολικό"... και μάλιστα με τεράστιο αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Θα έλεγα πως 4 ομάδες της Σούπερ Λίγκας, βασικοί υποψήφιοι για την κατάκτηση του τίτλου, βρίσκονται αντιμέτωποι στην φάση των "8". Τα άλλα 2 ζευγάρια είναι...μικρότερης εμβέλειας... και σίγουρα θα δούμε αληθινές συγκρούσεις μεταξύ τους!!!

Έχει ξεκινήσει το...ψάξιμο από όλους μας και θα τα ξαναπούμε και πάλι αργότερα!!! Μέχρι τότε...

Λιγοστεύουν οι επιλογές στον Παναθηναϊκό

Ολοένα και λιγοστεύουν οι επιλογές στον Παναθηναϊκό, για την προεδρία της ομάδας, έστω μέχρι το καλοκαίρι, μετά και τις συνεχείς αρνήσεις από όλα τα... βαριά χαρτιά των μετόχων. Πρώτο φαβορί να προωθηθεί ο Γόντικας, την ώρα που κυκλοφορεί και το σενάριο επιστροφής του Καπετάνιου! "Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού", αποκαλύπτει ο Ζόλταν Γκέρα. Γαλατασαράι για Σισέ.





Το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή, θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου ως το καλοκαίρι, με τους Νίκα, Πολέμη στη διοικούσα επιτροπή. Αυτό αν δεν προχωρήσει του Παναγιώτη Δάβαρη, που μπορεί να έχει βάλει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, αλλά και δε φαίνεται να θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ.
Ενα από τα πιο... τρελά σενάρια που κυκλοφόρησε όμως, έχει να κάνει με την επιστροφή του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην προεδρία, μέχρι νεοτέρας! Κι αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει διαμηνύσει πως θέλει να λειτουργεί ως μειοψηφία, δεν αποτρέπει αρκετούς από τους μετόχους να προτείνουν τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας για το τιμόνι της ΠΑΕ, καθώς διαθέτει το εκτόπισμα, αλλά και την προσωπικότητα, για τη συγκεκριμένη θέση.
Το ίδιο σενάριο θέλει τον Καπετάνιο να έχει στο πλευρό του ως αντιπροέδρους τους Γόντικα και Μαυροκουκουλάκη. Παρόλα αυτά, το εν λόγω ενδεχόμενο είναι σε επίπεδο σεναρίου, καθώς ούτε ο ίδιος έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής, αλλά ούτε και του έχει γίνει πρόταση βέβαια. Οπως και να `χει, η Πέμπτη (20/01) είναι ιδιαίτερα κομβική μέρα για την προεδρία της ΠΑΕ, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.
Γαλατά για Σισέ!
Την ίδια ώρα, ακόμα μία ομάδα προστέθηκε σε αυτές που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζιμπρίλ Σισέ και πρόκειται για τη Γαλατασαράι. Οι τούρκοι φέρονται να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του γάλλου στράικερ, για την οποίο είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους επτά εκ. ευρώ! Ποσό που βέβαια δεν ικανοποιεί το Τριφύλλι, την ώρα που η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πάντως, έχει τη δυνατότητα και την ευρωστία να διαπραγματευτεί με ακόμα μεγαλύτερες προτάσεις.
Γκέρα: Ξέρω για Παναθηναϊκό
Παράλληλα, ο διεθνής ούγγρος μέσος της Φούλαμ, Ζόλταν Γκέρα, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Nemzeti Sport, για την καριέρα του στην Αγγλία, αλλά αποκάλυψε και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του! "Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είναι καλό να είναι το όνομά σου συνδεδεμένο με έναν φημισμένο σύλλογο όπως είναι αυτός", δήλωσε χαρακτηριστικά.



Κανένα θέμα Μιραλάς

Παρά τα δημοσιεύματα στο βελγικό Τύπο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Κέβιν Μιραλάς, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ και ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε τα σενάρια.

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ξεκαθάρισε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» ομάδα, και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός και η Σεντ Ετιέν, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη θα καταλήξουν σύμφωνα σε συμφωνία.

Ο Κριστόφ Ενροτό ανέφερε σχετικά: «Δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχουμε πει ότι ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί λύση και θα παραμείνει στην ομάδα»

Οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν στις οικονομικές τους απαιτήσεις, και το πιθανότερο σενάριο είναι να καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» τη ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων που συμπεριλαμβάνεται στο ισχύον συμβόλαιο του 23χρονου φορ, ώστε να τον αποκτήσουν. Η συμφωνία με τον παίκτη θεωρείται δεδομένη, όσον αφορά στην αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του, η οποία θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τη Σεντ Ετιέν.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στα πλάνα του τους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Μανιάτη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ και ο Μιραλάς, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κατά πάσα πιθανότητα ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Μοισές Ουρτάδο, ενώ στον αντίποδα δεν υπολογίζεται ο Νταβίντ Φουστέρ, οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα.

Καλύτερος διαιτητής για το 2010 ο Γουέμπ

Ο Αγγλος Χάουαρντ Γουέμπ ψηφίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου ως ο καλύτερος διαιτητής του 2010. Ο Γουέμπ είναι ο πρώτος Αγγλος διαιτητής που κερδίζει αυτή την διάκριση από τότε που ιδρύθηκε η IFFHS. Ο 39χρονός διαιτητής, που σφύριξε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία (1-0), συγκέντρωσε 189 ψήφους. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Ουζμπέκος Ραβσάν Ιρμάτοφ με 128 ψήφους και τρίτος ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα με 90 ψήφους.


read more "Boxing Day...στα μέσα του Γενάρη?"

17 Ιανουαρίου 2011

"Τα...λιμά...βλάπτουν σοβαρά το ταμείο μας!

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!

Για άλλη μια φορά, τα λεγόμενα...λιμά (αποδόσεις μικρές για υποτιθέμενα γερά στάνταρ) απεδείχθησαν...λαιμητόμοι.!!!

Το 1-1 της Ρεάλ και της Μίλαν έστειλαν πολύ κόσμο μαζί με τα δελτία του στην...Κούβα για διακοπές... όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο φίλος Revolution!

Βεβαίως εάν είχανε περάσει...τότε θα λέγαμε για άλλη μια φορά πως τελικά οι...βαριές φανέλες, ξέρουν να παίρνουν τα παιχνίδια και πολλές φορές...καλά κάνουμε και τις εμπιστευόμαστε! Εντάξει...από ένα σημείο και μετά πιστεύω πως είναι ένα θέμα προσωπικό ο τρόπος αυτός του στοιχηματισμού, σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του παίκτη.

Οι υπόλοιπες στήλες μας πιάσανε το τέλειο...αλλά αυτό δεν...σημαίνει και τίποτα! Ο δρόμος πάντα θα είναι...κακοτράχαλος και το ταξίδι γεμάτο...περιπέτειες και απρόσμενες εκπλήξεις! Γιαυτό θέλει πολύ μεγάλη υπομονή, αρκετή ψυχραιμία, καλό ψάξιμο, ακόμη καλύτερη διαχείριση των κεφαλαίων μας...πράγματα που σημαίνουν...εξαιρετική σχέση και συμμαχία με τον χρόνο! Με την έννοια πως μια αστοχία δεν σημαίνει και το τέλος μας και κυρίως δεν υπάρχει λόγος να μας κατακλύζει το συναίσθημα του "άμεσου ρεφαρίσματος μας" κάτω από την συναισθηματική φόρτιση της αστοχίας μας!

Για σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου το πρόγραμμα είναι...φτωχό και θέλει προσοχή. Θα ψάξουμε...και εάν βρούμε ματς που αξίζουν το ποντάρισμα μας θα το κάνουμε. Εάν όχι τότε καλύτερα να χαλαρώσουμε για σήμερα!!!

Ισοπαλίες στο Νησί, ξέφυγε η Μπάρτσα, «κόλλησε» η Μίλαν

Άντεξε και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Τότεναμ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, διευρύνοντας το φετινό της αήττητο στα 21 ματς, έχοντας και δύο παιχνίδια «στο χέρι». Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, με τις Λίβερπουλ και Έβερτον να μένουν στο 2-2 στο «Άνφιλντ», ενώ μοναδική ευκαιρία να πάρει μια σπουδαία νίκη γοήτρου έχασε η Νιούκαστλ που έμεινε στο 1-1 με τη Σάντερλαντ μέσα στο «Στάδιο του Φωτός», στο ντέρμπι της βορείου Αγγλίας. Ισοπαλία, επίσης με 1-1, και στο «Σεντ Άντριους» για τις Μπέρμιγχαμ και Άστον Βίλα.
Με την καθιερωμένo ποδοσφαιρικό σόου στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μάλαγα με 4-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Primera Division και σε συνδυασμό με την... ανεπανάληπτη γκέλα της Ρεάλ, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς μακριά από την μισητή της αντίπαλο. Οι «μερένγκες» ολοκλήρωσαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την περιπέτεια τους στον ισπανικό νότο, μένοντας στο 1-1 με την ουραγό Αλμερία στο «Μεντιτεράνεο». Νωρίτερα, η Βαλένθια επιβλήθηκε της Λα Κορούνια με 2-0.

Την ευκαιρία να ανακτήσει το μεγαλύτερο φετινό προβάδισμα της (+6) έχασε η πρωτοπόρος του καμπιονάτο, Μίλαν, μένοντας στο 1-1 με τη Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική. Στα υπόλοιπα κυριακάτικα ματς της Serie A, η Γιουβέντους επέστρεψε έστω και δύσκολα στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της ουραγού Μπάρι στο «Κομουνάλε», σπουδαία νίκη, με την οποία «έπιασε» τη Νάπολι στη 2η θέση της βαθμολογίας, πήρε και η Λάτσιο, που επιβλήθηκε με το... οριακό 1-0 της Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο», ενώ η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της νεοφώτιστης Τσεζένα στο «Ντίνο Μανούτσι» με 1-0 και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Championnat διατήρησε η Μαρσέιγ, κάμπτοντας την αντίσταση της Μπορντό στο «Βελοντρόμ» με 2-1, στο ντέρμπι μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητριών Γαλλίας, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Οι Μασσαλοί επέστρεψαν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά τις 27/11 (5 ματς), υποχρεώνοντας παράλληλα τους «Γιρονδίνους» στην πρώτη τους ήττα μετά από 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σπουδαία νίκη, που του επιτρέπει να συνεχίζει να... ονειρεύεται, πανηγύρισε το Ανόβερο στην «Κόμερτσμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης, επικρατώντας της τοπικής Άιντραχτ με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga και πέρασε πλέον μόνη 2η στην κατάταξη, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω της τις Μάιντς, Λεβερκούζεν και τέσσερις την Μπάγερν! Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία, Καϊζερσλάουτερν και Κολωνία έμειναν στο 1-1 στο «Φριτς Βάλτερ».

Τον υγιεινό της περίπατο στη Liga Sagres, συνεχίζει η Πόρτο, η οποία δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγού Ναβάλ με 3-1 στο «Ντραγκάο» και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Αντίθετα, η Μπενφίκα τα βρήκε σκούρα στην Κοΐμπρα, όμως τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ακαδέμικα με 1-0 και κράτησε τη διαφορά της με τους «δράκους» στους οκτώ βαθμούς. Από κει και πέρα, η Μπέιρα Μαρ έκανε την έκπληξη της ημέρας συντρίβοντας εκτός έδρας με 3-0 την Λεϊρία.

Μετά την σπουδαία νίκη της στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις, ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 στο «ΓΣΠ», με αντίπαλο τον δυνατό φέτος Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Εθνικού, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Πιντάδο στο 74' και να διατηρηθεί τρίτη, ενώ ανάσα για τον Ερμή, που επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στόουκς, η Σέλτικ πέρασε νικηφόρα από το «Ίστερ Ρόουντ», επικρατώντας με 3-0 της Χιμπέρνιαν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Scottish Premier League. Οι Κέλτες επέστρεψαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησαν τη διαφορά τους από τη Ρέιντζερς, που συνέτριψε με 4-0 τη Χάμιλτον στο «Αϊμπροξ Παρκ».
read more ""Τα...λιμά...βλάπτουν σοβαρά το ταμείο μας!"

16 Ιανουαρίου 2011

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ - Έχασε βαθμούς η Μπάγερν, στην κορυφή η Σίτι, "τρένο" με Λεονάρντο η Ίντερ!

 
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!
Έχει ξεκινήσει η μελέτη και το ψάξιμο για τα σημερινά παιχνίδια μας και θα τα λέμε συνέχεια!!!
Μας την έκανε την...λαδιά η Μπάγερν χθές για άλλη μια φορά για φέτος!!! 
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Γερμανίας, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν, μένοντας στο 1-1 στη «Φόλσκβαγκεν Αρένα», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga. Στους 33 βαθμούς (13 λιγότερους από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ) παρέμεινε η Μάιντς, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Στουτγάρδη στη «Μερσέντες Μπεντς Αρένα», ενώ το Αμβούργο νίκησε τη Σάλκε μέσα στη «Φέλτινς Αρένα», χάρη σε γκολ του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, έστω και προσωρινά, επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-3 της Γουλβς στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, και πλέον βρίσκεται στο +1 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, αλλά με τρία ματς περισσότερα. Στις νίκες επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 2-0 της Μπλάκμπερν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ στο λονδρέζικο ντέρμπι η Άρσεναλ επικράτησε άνετα με 3-0 της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ».

Την ανοδική της πορεία με τον Λεονάρντο στον πάγκο συνέχισε η Ίντερ, ξεπερνώντας πολύ εύκολα το εμπόδιο της Μπολόνια στο «Μεάτσα» με 4-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «νερατζούρι» έφτασαν τις 4 νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Βραζιλιάνο στον πάγκο και ξεπέρασαν στην 6η θέση της βαθμολογίας τη Γιουβέντους, έχοντας και ματς λιγότερο. Νωρίτερα, η Νάπολι απώλεσε δύο βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» και έχασε την ευκαιρία να μειώσει προσωρινά στον πόντο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Η Βιγιαρεάλ συνήλθε μετά την μέτρια εμφάνισή της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κάμπτοντας την αντίσταση της Οσασούνα με 4-2 στο «Μαδριγάλ» και παρέμεινε στην 3η θέση και σε απόσταση ασφαλείας (+5) από τη Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε ίσως το ωραιότερο γκολ της σεζόν στην Primera Division. Από κει και πέρα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε το καθήκον της στο «Σαν Μαμές» και με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, ξεπέρασε το εμπόδιο της Σανταντέρ με 2-1, ενώ νωρίτερα η Σοσιεδάδ με καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε την Χετάφε με 4-0 εκτος έδρας.

Μία από τις... σπάνιες αγωνιστικές που δε σημειώθηκε καμία έκπληξη ήταν η 20η του Championnat, καθώς οι τέσσερις πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες και εξακολουθούν να οδηγούν την «κούρσα» στον βαθμολογικό πίνακα. Πρώτη και... καλύτερη η Λιλ, η οποία πέρασε εύκολα από τη Νίκαια, επικρατώντας 2-0 της Νις και διατηρήθηκε ένα βαθμό πάνω από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν και Λυών, οι οποίες επιβλήθηκαν των Σοσό, Αρλ και Λοριάν αντίστοιχα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στόουκς, η Σέλτικ πέρασε νικηφόρα από το «Ίστερ Ρόουντ», επικρατώντας με 3-0 της Χιμπέρνιαν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Scottish Premier League. Οι Κέλτες επέστρεψαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησαν τη διαφορά τους από τη Ρέιντζερς, που συνέτριψε με 4-0 τη Χάμιλτον στο «Αϊμπροξ Παρκ».

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τη δυναμική τους στην 17η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 της ΑΕ Πάφου στο «ΓΣΠ». Στο -4 από την κορυφή διατηρήθηκε η Ομόνοια, η οποία έστω και δύσκολα πέρασε από την Πέγεια, επικρατώντας με 1-0 του ΑΠΟΠ Κινύρας, ενώ στον «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε με 3-2 της Αλκής, η οποία παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στην έδρα της.




read more "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ - Έχασε βαθμούς η Μπάγερν, στην κορυφή η Σίτι, "τρένο" με Λεονάρντο η Ίντερ!"

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ