Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

16 Ιανουαρίου 2011

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ - Έχασε βαθμούς η Μπάγερν, στην κορυφή η Σίτι, "τρένο" με Λεονάρντο η Ίντερ!

 
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!
Έχει ξεκινήσει η μελέτη και το ψάξιμο για τα σημερινά παιχνίδια μας και θα τα λέμε συνέχεια!!!
Μας την έκανε την...λαδιά η Μπάγερν χθές για άλλη μια φορά για φέτος!!! 
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Γερμανίας, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν, μένοντας στο 1-1 στη «Φόλσκβαγκεν Αρένα», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga. Στους 33 βαθμούς (13 λιγότερους από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ) παρέμεινε η Μάιντς, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Στουτγάρδη στη «Μερσέντες Μπεντς Αρένα», ενώ το Αμβούργο νίκησε τη Σάλκε μέσα στη «Φέλτινς Αρένα», χάρη σε γκολ του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, έστω και προσωρινά, επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-3 της Γουλβς στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, και πλέον βρίσκεται στο +1 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, αλλά με τρία ματς περισσότερα. Στις νίκες επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 2-0 της Μπλάκμπερν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ στο λονδρέζικο ντέρμπι η Άρσεναλ επικράτησε άνετα με 3-0 της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ».

Την ανοδική της πορεία με τον Λεονάρντο στον πάγκο συνέχισε η Ίντερ, ξεπερνώντας πολύ εύκολα το εμπόδιο της Μπολόνια στο «Μεάτσα» με 4-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «νερατζούρι» έφτασαν τις 4 νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Βραζιλιάνο στον πάγκο και ξεπέρασαν στην 6η θέση της βαθμολογίας τη Γιουβέντους, έχοντας και ματς λιγότερο. Νωρίτερα, η Νάπολι απώλεσε δύο βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» και έχασε την ευκαιρία να μειώσει προσωρινά στον πόντο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Η Βιγιαρεάλ συνήλθε μετά την μέτρια εμφάνισή της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κάμπτοντας την αντίσταση της Οσασούνα με 4-2 στο «Μαδριγάλ» και παρέμεινε στην 3η θέση και σε απόσταση ασφαλείας (+5) από τη Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε ίσως το ωραιότερο γκολ της σεζόν στην Primera Division. Από κει και πέρα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε το καθήκον της στο «Σαν Μαμές» και με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, ξεπέρασε το εμπόδιο της Σανταντέρ με 2-1, ενώ νωρίτερα η Σοσιεδάδ με καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε την Χετάφε με 4-0 εκτος έδρας.

Μία από τις... σπάνιες αγωνιστικές που δε σημειώθηκε καμία έκπληξη ήταν η 20η του Championnat, καθώς οι τέσσερις πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες και εξακολουθούν να οδηγούν την «κούρσα» στον βαθμολογικό πίνακα. Πρώτη και... καλύτερη η Λιλ, η οποία πέρασε εύκολα από τη Νίκαια, επικρατώντας 2-0 της Νις και διατηρήθηκε ένα βαθμό πάνω από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν και Λυών, οι οποίες επιβλήθηκαν των Σοσό, Αρλ και Λοριάν αντίστοιχα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στόουκς, η Σέλτικ πέρασε νικηφόρα από το «Ίστερ Ρόουντ», επικρατώντας με 3-0 της Χιμπέρνιαν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Scottish Premier League. Οι Κέλτες επέστρεψαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησαν τη διαφορά τους από τη Ρέιντζερς, που συνέτριψε με 4-0 τη Χάμιλτον στο «Αϊμπροξ Παρκ».

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τη δυναμική τους στην 17η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 της ΑΕ Πάφου στο «ΓΣΠ». Στο -4 από την κορυφή διατηρήθηκε η Ομόνοια, η οποία έστω και δύσκολα πέρασε από την Πέγεια, επικρατώντας με 1-0 του ΑΠΟΠ Κινύρας, ενώ στον «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε με 3-2 της Αλκής, η οποία παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στην έδρα της.




ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ