Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

19 Ιανουαρίου 2011

Αστοχίες είχαμε χθές που στοίχησαν!!!

 
Καλή σας ημέρα!!!

Δύσκολη η χθεσινή στοιχηματική ημέρα για τον Κερδοσκόπο, ο οποίος αστόχησε και στα 3 πονταρίσματα του!!! Και...άντε η Νότιος Κορέα κόλλησε στο 4-1...και χάθηκε το +6,5...μα να χαθεί ο άσσος της Μίλτον απο μια αντίπαλο που παραπαίει? Και για κερασάκι στην...τούρτα, οι Προτεστάντες της Ουαλίας δεν μπόρεσαν να στείλουν ούτε μια φορά την μπάλα στο πλεκτό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους. 

 Μείον 70 ευρώ λοιπόν απο το ταμείο του και  πολύ πιθανόν και απο εσάς...!!! Ο ίδιος πιστεύει στην...ανάκαμψη και επιστροφή των χαμένων του πονταρισμάτων...και φυσικά το ευχόμαστε! Ο Πράκτωρ...ρισκάρησε πολύ με την 4άδα του στο Κρατικοδίαιτο και Τριτοκοσμικό "πάμε στοίχημα" του ΟΠΑΠ... και του πέρασε μόνο το χινάρι που είχε δεί. Τα υπόλοιπα φαβορί του 2,20 και πάνω...έμειναν στην ισοπαλία! 1 στα 2 όβερ είχε ο "Κύριος" απο το Λονδίνο και μόνο του διπλό του Στούκη πλήρωσε μαζί με τον άσσο του Κουμαρτζή!!! Σαφώς και το στοίχημα δεν σταματάει...αλλά όπως και να το κάνουμε...η χασούρα μας ενοχλεί και είναι ανεπιθύμητη γενικότερα!!! 

Τουλάχιστον εμείς...δεν βγαίνουμε να "φωνάζουμε" και να δημιουργούμε "φασαρία" και "ηχορύπανση" σε κάθε επιτυχία μας, αλλά...και ούτε το "πνίγουμε" ή κάνουμε το κορόιδο... όπως με είχε συμβουλέψει παλαιότερα ένας "ψευτογκουρού" των Ιμαλαίων του "Βορρά" της Ευρώπης...στις αστοχίες μας!!! Αλλοίμονο...εαν δεν βγάλουμε δημόσια τις χασούρες μας και τις λανθασμένες επιλογές μας!!! Αυτό βοηθάει όλους μας γενικότερα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!!!

Επιστροφή του Diasim στο Bets please... και όσοι φίλοι, αλλά και άσπονδοι...εχθροί του θελήσουν να τον βρούν...μπορούν να πατήσουν τον σύνδεσμο απο εδώ...!!! www.betsplease.gr

Το ψάξιμο και η μελέτη έχει ξεκινήσει για τα σημερινά παιχνίδια μας και θα ανεβαίνουν στην διάρκεια της ημέρες στις στήλες τους οι επιλογές και τα πονταρίσματα μας!!! Καλή συνέχεια σε όλους...και διαβάστε πως...


Τέλος ο Κούπερ από τον Αρη
 

Οι... ψίθυροι των τελευταίων ημερών έγιναν φωνές. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, αργά χθες το βράδυ, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αρη.
Ο Αργεντινός προπονητής οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η απομάκρυνσή του θα βοηθήσει στην αγωνιστική ανάταση του συλλόγου.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρ’ όλα αυτά, μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.
Η απόφασή μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων την ομάδα να με μεταπείσουν να παραμείνω. Εύχομαι στον Αρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούπερ.
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε τα ηνία των «κιτρίνων» στα μέσα της περασμένης περιόδου, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στην 4η θέση του πρωταθλήματος (3οι στα πλέι οφ).


Στη Λιθουανία για νέα αρχή ο Παναθηναϊκός...Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας τη Λιέτουβος. 


Το διπλό πάθημα του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» ομάδων της Ευρωλίγκας, την επόμενη χρονιά της κατάκτησης και των τριών τίτλων (2007, 2009), αποτελεί το μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγήν στη νέα προσπάθεια που αρχίζουν οι «πράσινοι» σήμερα (20.00) από τη Λιθουανία και με αντίπαλο την υποδεέστερη –θεωρητικά– ομάδα του ομίλου του, Λιέτουβος Ρίτας.
Προερχόμενος από την εντός έδρας ήττα με τον Ολυμπιακό, την άσχημη εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στη Λαμία και καλούμενος να καλύψει τη νέα απουσία του Ρομέιν Σάτο, ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον χαμένο... εγωισμό του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του, ώστε να έχει αφ’ ενός το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και αφ’ ετέρου να αποφύγει τη διασταύρωσή του πριν από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι το φαβορί για τον... απέναντι όμιλο απ’ αυτόν των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Oλα τα παιχνίδια είναι, πλέον, σημαντικά, κάθε πόντος μετράει και το μάθαμε καλά και στην περσινή συμμετοχή μας στην ίδια φάση της Ευρωλίγκας. Η Λιέτουβος είναι καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι νίκησε στην προηγούμενη φάση την Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη», είπε ο Ομπράντοβιτς πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βίλνιους, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν «πρόκειται να... κλάψει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο ο Παναθηναϊκός» και κατέληξε πως «πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε όλα και να νικήσουμε το παιχνίδι».
Ο Τέπιτς και ο Περπέρογλου ακολούθησαν την αποστολή και προπονήθηκαν σε χαλαρότερους ρυθμούς από τους συμπαίκτες τους και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη, γιατί η ετοιμότητά τους είναι χαμηλής στάθμης.
Νίκη υπό... αντίξοες συνθήκες είναι και το σύνθημα του Ντρου Νίκολας για την πρώτη αναμέτρηση του «Tριφυλλιού» στο «Τοπ 16» και ο Αμερικάνος παίκτης υποστήριξε ότι η ψυχολογία της ομάδας του θα βελτιωθεί μόνο αν επιστρέψει νικήτρια από τη Λιθουανία. «Είναι η ώρα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε», συμπλήρωσε ο Νίκολας.

  Ο Μαρινάκης προανήγγειλε την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η κουβέντα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, στο δείπνο που τους παρέθεσε στο Μικρολίμανο. Ο κ. Μαρινάκης τοποθετήθηκε επί παντός επιστητού. Oπως, για τον μεγάλο του στόχο: «Θέλω να δημιουργηθεί ένας Ολυμπιακός που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν Μαρινάκη και γενικότερα κανένα πρόεδρο, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών συλλόγων».
Αιχμές σε Πατέρα

Στρέφοντας το βλέμμα του στον «αιώνιο» αντίπαλο, σχολίασε: «Θέλω να γυρίσει ο Νικόλας Πατέρας στον Παναθηναϊκό. Με τον Πατέρα στην προεδρία, τώρα θα ήμασταν στο +11 και όχι στο +5. Εκτός από ένα πρωτάθλημα τι άφησε ο Πατέρας ως κληρονομιά στην ομάδα του; Ξόδεψε σε δύο χρόνια δεκάδες εκατ. ευρώ και τι άφησε πίσω; Μία ομάδα χωρίς γήπεδο και χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Ακόμη και το ΟΑΚΑ άδειο το άφησε και έφυγε». Θέλει, πάντως, ισχυρό Παναθηναϊκό, αλλά και ΑΕΚ, για την οποία ανέφερε: «Με αυτούς που τη διοικούν τώρα δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».
«Κανένα θέμα Μιραλάς»

Φυσικά, τα μεταγραφικά ζητήματα, κάλυψαν σημαντικό μέρος της συζήτησης. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μιραλάς. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να είναι. Το μόνο που συζητάμε είναι να αλλάξει η ρήτρα με την οποία μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό». Αποκάλυψε πως έχουν ήδη συμφωνήσει τέσσερις παίκτες για το καλοκαίρι. Ο ένας είναι ο Χαβίτο του Αρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι τρεις είναι εκ των Φορτούνη, Τάτου, Ανάκογλου και Γεωργιάδη.
Ο κ. Μαρινάκης γνωστοποίησε πως θ’ αυξηθεί ο αριθμός των νεαρών παικτών που θ’ ανήκουν στους «Πειραιώτες» και θα παραχωρούνται αρχικά ως δανεικοί. Για τον Μήτρογλου, έκανε μία ευχή: «Μακάρι να βάλει 15 γκολ στον Πανιώνιο και να μου αποδείξει ότι έκανα λάθος». Ξεκαθάρισε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση του Κουμορτζί. Εν συνεχεία, έπλεξε το εγκώμιο του Βαλβέρδε και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει για χρόνια πολλά στο λιμάνι. Είπε ακόμη πως δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής, υπογραμμίζοντας πως οι ομάδες των Ακαδημιών θα πρέπει να παίζουν το σύστημα της πρώτης ομάδας.
Αναφορικά με την ενέργεια του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη κατά δημοσιογράφου στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Καβάλα, τόνισε: «Και εγώ έχω εκνευριστεί με μεταδόσεις της ομάδας μου αλλά ποτέ δεν μπήκα στο καμαράκι να σταματήσω τη μετάδοση. Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος, όπως το έχουμε κάνει και εμείς, είναι να στείλουμε μία επιστολή στο κανάλι και να διαμαρτυρηθούμε. Αυτό που έκανε ο Βαρδινογιάννης ήταν απαράδεκτο».
Το «παρών» στο δείπνο έδωσαν και συνεργάτες του κ. Μαρινάκη, οι οποίοι διευκρίνισαν πως ουδέποτε ετέθη θέμα επιστροφής του Καστίγιο, ή απόκτησης του Ροναλντίνιο. Παραδέχθηκαν ότι κατέθεσαν πρόταση στη Βαλενσιέν για τον Σάντσες ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε και πως τους προτάθηκαν οι (ακριβοί για τα ελληνικά δεδομένα) Ντιαρά (Ρεάλ), Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλλη).
Στις 18.00 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τους Πάρντο, Τοροσίδη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς.



ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ