Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

15 Ιανουαρίου 2011

Πλανήτης μπάλα απο την SPORT NET

 
 Καλή σας ημέρα!!!

Στην μέση κόπηκε χθές το... καρπούζι μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα. 
Ο Κουμαρτζής μαζί με τον Στούκη... πέρασαν τα πονταρίσματα τους, ενώ σκόνταψε ο Ser Nick μαζί με το διπλό του κερδοσκόπου. Έχασε η Μόντερέυ με 3-2 και "έκανε φτερά" το 2,35 της WilliamsHILL. To "τυράκι" της... φάκας ήτανε...καλής ποιότητας...αλλά την πατήσαμε... Αυτά συμβαίνουν... και όσο το στοίχημα δεν σταματά... άλλο τόσο και εμείς θα  το παρακολουθούμε πολύ στενά... προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα... καλύτερα! Έχει ξεκινήσει το ψάξιμο και η μελέτη των στοιχείων και θα τα λέμε συνέχεια...


ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ - Αγγίζει κούπα η Ντόρτμουντ, ντέρμπι σε Λονδίνο και Λίβερπουλ


Αν κάποιος αμφέβαλε ότι η Ντόρτμουντ είναι η απόλυτη κυρίαρχος της φετινής Bundesliga, πλέον πείστηκε κι αυτός. Η «αρμάδα» του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε «αέρα» και από την «Μπάι Αρένα», επικρατώντας 3-1 της Λεβερκούζεν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του 2ου γύρου και διατήρησε τη διψήφια διαφορά από τους διώκτες. Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, η Μπάγερν δοκιμάζεται στη «Φόλκσβαγκεν Αρένα» της Βόλφσμπουργκ, η οποία καλείται να βρει λύσεις μετά την αποχώρηση του Τζέκο.

Γεμάτη ντέρμπι είναι η 23η αγωνιστική της Premier League, η οποία επιστρέφει μετά τη διακοπή για το κύπελλο. Όσον αφορά τη «μάχη» του τίτλου, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στην Τότεναμ, απ’ την οποία έχει να ηττηθεί στο Λονδίνο από το 2001 (9 ματς), ενώ η συμπολίτισσά της Σίτι, που ακολουθεί στη βαθμολογία, έχει θεωρητικά εύκολο έργο, υποδεχόμενη τη Γουλβς. Από κει και πέρα, όλες οι… γειτονιές της Αγγλίας παίρνουν «φωτιά». Σπουδαίο ματς γίνεται στο Μέρσισαϊντ, όπου η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την άσπονδη συμπολίτισσα Έβερτον στο «Ανφιλντ».

Θεωρητικά εύκολες αποστολές στην μονομαχία τους για τον φετινό τίτλο, καλούνται να φέρουν εις πέρας οι πρωτοπόροι της Primera Division. Η αρχή γίνεται το βράδυ της Κυριακής, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει στο "Μεντιτεράνεο" την αλλοπρόσαλλη Αλμερία. Δύο ώρες αργότερα, οι Καταλανοί του Πεπ Γκουαρδιόλα, υποδέχονται στο "Καμπ Νου" την Μάλαγα, με στόχο τους τρεις βαθμούς και το φυσικά το καλό θέαμα. Από κει και πέρα, η τρίτη της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ, δοκιμάζεται στο "Μαδριγάλ" με αντίπαλο την Οσασούνα, ενώ η Βαλένθια φιλοξενεί στο "Μεστάγια" την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Αγωνιστική χωρίς το μεγάλο ντέρμπι είναι η 20η της Serie A, και πρώτη του δευτέρου γύρου, με τη σημαντικότερη αναμέτρηση από το φτωχό πρόγραμμα να διεξάγεται και πάλι στο “Σαν Πάολο”. Η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα, θέλοντας μία ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την πίεση προς τη Μίλαν. Η τελευταία έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, αφού παίζει στο “Βία Ντελ Μάρε” με την εκ των ουραγών Λέτσε.  Εύκολο αναμένεται και το έργο της αναγεννημένης Ίντερ, η οποία θα ψάξει την 4η συνεχόμενη νίκη της με τον Λεονάρντο στον πάγκο της, υποδεχόμενη στο “Μεάτσα” τη Μπολόνια.

Με ένα σπουδαίο ματς επαναρχίζει το Championnat. H Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και 1ης του 2ου γύρου, υποδέχεται στο “Βελοντρόμ” τη Μπορντό, την ώρα που η μάχη του τίτλου έχει πάρει για τα καλά... φωτιά. Με πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Εβιάν το κλίμα στους Μαρσεγιέζους έχει βαρύνει επικίνδυνα, την ώρα που οι “Γιρονδίνοι” παραμένουν χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τις 23 Οκτωβρίου.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο στο Πορτιμάο, η Μπράγκα ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Πορτιμονένσε με 3-0 και αναρριχήθηκε προσωρινά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Liga Sagres. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της Μπενφίκα στην έδρα της Ακαδέμικα, με τους "αετούς" να έχουν κάποια χρωστούμενα, μετά την ήττα σοκ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο "Ντα Λουζ" (1-2). Εύκολο θεωρητικά έργο έχει η Πόρτο, η οποία υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την αδύναμη Ναβάλ, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δοκιμάζεται στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" με την Πάσος Φερέιρα.


Αναλαμβάνει ο Πολέμης, αν...

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει τη στήριξη των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου, αλλά ο ίδιος ακόμα το σκέφτεται, θέτοντας τους δικούς του όρους.
Η βασικότερη προϋπόθεση για τον έλληνα πλοιοκτήτη είναι αυτό που ταλανίζει τους πρασίνους και δεν είναι άλλη από την... ειρηνική συνύπαρξη των μετόχων, αλλά και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο Πολέμης δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου, αν όμως οι Πατέρας, Βγενόπουλος, Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος δεσμευτούν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Αν οι 4 ισχυροί άνδρες δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για ειρηνική συνύπαρξη και συγκέντρωση μόνο στο καλό της ομάδας, τότε ο επιφανής πλοιοκτήτης δεν πρόκειται να καθήσει στην... ηλεκτρική καρέκλα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για το Τριφύλλι.
Πάντως, τα πρώτα δείγματα φέρονται να είναι θετικά, καθώς σε επικοινωνία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει την πλήρη στήριξή του, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Ηδη ο Πολέμης δρομολογεί συναντήσεις και με τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους.
Αλλωστε, η απόφαση αναμένεται να παρθεί το αργότερο έως την Πέμπτη (20/1), όταν και εκτός απρόοπτου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.





to koumari
read more "Πλανήτης μπάλα απο την SPORT NET"

14 Ιανουαρίου 2011

Καλό στοιχηματικό Τριήμερο!!!

 
Καλή σας ημέρα!
Επιστροφή στο "νορμάλ" πρόγραμμα των ομάδων μετά από τα παιχνίδια των "κυπέλλων" και γενικότερα των "κατσαρολιών" σε όλη την Ευρώπη.

Είδαμε την... Ίπσουιτς των 7 γκολ...να κερδίζει την...Άρσεναλ και την Σέλτικ...να ισοφαρίζει στο 90 φεύγα...την Χάμιλτον. Και τι δεν...είδανε πάλι τα ματάκια μας! 

Ξαναρχίζουν οι Γερμανοί... στην Αγγλία υπάρχουν ντέρμπι και θα μαζευτεί...χοντρό πακέτο και πάει λέγοντας η ιστορία. Και μιλώντας για το "Νησί"...ΠΡΟΣΟΧΗ...μεγάλη στα υποτιθέμενα φαβορί. 

Γιατί? Θα σας πω....αμέσως!!! Κάποιοι... παίζουν...μέρα παρά μέρα, σε συνθήκες δύσκολες, χιόνι...βροχή κλπ. Κάποιοι άλλοι το πάνε...από αναβολή σε αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών. Έχουμε δηλαδή ομάδες που τα "έφτυσαν" και ομάδες αραχτές σε πλήρη απραξία. Ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες για μένα το τοπίο είναι λιγάκι...θολό. Και σε Αγγλία και σε Σκωτία!!! Πολύ ψάξιμο...συνοδευόμενο με μπόλικη...δυσπιστία λοιπόν για αγώνες μικρότερων κατηγοριών  του Νησιού. 

Τα Πρακτορεία, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΝ...για τους παίκτες που ποντάρουν στους Κρατικούς τυρρανόσαυρους... και για τους υπόλοιπους θα τα ξαναπούμε και πάλι αργότερα. 

..."Ανέβηκαν στις στήλες τους τα πονταρίσματα του Κουμαρτζή, του Κερδοσκόπου, του  Ser Nick... και του Στούκη"...στο "Παραπάνω απο διπλό...δεν πάει"!!!

Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!



Και κάτι για την ομάδα μου...με την άδεια σας!!!

Στήριξη Βγενόπουλου σε Πολέμη

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να στηρίζει τον Αδαμάντιο Πολέμη, προκειμένου ν' αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Εκτός από τον Νικόλα Πατέρα και ο Mr. MIG, επικοινώνησε με τον κύριο Πολέμη, στον οποίο τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του. "Αδαμάντιε, θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή, αφού κάποιοι το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν. Αυτό εμένα με ενοχλεί. Κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει. Όμως είμαι δίπλα σου στην προσπάθεια σου. Θα σε στηρίξω οικονομικά. Προχωράμε μαζί", ήταν τα λόγια του Ανδρέα Βγενόπουλου.

..."Καλά δεν ντρέπετε πλέον το...φραγκόφτυαρο ο Βγενόπουλος? Ο άνθρωπος που πούλησε τα..."εκατομμύρια των πράσινων καρδιών"? Ο δήθεν... που έγινε "λαγός" όταν του είπε ο "ακαμάτης" Τζίγγερ..."δώσε τόσα...και πάρτον όλον δικό σου τον ΠΑΟ"...!!! Τι είδους οικονομική στήριξη θα παρέχει τώρα και καλά? Αυτός μου φαίνεται πως είναι πιο...μπατήρης και απο εμένα τελικά...!!! Μα για τόσο Μ.....Σ μας περνάνε πια? Καλά για τον Πατέρα δε...??? ΠΑΤΕΡΑΣ να σου πετύχει...!!! Όταν οι... ερυθρόλευκοι μας φώναζαν πως αυτός...διάλυσε μέχρι και τον ΕΘΝΙΚΟ... τα  αυτιά μας είχανε... βουλοκέρι"!!!



Οι 10 καλύτερες φάρσες του Remi Gaillard

Οι 10 καλύτερες αθλητικές  φάρσες του Remi Gaillard σε ένα βίντεο 3,5 λεπτών! Ποιος είναι ο Remi Gaillard;
Ο 35χρονος  άρχοντας της φάρσας!!!









Diasim

read more "Καλό στοιχηματικό Τριήμερο!!!"

13 Ιανουαρίου 2011

Κουμαρό...τοπος!!!

..."Καλή σας ημέρα και καλώς ορίσατε στον κουμαρότοπο"...!!!
..."Κέρδισε ο Πράκτωρ του ΟΠΑΠ το...αφεντικό του με τα 4/6 που πόνταρε με τις τριάδες του, κέρδισε ο Κουμαρτζής με το 1-0 του Διαγόρα και η Μπαστιά δικαίωσε τον κερδοσκόπο ο οποίος ήξερε πολύ καλά τι έκανε! Απο σήμερα θα είναι μαζί μας και ο Ser from London με τα...δικά του και συνεχίζουμε ήρεμα και με πολύ διάβασμα... άν και σήμερα το πρόγραμμα είναι σχεδόν άδειο. Οτιδήποτε προκύψει θα... ανέβει πρώτα εδώ στην πρώτη σελίδα και μετά στην στήλη του".

...Αφού χθές ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτό το μπασκετικό ερυθρόλευκο "μπουλούκι" είναι για χ΄....ο ο μ.....ς!!! Έχει πάρει την κατηφόρα και η αντίστροφη μέτρηση πλέον έχει αρχίσει για όλη την ομάδα του τριφυλλιού. Το φοβερότερο δε για μένα ήτανε ο επαναλαμβανόμενος χαρακτηρισμός του...ερυθρόλευκου σπήκερ... πως αντιμέτωποι βρισκόντουσαν οι... δύο μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες του μπάσκετ στην... ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ...που λέει και ο...Γιώργαροαπολλωνιστής... ΤΑ ΜΠΑΖΑ... είναι οι καλύτερες ομάδες της Ηπείρου μας? Εντάξει...πάω πάσο γιατί μπορεί και λόγω ηλικίας να έχω καταρράκτη...και να τα βλέπω θαμπά...!!! Με γειά τους και χαρά τους... με τους βαριεστημένους πράσινους και το ασκέρι που φορά την μπλούζα των...φυλακισμένων!!! 

Καλά ρε γαμώτο... ποιός διάλεξε αυτές τις ριγέ μπασκετικές ερυθρόλευκες φανέλες για τον ΟΣΦΠ?
Άντε πέρσι μια χρονιά ήτανε...πάει πέρασε. Τόσο πολύ τους αρέσουν και τις φοράνε και φέτος? Σαν μπαλωμένες και ξεχειλωμένες ντεμοντέ της 10ετίας του 50΄είναι...δεν τις βλέπουν?

Και το πιο αστεία? Και ξαφνικά... οι Ολυμπιακοί... θυμήθηκαν  το... μπάσκετ, φυσικά μετά απο τον αγώνα!!! Πιο πρίν?..."Οτι παίζεται με το χέρι, είναι μαλακίες άθλημα"...με την γνωστή υπεροψία!!! 

Και βέβαια μέχρι και ο... Σπανούλης...ξύπνησε και... πέφτει στο παρκέ όποτε βρεί ευκαιρία!!! Εεεε φίλε... στο μπάσκετ δεν υπάρχει πέναλτυ... δεν το ξέρεις?

Όσο για την ομάδα μου? Έφταιγε το...κρυολόγημα του Διαμαντίδη...γιαυτό χάσαμε!!! Μέχρι εκεί έφτασε το...χάλι μας!!!

______________________________________________________________________________________


Στην σημερινή μας στοιχηματική ημέρα, ο Λονδρέζος σκόνταψε με την νίκη του Ναλμπατιάν επι του Ίσνερ. Για το βράδυ βλέπει βροχή...απο γκόλ στην Μαδρίτη και μπορείτε να δείτε στην στήλη του τι προτείνει και ποντάρει. Οι υπόλοιποι...θα κάτσουμε στα...αυγά μας για σήμερα και απο αύριο θα έχουμε καινούργιο πρόγραμμα!

Καλή συνέχεια σε όλους και ενα ευχαριστώ για την διάθεση σας απέναντι μας!


Diasim


read more "Κουμαρό...τοπος!!!"

12 Ιανουαρίου 2011

...δεν έχουμε καμία διάθεση να πέφτουμε κάθε μέρα στο "καζάνι της κολάσεως" χάνοντας...

 
Καλή σας ημέρα!

Τις ευχαριστίες μου στους καλούς φίλους που έκαναν τον κόπο και μπήκανε στο koumari. Θα το πω ξεκάθαρα πως στόχος μου είναι το σελιδάκι να γίνετε διαρκώς όλο και πιο χρηστικό όλο και πιο ουσιαστικό και φυσικά όλο και πιο χρήσιμο.

Κακά...τα ψέματα...τα πάντα στην ζωή μας δυσκόλεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα αίτια είναι σε όλους μας γνωστά και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τις αναλύσεις. Το μείζον θέμα όμως και για εμάς τους "κουμαρτζήδες"... είναι ότι και στο γενικότερο στοιχηματικό πεδίο,με το οποίο ασχολούμεθα, οι καταστάσεις δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο... Η "ψαλίδα" που κάποτε υπήρχε ανάμεσα στις δυνατές ομάδες...οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ήτανε τα "καλά στηρίγματα" και τα "φαβορί"...έκλεισε σε τεράστιο βαθμό. Οι ξένες εταιρίες στοιχηματισμού, τώρα πια, κάθε μέρα γίνονται και επίσημοι χορηγοί ομάδων...με αποτέλεσμα το τοπίο να γίνετε ακόμη πιο...θολό. Ασφαλώς και δεν υπονοώ πως οι χορηγοί... φτιάχνουν το τελικό αποτέλεσμα... αλλά και κανείς δεν μπορεί να μην λάβει στα σοβαρά τα ατελείωτα "κρούσματα" περίεργων και αφύσικων αποτελεσμάτων, με την γνωστή συνέπεια σε όλους μας... την απώλεια των κεφαλαίων μας!

Ας μην μακρυγορίσω άλλο και ας περάσω γρήγορα στην "ταμπακιέρα". Ναι..."κουμαρτζήδες είμαστε" και τιμή και δόξα μας... όμως δεν έχουμε καμία διάθεση να πέφτουμε κάθε μέρα στο "καζάνι της κολάσεως" χάνοντας τα πολύτιμα λεφτουδάκια μας! Θα προσπαθήσουμε μέσα από to koumari να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο μεθοδικά, πιο συγκρατημένα για να αυξάνουμε όσο το δυνατόν είναι εφικτό...τις πιθανότητες επιτυχίας μας. Δεν είναι υποχρεωτικό το "καθημερινό τζογάρισμα"... παρά μόνον όταν υπάρχουν βάσιμη λόγοι πως αξίζει το ρίσκο για το ποντάρισμα.

Από σήμερα όλες οι επιλογές, τα σχόλια και τα πονταρίσματα, θα παρουσιάζονται... και απο εδώ... στην πρώτη σελίδα για να δημιουργηθεί και το απαραίτητο αρχείο με την πορεία μας, για τον κάθε ενδιαφερόμενο φίλο και επισκέπτη.

Θα τα πούμε και πάλι αργότερα...

Ήδη ο ΠΡΑΚΤΩΡ ανέβασε στην στήλη του την σημερινή "παγίδα" που έστησε στον ΟΠΑΠ...

Ο Κουμαρτζής προτείνη και ήδη ποντάρισε...

12/01/2011 - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ = 1 (1,83) Ladbrokers X 50eu = 1-0 WIN 41,5eu

Σχόλιο : ..."Με αρκετό ρίσκο θα επιλέξω την νίκη των γηπεδούχων η οποία μετά απο 11 συνεχόμενα παιχνίδια ηττήθηκε εκτός έδρας απο τα Τρίκαλα με 1-0. Στο πρώτο ματς ο αγών έληξε με 1-1 σε ένα πολύ μέτριο ματς που πρωταγωνίστησε η σκοπιμότητα των φιλοξενούμενων. Με απουσίες βασικών και οι 2 ομάδες...αλλά πόσα και πόσα δεν έχουμε δεί απο ομάδες με απουσίες"?

...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ

 12/01/2011 - ΓΑΛΛΙΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

 ΚΡΕΤΕΙΓ - ΜΠΑΣΤΙΑ = 2 (1,95) Bet365 X 20eu = 1-2 WIN 19 eu
Σχόλιο : ..."Τίποτα δεν... χαρίζεται... και τίποτα δεν είναι εύκολο στο μπετάρισμα...!!! Το ρίσκο θα υπάρχει και θα... παραμονεύει να μας αρπάξει. Το σημερινό 2 της κραταιάς και ένδοξης στο παρελθόν Μπαστιά, θα το στηρίξω στην καλή περίοδο που διανύει έχοντας μπεί σε τροχιά φόρμας και με μια ατμόσφαιρα ομάδας...εξαιρετική. Η Κρετείγ ακόμη... ψάχνεται...σαν ομάδα"!











read more "...δεν έχουμε καμία διάθεση να πέφτουμε κάθε μέρα στο "καζάνι της κολάσεως" χάνοντας..."

11 Ιανουαρίου 2011

Λιονέλ Μέσι : Τα διαµάντια είναι παντοτινά

Ο Αρχιεπίσκοπος Ντέσµοντ Τούτου µε τον πρόεδρο  της FIFA Ζεπ Μπλάτερ που τον βράβευσε
Χρυσός Μέσι για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά! Στα χέρια του «Ψύλλου» κατέληξε ξανά η Χρυσή Μπάλα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν έναν από τους συµπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα Τσάβι ή Ινιέστα να αναδεικνύονται κορυφαίοι παίκτες του κόσµου για το 2010.

Στα 23του χρόνια το χρυσό αγόρι του παγκόσµιου ποδοσφαίρου µπορεί να κοιτάζει πλέον στα µάτια µυθικές µορφές του αθλήµατοςπου κατέκτησαν επίσης δύοσυνεχόµενες χρονιές το σπουδαιότερο βραβείο που απονέµεται σε ποδοσφαιριστή, όπως είναιοι Φαν Μπάστεν (‘88, ‘89), Κρόιφ (‘73, ‘74), Ρουµενίγκε (‘80, ‘81) και Πλατινί (‘83, ‘84, ‘85).

Ηταν ένας τίτλος απροσδόκητος, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά των πεπραγµένων του για το 2010, σε σύγκριση µε τους συµπαίκτες του και διεκδικητές της Χρυσής Μπάλας Τσάβι και Ινιέστα, που αναδείχτηκαν παγκόσµιοι πρωταθλητές στη Νότια Αφρική.
«∆εν περίµενα να κερδίσω φέτος. Εγινε πολύς λόγοςπως θα ήταν ένας από τους Τσάβι ή Ινιέστα λόγω της νίκης της Ισπανίας στοΠαγκόσµιο Κύπελλο καιείχα πιστέψει πως ένας από τους δύοθα ήταν ο νικητής. Γι’ αυτό µου προκάλεσε µεγάλη έκπληξηη ανακοίνωση του ονόµατός µου. Και οι δύο όµως έσπευσαναµέσως να µε συγχαρούν. Θέλω να µοιραστώ αυτό το βραβείο µε τους συµπαίκτες µου,γιατί χωρίς αυτούς δενθα βρισκόµουν σ’ αυτή τη θέση»,δήλωσε εµφανώς έκπληκτος για τη βράβευσή του από τονπροπονητή του στηνΜπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη του κόσµου στο ενοποιηµένο από φέτοςβραβείο της Χρυσής Μπάλας µε τον τίτλο του Κορυφαίου Παίκτη της FIFA ψήφισαν 154 δηµοσιογράφοι και οι προπονητές και αρχηγοί 208 εθνικών οµάδων.

Ο 23χρονος πουγράφει µε χρυσά γράµµατατην ιστορία του στο παγκόσµιο ποδόσφαιρο πέτυχε την προηγούµενη χρονιά 58 γκολ µε τα χρώµατα της Μπαρτσελόνα, την οποία βοήθησε αποφασιστικά να κατακτήσει τον τίτλο και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Ο Μέσισυγκέντρωσεποσοστό 22,65% των ψήφων,έναντι 17,36%τουΙνιέστα και 16,48% του Τσάβι, ανάµεσα σε 23 παίκτες.
πηγή : ΤΑ ΝΕΑ Οn-line

 συνεχίζεται...
read more "Λιονέλ Μέσι : Τα διαµάντια είναι παντοτινά"

10 Ιανουαρίου 2011

Η Χειμερινή σύναξη των αληθινών κουμαρτζήδων

..."Μεσούσης Χειμερινής περιόδου και αρχάς του Νέου Σωτήριου Έτους 2011 που διανύουμε, απεφασίσθει όπως κάποιοι εκλεκτοί κουμαρτζήδες... συστήσουν συμβουλευτική ιστοσελίδα με σκοπό την παρουσίαση των απόψεων τους. Το θέμα "κουμάρι" πολυσυζητημένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με άπειρες απόψεις... Τι εστί όμως"...

Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή.

Οι διαφορές πολλές:

1. Ο χώρος: Ο κουμαρτζής δεν πάει κατά κανόνα στο καζίνο, ούτε θα τον συναντήσουμε σε καρέ που παίζονται στα λεγόμενα «καλά σπίτια» με τα μεγάλα σαλόνια, προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από το θεό και την κοινωνία.

2. Τα παιχνίδια: Ο κουμαρτζής δεν παίζει με πανάκριβη πλαστικοποιημένη τράπουλα, και κοκάλινες μάρκες σε καινούργια τσόχα, θα παίξει με τη λιγδιασμένη απο απλό χαρτόνι, και πάντα με μετρητά πάνω σε τσόχα μαύρη από τη λέρα και με άφθονες τσιγαριές. Δεν παίζει blackjack, αλλά στούκι, δεν παίζει στα crap tables του καζίνο, αλλά μπαρμπούτι πάνω σε κουβέρτα (βρώμικη) ή τραπέζι του μπιλιάρδου. Δεν παίζει Texas Hold'em, αλλά χαρακίρι, ασανσέρ, κούκο (μονό ή διπλό), νεκροταφείο, το κρυφό μπαλαντέρ, η ψωλή του βασιλέως κ.α. Δεν παίζει καν «πάμε στοίχημα», εννοείται πως έχει δικό του μπούκη (bookmaker) και παίζει παράνομο στοίχημα.

Τέλος, η λέξη κουμάρι δίνει μια ικανοποίηση όταν τη χρησιμοποιούμε, γεμίζει το στόμα, έχει μια δόση μαγκιά παραπάνω.

Όμως εμείς...

σαν σύγχρονοι παίκτες, θα προσπαθήσουμε με απόλυτο σεβασμό να μην σφετεριστούμε τον όρο και τον τίτλο των..."παλιών" και μέσα απο την προσπάθεια μας να αναδείξουμε πως ο χαρακτηρισμός του "κουμαρτζή" είναι ένας ζωντανός τίτλος "τιμής" με τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας στην σημερινή εξελιγμένη τζογαδόρικη εποχή που ζούμε.  Ευέλικτοι και  όσο το δυνατόν έμπειροι  κουμαρτζήδες, θα συχνάζουμε στα διαδικτυακά καζίνο και με τον τρόπο μας θα "χτυπάμε" κυνηγώντας πάντα τα...κενά και τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιάζουμε, με σκοπό να τα παίρνουμε...υμνολογώντας τους παλαιούς και μνημονεύοντας τους!

Θα ποντάρουμε και στους ξένους μπούκ (αναγκαστικά) αλλά και στους ντόπιους Κρατικούς δεινόσαυρους, με σκοπό να τους γδάρουμε...όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και ποιοτικότερα, προκειμένου τα κέδη μας αλλά και η χασούρες μας να διέπονται απο το πραγματικό ιδεολόγημα των παλαιών κπουμαρτζήδων.

Τα λεφτά μας θα τα τοποθετούμε...πάντα  με ρίσκο εκεί που  επιλέγουμε με γνόμωνα τις δικές μας απόψεις ...και κάνοντας παράλληλα και  τα γούστα μας θα προσπαθούμε να τα παίρνουμε πίσω και με το παραπάνω!




Ένα είναι σίγουρο...πως...
Σε καμία περίπτωση δεν θα μας δούν έτσι...ποτέ! 


read more "Η Χειμερινή σύναξη των αληθινών κουμαρτζήδων"

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ