Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

11 Ιανουαρίου 2011

Λιονέλ Μέσι : Τα διαµάντια είναι παντοτινά

Ο Αρχιεπίσκοπος Ντέσµοντ Τούτου µε τον πρόεδρο  της FIFA Ζεπ Μπλάτερ που τον βράβευσε
Χρυσός Μέσι για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά! Στα χέρια του «Ψύλλου» κατέληξε ξανά η Χρυσή Μπάλα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν έναν από τους συµπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα Τσάβι ή Ινιέστα να αναδεικνύονται κορυφαίοι παίκτες του κόσµου για το 2010.

Στα 23του χρόνια το χρυσό αγόρι του παγκόσµιου ποδοσφαίρου µπορεί να κοιτάζει πλέον στα µάτια µυθικές µορφές του αθλήµατοςπου κατέκτησαν επίσης δύοσυνεχόµενες χρονιές το σπουδαιότερο βραβείο που απονέµεται σε ποδοσφαιριστή, όπως είναιοι Φαν Μπάστεν (‘88, ‘89), Κρόιφ (‘73, ‘74), Ρουµενίγκε (‘80, ‘81) και Πλατινί (‘83, ‘84, ‘85).

Ηταν ένας τίτλος απροσδόκητος, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά των πεπραγµένων του για το 2010, σε σύγκριση µε τους συµπαίκτες του και διεκδικητές της Χρυσής Μπάλας Τσάβι και Ινιέστα, που αναδείχτηκαν παγκόσµιοι πρωταθλητές στη Νότια Αφρική.
«∆εν περίµενα να κερδίσω φέτος. Εγινε πολύς λόγοςπως θα ήταν ένας από τους Τσάβι ή Ινιέστα λόγω της νίκης της Ισπανίας στοΠαγκόσµιο Κύπελλο καιείχα πιστέψει πως ένας από τους δύοθα ήταν ο νικητής. Γι’ αυτό µου προκάλεσε µεγάλη έκπληξηη ανακοίνωση του ονόµατός µου. Και οι δύο όµως έσπευσαναµέσως να µε συγχαρούν. Θέλω να µοιραστώ αυτό το βραβείο µε τους συµπαίκτες µου,γιατί χωρίς αυτούς δενθα βρισκόµουν σ’ αυτή τη θέση»,δήλωσε εµφανώς έκπληκτος για τη βράβευσή του από τονπροπονητή του στηνΜπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη του κόσµου στο ενοποιηµένο από φέτοςβραβείο της Χρυσής Μπάλας µε τον τίτλο του Κορυφαίου Παίκτη της FIFA ψήφισαν 154 δηµοσιογράφοι και οι προπονητές και αρχηγοί 208 εθνικών οµάδων.

Ο 23χρονος πουγράφει µε χρυσά γράµµατατην ιστορία του στο παγκόσµιο ποδόσφαιρο πέτυχε την προηγούµενη χρονιά 58 γκολ µε τα χρώµατα της Μπαρτσελόνα, την οποία βοήθησε αποφασιστικά να κατακτήσει τον τίτλο και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Ο Μέσισυγκέντρωσεποσοστό 22,65% των ψήφων,έναντι 17,36%τουΙνιέστα και 16,48% του Τσάβι, ανάµεσα σε 23 παίκτες.
πηγή : ΤΑ ΝΕΑ Οn-line

 συνεχίζεται...

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ