Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

13 Ιανουαρίου 2011

Κουμαρό...τοπος!!!

..."Καλή σας ημέρα και καλώς ορίσατε στον κουμαρότοπο"...!!!
..."Κέρδισε ο Πράκτωρ του ΟΠΑΠ το...αφεντικό του με τα 4/6 που πόνταρε με τις τριάδες του, κέρδισε ο Κουμαρτζής με το 1-0 του Διαγόρα και η Μπαστιά δικαίωσε τον κερδοσκόπο ο οποίος ήξερε πολύ καλά τι έκανε! Απο σήμερα θα είναι μαζί μας και ο Ser from London με τα...δικά του και συνεχίζουμε ήρεμα και με πολύ διάβασμα... άν και σήμερα το πρόγραμμα είναι σχεδόν άδειο. Οτιδήποτε προκύψει θα... ανέβει πρώτα εδώ στην πρώτη σελίδα και μετά στην στήλη του".

...Αφού χθές ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτό το μπασκετικό ερυθρόλευκο "μπουλούκι" είναι για χ΄....ο ο μ.....ς!!! Έχει πάρει την κατηφόρα και η αντίστροφη μέτρηση πλέον έχει αρχίσει για όλη την ομάδα του τριφυλλιού. Το φοβερότερο δε για μένα ήτανε ο επαναλαμβανόμενος χαρακτηρισμός του...ερυθρόλευκου σπήκερ... πως αντιμέτωποι βρισκόντουσαν οι... δύο μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες του μπάσκετ στην... ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ...που λέει και ο...Γιώργαροαπολλωνιστής... ΤΑ ΜΠΑΖΑ... είναι οι καλύτερες ομάδες της Ηπείρου μας? Εντάξει...πάω πάσο γιατί μπορεί και λόγω ηλικίας να έχω καταρράκτη...και να τα βλέπω θαμπά...!!! Με γειά τους και χαρά τους... με τους βαριεστημένους πράσινους και το ασκέρι που φορά την μπλούζα των...φυλακισμένων!!! 

Καλά ρε γαμώτο... ποιός διάλεξε αυτές τις ριγέ μπασκετικές ερυθρόλευκες φανέλες για τον ΟΣΦΠ?
Άντε πέρσι μια χρονιά ήτανε...πάει πέρασε. Τόσο πολύ τους αρέσουν και τις φοράνε και φέτος? Σαν μπαλωμένες και ξεχειλωμένες ντεμοντέ της 10ετίας του 50΄είναι...δεν τις βλέπουν?

Και το πιο αστεία? Και ξαφνικά... οι Ολυμπιακοί... θυμήθηκαν  το... μπάσκετ, φυσικά μετά απο τον αγώνα!!! Πιο πρίν?..."Οτι παίζεται με το χέρι, είναι μαλακίες άθλημα"...με την γνωστή υπεροψία!!! 

Και βέβαια μέχρι και ο... Σπανούλης...ξύπνησε και... πέφτει στο παρκέ όποτε βρεί ευκαιρία!!! Εεεε φίλε... στο μπάσκετ δεν υπάρχει πέναλτυ... δεν το ξέρεις?

Όσο για την ομάδα μου? Έφταιγε το...κρυολόγημα του Διαμαντίδη...γιαυτό χάσαμε!!! Μέχρι εκεί έφτασε το...χάλι μας!!!

______________________________________________________________________________________


Στην σημερινή μας στοιχηματική ημέρα, ο Λονδρέζος σκόνταψε με την νίκη του Ναλμπατιάν επι του Ίσνερ. Για το βράδυ βλέπει βροχή...απο γκόλ στην Μαδρίτη και μπορείτε να δείτε στην στήλη του τι προτείνει και ποντάρει. Οι υπόλοιποι...θα κάτσουμε στα...αυγά μας για σήμερα και απο αύριο θα έχουμε καινούργιο πρόγραμμα!

Καλή συνέχεια σε όλους και ενα ευχαριστώ για την διάθεση σας απέναντι μας!


Diasim


ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ