Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

14 Ιανουαρίου 2011

Καλό στοιχηματικό Τριήμερο!!!

 
Καλή σας ημέρα!
Επιστροφή στο "νορμάλ" πρόγραμμα των ομάδων μετά από τα παιχνίδια των "κυπέλλων" και γενικότερα των "κατσαρολιών" σε όλη την Ευρώπη.

Είδαμε την... Ίπσουιτς των 7 γκολ...να κερδίζει την...Άρσεναλ και την Σέλτικ...να ισοφαρίζει στο 90 φεύγα...την Χάμιλτον. Και τι δεν...είδανε πάλι τα ματάκια μας! 

Ξαναρχίζουν οι Γερμανοί... στην Αγγλία υπάρχουν ντέρμπι και θα μαζευτεί...χοντρό πακέτο και πάει λέγοντας η ιστορία. Και μιλώντας για το "Νησί"...ΠΡΟΣΟΧΗ...μεγάλη στα υποτιθέμενα φαβορί. 

Γιατί? Θα σας πω....αμέσως!!! Κάποιοι... παίζουν...μέρα παρά μέρα, σε συνθήκες δύσκολες, χιόνι...βροχή κλπ. Κάποιοι άλλοι το πάνε...από αναβολή σε αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών. Έχουμε δηλαδή ομάδες που τα "έφτυσαν" και ομάδες αραχτές σε πλήρη απραξία. Ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες για μένα το τοπίο είναι λιγάκι...θολό. Και σε Αγγλία και σε Σκωτία!!! Πολύ ψάξιμο...συνοδευόμενο με μπόλικη...δυσπιστία λοιπόν για αγώνες μικρότερων κατηγοριών  του Νησιού. 

Τα Πρακτορεία, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΝ...για τους παίκτες που ποντάρουν στους Κρατικούς τυρρανόσαυρους... και για τους υπόλοιπους θα τα ξαναπούμε και πάλι αργότερα. 

..."Ανέβηκαν στις στήλες τους τα πονταρίσματα του Κουμαρτζή, του Κερδοσκόπου, του  Ser Nick... και του Στούκη"...στο "Παραπάνω απο διπλό...δεν πάει"!!!

Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!



Και κάτι για την ομάδα μου...με την άδεια σας!!!

Στήριξη Βγενόπουλου σε Πολέμη

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να στηρίζει τον Αδαμάντιο Πολέμη, προκειμένου ν' αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Εκτός από τον Νικόλα Πατέρα και ο Mr. MIG, επικοινώνησε με τον κύριο Πολέμη, στον οποίο τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του. "Αδαμάντιε, θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή, αφού κάποιοι το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν. Αυτό εμένα με ενοχλεί. Κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει. Όμως είμαι δίπλα σου στην προσπάθεια σου. Θα σε στηρίξω οικονομικά. Προχωράμε μαζί", ήταν τα λόγια του Ανδρέα Βγενόπουλου.

..."Καλά δεν ντρέπετε πλέον το...φραγκόφτυαρο ο Βγενόπουλος? Ο άνθρωπος που πούλησε τα..."εκατομμύρια των πράσινων καρδιών"? Ο δήθεν... που έγινε "λαγός" όταν του είπε ο "ακαμάτης" Τζίγγερ..."δώσε τόσα...και πάρτον όλον δικό σου τον ΠΑΟ"...!!! Τι είδους οικονομική στήριξη θα παρέχει τώρα και καλά? Αυτός μου φαίνεται πως είναι πιο...μπατήρης και απο εμένα τελικά...!!! Μα για τόσο Μ.....Σ μας περνάνε πια? Καλά για τον Πατέρα δε...??? ΠΑΤΕΡΑΣ να σου πετύχει...!!! Όταν οι... ερυθρόλευκοι μας φώναζαν πως αυτός...διάλυσε μέχρι και τον ΕΘΝΙΚΟ... τα  αυτιά μας είχανε... βουλοκέρι"!!!



Οι 10 καλύτερες φάρσες του Remi Gaillard

Οι 10 καλύτερες αθλητικές  φάρσες του Remi Gaillard σε ένα βίντεο 3,5 λεπτών! Ποιος είναι ο Remi Gaillard;
Ο 35χρονος  άρχοντας της φάρσας!!!









Diasim

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ