Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

12 Ιανουαρίου 2011

...δεν έχουμε καμία διάθεση να πέφτουμε κάθε μέρα στο "καζάνι της κολάσεως" χάνοντας...

 
Καλή σας ημέρα!

Τις ευχαριστίες μου στους καλούς φίλους που έκαναν τον κόπο και μπήκανε στο koumari. Θα το πω ξεκάθαρα πως στόχος μου είναι το σελιδάκι να γίνετε διαρκώς όλο και πιο χρηστικό όλο και πιο ουσιαστικό και φυσικά όλο και πιο χρήσιμο.

Κακά...τα ψέματα...τα πάντα στην ζωή μας δυσκόλεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα αίτια είναι σε όλους μας γνωστά και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τις αναλύσεις. Το μείζον θέμα όμως και για εμάς τους "κουμαρτζήδες"... είναι ότι και στο γενικότερο στοιχηματικό πεδίο,με το οποίο ασχολούμεθα, οι καταστάσεις δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο... Η "ψαλίδα" που κάποτε υπήρχε ανάμεσα στις δυνατές ομάδες...οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ήτανε τα "καλά στηρίγματα" και τα "φαβορί"...έκλεισε σε τεράστιο βαθμό. Οι ξένες εταιρίες στοιχηματισμού, τώρα πια, κάθε μέρα γίνονται και επίσημοι χορηγοί ομάδων...με αποτέλεσμα το τοπίο να γίνετε ακόμη πιο...θολό. Ασφαλώς και δεν υπονοώ πως οι χορηγοί... φτιάχνουν το τελικό αποτέλεσμα... αλλά και κανείς δεν μπορεί να μην λάβει στα σοβαρά τα ατελείωτα "κρούσματα" περίεργων και αφύσικων αποτελεσμάτων, με την γνωστή συνέπεια σε όλους μας... την απώλεια των κεφαλαίων μας!

Ας μην μακρυγορίσω άλλο και ας περάσω γρήγορα στην "ταμπακιέρα". Ναι..."κουμαρτζήδες είμαστε" και τιμή και δόξα μας... όμως δεν έχουμε καμία διάθεση να πέφτουμε κάθε μέρα στο "καζάνι της κολάσεως" χάνοντας τα πολύτιμα λεφτουδάκια μας! Θα προσπαθήσουμε μέσα από to koumari να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο μεθοδικά, πιο συγκρατημένα για να αυξάνουμε όσο το δυνατόν είναι εφικτό...τις πιθανότητες επιτυχίας μας. Δεν είναι υποχρεωτικό το "καθημερινό τζογάρισμα"... παρά μόνον όταν υπάρχουν βάσιμη λόγοι πως αξίζει το ρίσκο για το ποντάρισμα.

Από σήμερα όλες οι επιλογές, τα σχόλια και τα πονταρίσματα, θα παρουσιάζονται... και απο εδώ... στην πρώτη σελίδα για να δημιουργηθεί και το απαραίτητο αρχείο με την πορεία μας, για τον κάθε ενδιαφερόμενο φίλο και επισκέπτη.

Θα τα πούμε και πάλι αργότερα...

Ήδη ο ΠΡΑΚΤΩΡ ανέβασε στην στήλη του την σημερινή "παγίδα" που έστησε στον ΟΠΑΠ...

Ο Κουμαρτζής προτείνη και ήδη ποντάρισε...

12/01/2011 - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ = 1 (1,83) Ladbrokers X 50eu = 1-0 WIN 41,5eu

Σχόλιο : ..."Με αρκετό ρίσκο θα επιλέξω την νίκη των γηπεδούχων η οποία μετά απο 11 συνεχόμενα παιχνίδια ηττήθηκε εκτός έδρας απο τα Τρίκαλα με 1-0. Στο πρώτο ματς ο αγών έληξε με 1-1 σε ένα πολύ μέτριο ματς που πρωταγωνίστησε η σκοπιμότητα των φιλοξενούμενων. Με απουσίες βασικών και οι 2 ομάδες...αλλά πόσα και πόσα δεν έχουμε δεί απο ομάδες με απουσίες"?

...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ

 12/01/2011 - ΓΑΛΛΙΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

 ΚΡΕΤΕΙΓ - ΜΠΑΣΤΙΑ = 2 (1,95) Bet365 X 20eu = 1-2 WIN 19 eu
Σχόλιο : ..."Τίποτα δεν... χαρίζεται... και τίποτα δεν είναι εύκολο στο μπετάρισμα...!!! Το ρίσκο θα υπάρχει και θα... παραμονεύει να μας αρπάξει. Το σημερινό 2 της κραταιάς και ένδοξης στο παρελθόν Μπαστιά, θα το στηρίξω στην καλή περίοδο που διανύει έχοντας μπεί σε τροχιά φόρμας και με μια ατμόσφαιρα ομάδας...εξαιρετική. Η Κρετείγ ακόμη... ψάχνεται...σαν ομάδα"!











ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ