Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

15 Ιανουαρίου 2011

Πλανήτης μπάλα απο την SPORT NET

 
 Καλή σας ημέρα!!!

Στην μέση κόπηκε χθές το... καρπούζι μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα. 
Ο Κουμαρτζής μαζί με τον Στούκη... πέρασαν τα πονταρίσματα τους, ενώ σκόνταψε ο Ser Nick μαζί με το διπλό του κερδοσκόπου. Έχασε η Μόντερέυ με 3-2 και "έκανε φτερά" το 2,35 της WilliamsHILL. To "τυράκι" της... φάκας ήτανε...καλής ποιότητας...αλλά την πατήσαμε... Αυτά συμβαίνουν... και όσο το στοίχημα δεν σταματά... άλλο τόσο και εμείς θα  το παρακολουθούμε πολύ στενά... προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα... καλύτερα! Έχει ξεκινήσει το ψάξιμο και η μελέτη των στοιχείων και θα τα λέμε συνέχεια...


ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ - Αγγίζει κούπα η Ντόρτμουντ, ντέρμπι σε Λονδίνο και Λίβερπουλ


Αν κάποιος αμφέβαλε ότι η Ντόρτμουντ είναι η απόλυτη κυρίαρχος της φετινής Bundesliga, πλέον πείστηκε κι αυτός. Η «αρμάδα» του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε «αέρα» και από την «Μπάι Αρένα», επικρατώντας 3-1 της Λεβερκούζεν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του 2ου γύρου και διατήρησε τη διψήφια διαφορά από τους διώκτες. Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, η Μπάγερν δοκιμάζεται στη «Φόλκσβαγκεν Αρένα» της Βόλφσμπουργκ, η οποία καλείται να βρει λύσεις μετά την αποχώρηση του Τζέκο.

Γεμάτη ντέρμπι είναι η 23η αγωνιστική της Premier League, η οποία επιστρέφει μετά τη διακοπή για το κύπελλο. Όσον αφορά τη «μάχη» του τίτλου, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στην Τότεναμ, απ’ την οποία έχει να ηττηθεί στο Λονδίνο από το 2001 (9 ματς), ενώ η συμπολίτισσά της Σίτι, που ακολουθεί στη βαθμολογία, έχει θεωρητικά εύκολο έργο, υποδεχόμενη τη Γουλβς. Από κει και πέρα, όλες οι… γειτονιές της Αγγλίας παίρνουν «φωτιά». Σπουδαίο ματς γίνεται στο Μέρσισαϊντ, όπου η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την άσπονδη συμπολίτισσα Έβερτον στο «Ανφιλντ».

Θεωρητικά εύκολες αποστολές στην μονομαχία τους για τον φετινό τίτλο, καλούνται να φέρουν εις πέρας οι πρωτοπόροι της Primera Division. Η αρχή γίνεται το βράδυ της Κυριακής, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει στο "Μεντιτεράνεο" την αλλοπρόσαλλη Αλμερία. Δύο ώρες αργότερα, οι Καταλανοί του Πεπ Γκουαρδιόλα, υποδέχονται στο "Καμπ Νου" την Μάλαγα, με στόχο τους τρεις βαθμούς και το φυσικά το καλό θέαμα. Από κει και πέρα, η τρίτη της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ, δοκιμάζεται στο "Μαδριγάλ" με αντίπαλο την Οσασούνα, ενώ η Βαλένθια φιλοξενεί στο "Μεστάγια" την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Αγωνιστική χωρίς το μεγάλο ντέρμπι είναι η 20η της Serie A, και πρώτη του δευτέρου γύρου, με τη σημαντικότερη αναμέτρηση από το φτωχό πρόγραμμα να διεξάγεται και πάλι στο “Σαν Πάολο”. Η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα, θέλοντας μία ακόμα νίκη που θα την εδραιώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την πίεση προς τη Μίλαν. Η τελευταία έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, αφού παίζει στο “Βία Ντελ Μάρε” με την εκ των ουραγών Λέτσε.  Εύκολο αναμένεται και το έργο της αναγεννημένης Ίντερ, η οποία θα ψάξει την 4η συνεχόμενη νίκη της με τον Λεονάρντο στον πάγκο της, υποδεχόμενη στο “Μεάτσα” τη Μπολόνια.

Με ένα σπουδαίο ματς επαναρχίζει το Championnat. H Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και 1ης του 2ου γύρου, υποδέχεται στο “Βελοντρόμ” τη Μπορντό, την ώρα που η μάχη του τίτλου έχει πάρει για τα καλά... φωτιά. Με πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Εβιάν το κλίμα στους Μαρσεγιέζους έχει βαρύνει επικίνδυνα, την ώρα που οι “Γιρονδίνοι” παραμένουν χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τις 23 Οκτωβρίου.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο στο Πορτιμάο, η Μπράγκα ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Πορτιμονένσε με 3-0 και αναρριχήθηκε προσωρινά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Liga Sagres. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της Μπενφίκα στην έδρα της Ακαδέμικα, με τους "αετούς" να έχουν κάποια χρωστούμενα, μετά την ήττα σοκ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο "Ντα Λουζ" (1-2). Εύκολο θεωρητικά έργο έχει η Πόρτο, η οποία υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την αδύναμη Ναβάλ, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δοκιμάζεται στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" με την Πάσος Φερέιρα.


Αναλαμβάνει ο Πολέμης, αν...

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει τη στήριξη των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου, αλλά ο ίδιος ακόμα το σκέφτεται, θέτοντας τους δικούς του όρους.
Η βασικότερη προϋπόθεση για τον έλληνα πλοιοκτήτη είναι αυτό που ταλανίζει τους πρασίνους και δεν είναι άλλη από την... ειρηνική συνύπαρξη των μετόχων, αλλά και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο Πολέμης δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου, αν όμως οι Πατέρας, Βγενόπουλος, Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος δεσμευτούν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Αν οι 4 ισχυροί άνδρες δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για ειρηνική συνύπαρξη και συγκέντρωση μόνο στο καλό της ομάδας, τότε ο επιφανής πλοιοκτήτης δεν πρόκειται να καθήσει στην... ηλεκτρική καρέκλα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για το Τριφύλλι.
Πάντως, τα πρώτα δείγματα φέρονται να είναι θετικά, καθώς σε επικοινωνία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει την πλήρη στήριξή του, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Ηδη ο Πολέμης δρομολογεί συναντήσεις και με τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους.
Αλλωστε, η απόφαση αναμένεται να παρθεί το αργότερο έως την Πέμπτη (20/1), όταν και εκτός απρόοπτου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.





to koumari

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ