Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

17 Ιανουαρίου 2011

"Τα...λιμά...βλάπτουν σοβαρά το ταμείο μας!

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!

Για άλλη μια φορά, τα λεγόμενα...λιμά (αποδόσεις μικρές για υποτιθέμενα γερά στάνταρ) απεδείχθησαν...λαιμητόμοι.!!!

Το 1-1 της Ρεάλ και της Μίλαν έστειλαν πολύ κόσμο μαζί με τα δελτία του στην...Κούβα για διακοπές... όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο φίλος Revolution!

Βεβαίως εάν είχανε περάσει...τότε θα λέγαμε για άλλη μια φορά πως τελικά οι...βαριές φανέλες, ξέρουν να παίρνουν τα παιχνίδια και πολλές φορές...καλά κάνουμε και τις εμπιστευόμαστε! Εντάξει...από ένα σημείο και μετά πιστεύω πως είναι ένα θέμα προσωπικό ο τρόπος αυτός του στοιχηματισμού, σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του παίκτη.

Οι υπόλοιπες στήλες μας πιάσανε το τέλειο...αλλά αυτό δεν...σημαίνει και τίποτα! Ο δρόμος πάντα θα είναι...κακοτράχαλος και το ταξίδι γεμάτο...περιπέτειες και απρόσμενες εκπλήξεις! Γιαυτό θέλει πολύ μεγάλη υπομονή, αρκετή ψυχραιμία, καλό ψάξιμο, ακόμη καλύτερη διαχείριση των κεφαλαίων μας...πράγματα που σημαίνουν...εξαιρετική σχέση και συμμαχία με τον χρόνο! Με την έννοια πως μια αστοχία δεν σημαίνει και το τέλος μας και κυρίως δεν υπάρχει λόγος να μας κατακλύζει το συναίσθημα του "άμεσου ρεφαρίσματος μας" κάτω από την συναισθηματική φόρτιση της αστοχίας μας!

Για σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου το πρόγραμμα είναι...φτωχό και θέλει προσοχή. Θα ψάξουμε...και εάν βρούμε ματς που αξίζουν το ποντάρισμα μας θα το κάνουμε. Εάν όχι τότε καλύτερα να χαλαρώσουμε για σήμερα!!!

Ισοπαλίες στο Νησί, ξέφυγε η Μπάρτσα, «κόλλησε» η Μίλαν

Άντεξε και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Τότεναμ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, διευρύνοντας το φετινό της αήττητο στα 21 ματς, έχοντας και δύο παιχνίδια «στο χέρι». Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, με τις Λίβερπουλ και Έβερτον να μένουν στο 2-2 στο «Άνφιλντ», ενώ μοναδική ευκαιρία να πάρει μια σπουδαία νίκη γοήτρου έχασε η Νιούκαστλ που έμεινε στο 1-1 με τη Σάντερλαντ μέσα στο «Στάδιο του Φωτός», στο ντέρμπι της βορείου Αγγλίας. Ισοπαλία, επίσης με 1-1, και στο «Σεντ Άντριους» για τις Μπέρμιγχαμ και Άστον Βίλα.
Με την καθιερωμένo ποδοσφαιρικό σόου στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μάλαγα με 4-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Primera Division και σε συνδυασμό με την... ανεπανάληπτη γκέλα της Ρεάλ, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς μακριά από την μισητή της αντίπαλο. Οι «μερένγκες» ολοκλήρωσαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την περιπέτεια τους στον ισπανικό νότο, μένοντας στο 1-1 με την ουραγό Αλμερία στο «Μεντιτεράνεο». Νωρίτερα, η Βαλένθια επιβλήθηκε της Λα Κορούνια με 2-0.

Την ευκαιρία να ανακτήσει το μεγαλύτερο φετινό προβάδισμα της (+6) έχασε η πρωτοπόρος του καμπιονάτο, Μίλαν, μένοντας στο 1-1 με τη Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική. Στα υπόλοιπα κυριακάτικα ματς της Serie A, η Γιουβέντους επέστρεψε έστω και δύσκολα στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της ουραγού Μπάρι στο «Κομουνάλε», σπουδαία νίκη, με την οποία «έπιασε» τη Νάπολι στη 2η θέση της βαθμολογίας, πήρε και η Λάτσιο, που επιβλήθηκε με το... οριακό 1-0 της Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο», ενώ η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της νεοφώτιστης Τσεζένα στο «Ντίνο Μανούτσι» με 1-0 και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Championnat διατήρησε η Μαρσέιγ, κάμπτοντας την αντίσταση της Μπορντό στο «Βελοντρόμ» με 2-1, στο ντέρμπι μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητριών Γαλλίας, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Οι Μασσαλοί επέστρεψαν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά τις 27/11 (5 ματς), υποχρεώνοντας παράλληλα τους «Γιρονδίνους» στην πρώτη τους ήττα μετά από 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σπουδαία νίκη, που του επιτρέπει να συνεχίζει να... ονειρεύεται, πανηγύρισε το Ανόβερο στην «Κόμερτσμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης, επικρατώντας της τοπικής Άιντραχτ με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga και πέρασε πλέον μόνη 2η στην κατάταξη, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω της τις Μάιντς, Λεβερκούζεν και τέσσερις την Μπάγερν! Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία, Καϊζερσλάουτερν και Κολωνία έμειναν στο 1-1 στο «Φριτς Βάλτερ».

Τον υγιεινό της περίπατο στη Liga Sagres, συνεχίζει η Πόρτο, η οποία δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγού Ναβάλ με 3-1 στο «Ντραγκάο» και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Αντίθετα, η Μπενφίκα τα βρήκε σκούρα στην Κοΐμπρα, όμως τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ακαδέμικα με 1-0 και κράτησε τη διαφορά της με τους «δράκους» στους οκτώ βαθμούς. Από κει και πέρα, η Μπέιρα Μαρ έκανε την έκπληξη της ημέρας συντρίβοντας εκτός έδρας με 3-0 την Λεϊρία.

Μετά την σπουδαία νίκη της στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις, ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 στο «ΓΣΠ», με αντίπαλο τον δυνατό φέτος Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Εθνικού, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Πιντάδο στο 74' και να διατηρηθεί τρίτη, ενώ ανάσα για τον Ερμή, που επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στόουκς, η Σέλτικ πέρασε νικηφόρα από το «Ίστερ Ρόουντ», επικρατώντας με 3-0 της Χιμπέρνιαν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Scottish Premier League. Οι Κέλτες επέστρεψαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησαν τη διαφορά τους από τη Ρέιντζερς, που συνέτριψε με 4-0 τη Χάμιλτον στο «Αϊμπροξ Παρκ».

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ