Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

18 Ιανουαρίου 2011

Boxing Day...στα μέσα του Γενάρη?

Καλή σας ημέρα μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!!

...Γνωρίζετε πολύ καλά την ιδιοτροπία μου...γιαυτό σας ενημερώνω για 2 πράγματα που ζητάω από εσάς. Α) Διαδώστε... το μπλοκ μας, στέλνοντας ένα απλό e-mail στους φίλους σας. "Μιλήστε σε έναν φίλο σας...για εμάς" στέλνοντας το μήνυμα σας από την φόρμα μας που βρίσκεται δεξιά και στο τέλος της σελίδας. Β) Θα το εκτιμήσουμε εάν τσεκάρετε μια από τις τρεις απαντήσεις που βρίσκεται στο ερωτηματολόγιο μας...δεξιά και επάνω της σελίδας. Φυσικά...αυτό που σας εκφράζει αληθινά (εννοείτε)...!!!

Και πάλι έχουμε αγώνες του..."Νησιού" καθώς και διάφορα άλλα ματς Κυπέλλων κλπ. Έχουμε και το δικό μας "κατσαρολικό"... και μάλιστα με τεράστιο αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Θα έλεγα πως 4 ομάδες της Σούπερ Λίγκας, βασικοί υποψήφιοι για την κατάκτηση του τίτλου, βρίσκονται αντιμέτωποι στην φάση των "8". Τα άλλα 2 ζευγάρια είναι...μικρότερης εμβέλειας... και σίγουρα θα δούμε αληθινές συγκρούσεις μεταξύ τους!!!

Έχει ξεκινήσει το...ψάξιμο από όλους μας και θα τα ξαναπούμε και πάλι αργότερα!!! Μέχρι τότε...

Λιγοστεύουν οι επιλογές στον Παναθηναϊκό

Ολοένα και λιγοστεύουν οι επιλογές στον Παναθηναϊκό, για την προεδρία της ομάδας, έστω μέχρι το καλοκαίρι, μετά και τις συνεχείς αρνήσεις από όλα τα... βαριά χαρτιά των μετόχων. Πρώτο φαβορί να προωθηθεί ο Γόντικας, την ώρα που κυκλοφορεί και το σενάριο επιστροφής του Καπετάνιου! "Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού", αποκαλύπτει ο Ζόλταν Γκέρα. Γαλατασαράι για Σισέ.





Το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή, θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου ως το καλοκαίρι, με τους Νίκα, Πολέμη στη διοικούσα επιτροπή. Αυτό αν δεν προχωρήσει του Παναγιώτη Δάβαρη, που μπορεί να έχει βάλει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, αλλά και δε φαίνεται να θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ.
Ενα από τα πιο... τρελά σενάρια που κυκλοφόρησε όμως, έχει να κάνει με την επιστροφή του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην προεδρία, μέχρι νεοτέρας! Κι αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει διαμηνύσει πως θέλει να λειτουργεί ως μειοψηφία, δεν αποτρέπει αρκετούς από τους μετόχους να προτείνουν τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας για το τιμόνι της ΠΑΕ, καθώς διαθέτει το εκτόπισμα, αλλά και την προσωπικότητα, για τη συγκεκριμένη θέση.
Το ίδιο σενάριο θέλει τον Καπετάνιο να έχει στο πλευρό του ως αντιπροέδρους τους Γόντικα και Μαυροκουκουλάκη. Παρόλα αυτά, το εν λόγω ενδεχόμενο είναι σε επίπεδο σεναρίου, καθώς ούτε ο ίδιος έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής, αλλά ούτε και του έχει γίνει πρόταση βέβαια. Οπως και να `χει, η Πέμπτη (20/01) είναι ιδιαίτερα κομβική μέρα για την προεδρία της ΠΑΕ, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.
Γαλατά για Σισέ!
Την ίδια ώρα, ακόμα μία ομάδα προστέθηκε σε αυτές που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζιμπρίλ Σισέ και πρόκειται για τη Γαλατασαράι. Οι τούρκοι φέρονται να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του γάλλου στράικερ, για την οποίο είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους επτά εκ. ευρώ! Ποσό που βέβαια δεν ικανοποιεί το Τριφύλλι, την ώρα που η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πάντως, έχει τη δυνατότητα και την ευρωστία να διαπραγματευτεί με ακόμα μεγαλύτερες προτάσεις.
Γκέρα: Ξέρω για Παναθηναϊκό
Παράλληλα, ο διεθνής ούγγρος μέσος της Φούλαμ, Ζόλταν Γκέρα, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Nemzeti Sport, για την καριέρα του στην Αγγλία, αλλά αποκάλυψε και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του! "Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είναι καλό να είναι το όνομά σου συνδεδεμένο με έναν φημισμένο σύλλογο όπως είναι αυτός", δήλωσε χαρακτηριστικά.



Κανένα θέμα Μιραλάς

Παρά τα δημοσιεύματα στο βελγικό Τύπο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Κέβιν Μιραλάς, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ και ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε τα σενάρια.

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ξεκαθάρισε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» ομάδα, και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός και η Σεντ Ετιέν, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη θα καταλήξουν σύμφωνα σε συμφωνία.

Ο Κριστόφ Ενροτό ανέφερε σχετικά: «Δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχουμε πει ότι ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί λύση και θα παραμείνει στην ομάδα»

Οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν στις οικονομικές τους απαιτήσεις, και το πιθανότερο σενάριο είναι να καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» τη ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων που συμπεριλαμβάνεται στο ισχύον συμβόλαιο του 23χρονου φορ, ώστε να τον αποκτήσουν. Η συμφωνία με τον παίκτη θεωρείται δεδομένη, όσον αφορά στην αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του, η οποία θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τη Σεντ Ετιέν.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στα πλάνα του τους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Μανιάτη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ και ο Μιραλάς, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κατά πάσα πιθανότητα ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Μοισές Ουρτάδο, ενώ στον αντίποδα δεν υπολογίζεται ο Νταβίντ Φουστέρ, οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα.

Καλύτερος διαιτητής για το 2010 ο Γουέμπ

Ο Αγγλος Χάουαρντ Γουέμπ ψηφίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου ως ο καλύτερος διαιτητής του 2010. Ο Γουέμπ είναι ο πρώτος Αγγλος διαιτητής που κερδίζει αυτή την διάκριση από τότε που ιδρύθηκε η IFFHS. Ο 39χρονός διαιτητής, που σφύριξε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία (1-0), συγκέντρωσε 189 ψήφους. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Ουζμπέκος Ραβσάν Ιρμάτοφ με 128 ψήφους και τρίτος ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα με 90 ψήφους.


ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ