Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

20 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε και χθές ο δείκτης...!!!


 
Καλή σας ημέρα!!!

Μόνο ο κουμαρτζής...σώθηκε από το χθεσινό στοιχηματικό μας ναυάγιο. 

Ο Πράκτωρ έπιασε 2/4 στα ζητούμενα του...ενώ τον κρέμασε ο ΠΑΟ στο δελτίο που τον είχε "καρφώσει" στο 1Χ!!! 

Ο Κερδοσκόπος αστόχησε με την Ίστ Στέρλινγκ... και το 2 "στουκάρησε" μένοντας στο 1-1 μέσα στο Μαράσι. 

Ο Σερ είχε 2/2 αστοχίες και γενικότερα τα ταμεία όλων μας σχεδόν έγιναν πιο...ελαφριά!!! Έκτακτο προσκλητήριο  για σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να κάνουμε τους απαραίτητους απολογισμούς των τελευταίων ημερών, με σκοπό τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουμε και πάλι τα ποσοστά επιτυχίας ακόμη περισσότερο!!! 

Για άλλη μια φορά έχουμε μια στοιχηματική ημέρα πολύ φτωχή σε επίπεδο αγώνων...και όποιος επιλέξει κάποιο ποντάρισμα θα το ανεβάσει στην στήλη του. Και με την ευκαιρία...ενημερώνω τους φίλους επισκέπτες πως...οι στήλες με τα πονταρίσματα και τα ταμεία μας, βρίσκονται στα δεξιά μας και στην κολόνα που γράφει ΜΕΝΟΥ.


Καλή σας ημέρα...διαβάζοντας πως :


Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Ολυμπιακό

Τι κι αν ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου στο Φάληρο. Το γεγονός πως οι παίκτες του Βαλβέρδε «έσπασαν» τα δοκάρια του Καραϊσκάκη, καθώς τα «σημάδεψαν» τέσσερις φορές, επιβεβαιώνει ώς ένα βαθμό του λόγου το αληθές.
Τελικώς, για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται το γκολ. Ο ΠΑΟΚ το πέτυχε με τον Βιεϊρίνια στο 83΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ενα αποτέλεσμα, το οποίο δίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου στην Τούμπα. Δεν αποκλείεται να διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για τα επεισόδια τα οποία προκάλεσαν οι οπαδοί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αντικείμενο στον επόπτη
Με τιμωρία, πάντως, κινδυνεύει και ο Ολυμπιακός, καθώς στο 7΄ διεκόπη το παιχνίδι για περίπου δύο λεπτά, λόγω του τραυματισμού του πρώτου βοηθού, Σπύρου Τρύφωνα, από αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι. Επιπλέον, με τη σέντρα έπεσαν αρκετές φωτοβολίδες προς την εστία του Χαλκιά και χρειάστηκε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε ένα επιθετικό σχήμα, ξεκινώντας τους Πάντελιτς, Ριέρα, Μιραλάς, Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα. Απ’ την άλλη πλευρά, ο Μάκης Χάβος αιφνιδίασε έχοντας στην ενδεκάδα τον νεαρό Τσουκαλά σε ρόλο αμυντικού μέσου, δίπλα στον Γκαρσία.
Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του στη μεγάλη περιοχή μόνο σε δύο περιπτώσεις: με σουτ του Σαλπιγγίδη στο 25΄ και ένα επικίνδυνο κόρνερ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Απ’ την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους τους με υποδειγματικό τρόπο, όποτε ξεκινούσαν τις επιθέσεις τους. Ετσι, τους στερούσαν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωστά.
Ενταση
Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένταση και νεύρα απ’ τους παίκτες, κυρίως του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση πολλές διακοπές. Μάλιστα, στο ημίχρονο η ένταση μεταφέρθηκε στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια όπου υπήρξαν συμπλοκές παικτών. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο του δοκάρι στο 32΄ με τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου, Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος βρήκε δίχτυα στο 45΄ και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν σημαντικά τους αντιπάλους τους. Είχαν δοκάρι με τον Πάντελιτς στο 67΄, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες με τους Μιραλάς, Φετφατζίδη και Τοροσίδη. Μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, οι «Πειραιώτες» αναζήτησαν τη νίκη. Και θα μπορούσαν να την είχαν πάρει, αν στο 87΄ δεν έστελναν την μπάλα στο δοκάρι, πρώτα ο Ζαϊρί και εν συνεχεία ο Τοροσίδης.
Ο διαιτητής, Σταύρος Τσιρώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φωτάκη, Χαλκιά, Τοροσίδη, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια. Με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή, Μιχαήλ Τσινιάρη, αποβλήθηκε στο 22΄ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, για έντονη διαμαρτυρία.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο (83΄ Ζαϊρί), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ (72΄ Φετφατζίδης), Τοροσίδης, Ριέρα (63΄ Χολέμπας).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (86΄ Μπαλάφας), Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (75΄ Μουσλίμοβιτς), Σνάουτσερ, Τσουκαλάς.
Βαλβέρδε: Δεν είχαμε τύχη
Ατυχος ήταν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βαλβέρδε: «Εχω μείνει με την αίσθηση ότι δεν είχαμε πολλή τύχη. Πρέπει να δημιουργείς τις ευκαιρίες κι από εκεί και πέρα, αν κερδίσεις, κέρδισες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που χάσαμε, και οι αντίπαλοι σε μία απροσεξία δική μας ισοφάρισαν το παιχνίδι. Το πρόβλημά μας ήταν στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που κερδίζαμε τότε. Πρέπει να πάμε στη ρεβάνς και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», δήλωσε.
Απ’ την πλευρά του, ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, απέφυγε να δώσει τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ του Βιεϊρίνια. Δήλωσε δε άγνοια για τον λόγο της αποβολής του Μάκη Χάβου.
Ο Φρανσουά Μοντέστο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης προημιτελικού.
- Παρουσία και οπαδών του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την Κυριακή ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τα εισιτήρια (κοστίζουν 25 ευρώ) θα διατίθενται σήμερα και την Παρασκευή (ώρες 10.00-17.00) απ’ το τμήμα διαχείρισης του Καραϊσκάκη.



«Αγκάλιασε» την πρόκριση με 2-0 η ΑΕΚ!!! 


Εάν στο ποδόσφαιρο η τακτική παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός παιχνιδιού, τότε χθες στο ΟΑΚΑ ο πάγκος της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα. Το 2-0 μπορεί να φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Λυπερόπουλου, ως εκτελεστή των δύο τερμάτων (64΄, 80΄), ωστόσο, τα εύσημα θα πρέπει ν’ απονεμηθούν στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μπλόκαρε, με την τακτική που επέλεξε, τον Παναθηναϊκό και τον υποχρέωσε σε ήττα, η οποία μπορεί να του στοιχίσει και τον αποκλεισμό.
Οι προσανατολισμοί της ΑΕΚ φάνηκαν ξεκάθαρα από την αρχή της αναμέτρησης. Μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, πίεση στα χαφ και γρήγορη κίνηση προς την μπάλα, ώστε να μην περάσουν οι κάθετες μπαλιές στον Σισέ. Στο μαρκάρισμα του Γάλλου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα, με τους Νασούτι (κυρίως) και Δέλλα να τον περιορίζουν αισθητά. Ο Σισέ τη μόνη φορά που απείλησε ήταν στο 81΄, όταν το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Σάχα. Ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος τον χώρο που του δόθηκε, προσπάθησε, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, στο οποίο ήταν κυρίαρχος, να φθάσει στο γκολ, αλλά οι Νίνης (21΄, 24΄), Μαρίνος (33΄) και Λέτο (45΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σάχα. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έδειξαν… σημάδια α΄ γύρου, ήταν μια ομάδα χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, εμπνεύσεις, επιλογές και απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα τους αποδοκίμασαν.
Σημαντική ευθύνη στην όλη εικόνα έχει και ο Φερέιρα, ο οποίος ύστερα από το πρώτο γκολ, αντί να ρισκάρει και να ρίξει νωρίτερα στην αναμέτρηση παίκτες με επιθετικογενείς προσανατολισμούς και διάθεση για διάκριση, περίμενε το… 2-0! Η ρεβάνς θα γίνει στις 2/2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Μαρίνος (67΄ Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (67΄ Κατσουράνης), Λέτο, Νίνης (88΄ Πετρόπουλος), Σισέ.
ΑΕΚ: Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γιάχιτς, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο (68΄ Μπλάνκο), Λαγός, Σκόκο (71΄ Νταντόμο), Λυμπερόπουλος (90΄ Αργυρίου)
- Αναταραχή προκάλεσε χθες το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Correio do Povo», το οποίο ανέφερε ότι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Γκρέμιο, καθώς φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία. Ο α΄ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, διέψευσε κατηγορηματικά πως υπήρξε συνάντηση.
- Σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Μίτσελ. Οπως τόνισαν από την ΑΕΚ υπάρχει ταύτιση με τον Ισπανό και ερχόμενος στην Αθήνα θα τελειώσει τη μεταγραφή του στην Ενωση.
- Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ. Η ΠΑΕ εξέδωσε χθες το πρωί ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό.


Με προσοχή και... γνώση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε


Η πρώτη θέση του Η΄ ομίλου του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, είναι απολύτως εφικτός στόχος για τον Ολυμπιακό. Για να πραγματοποιηθεί όμως, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκινήσουν με νίκη σήμερα (ΣΕΦ, 21.45) απέναντι στο άλλο φαβορί του ομίλου, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οι Τούρκοι είναι ταλαντούχα και σκληρή ομάδα, όπως φάνηκε και στον πρώτο γύρο, όταν η Φενέρ κατάφερε να νικήσει μέσα στην έδρα της την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμικότητα της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα στις δηλώσεις του υπογράμμισε την αξία του ρόστερ της τουρκικής ομάδας:
«Μετά το διάλειμμα επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα για τη φάση των “16”. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εν συγκρίσει με την κανονική περίοδο. Κάθε σύστημα σε αυτούς τους αγώνες παίζει έναν μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση. Είμαστε έτοιμοι για το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά στην πρώτη φάση και που είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα στην Τουρκία. Ο Γιασικεβίτσιους, ο Οναν, ο Τόμας και ο Κίνσεϊ, όλοι τους είναι μεγάλοι παίκτες, που διάγουν περίοδο φόρμας μάλιστα αυτή την εποχή. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Είναι δυνατοί σε όλες τις θέσεις κι έτσι θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς. Θέλουμε να τρέξουμε, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε εύκολα λάθη, που θα τους δώσουν μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο».
Στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, χρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας, τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Αποτελούν ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Διαθέτουν μεγάλους παίκτες και μεγάλο προπονητή. Είναι πιο δυνατοί στην έδρα τους, γι’ αυτό θα είναι δύσκολος αγώνας για μας. Θα πρέπει να παλέψουμε και να τους αιφνιδιάσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το θετικό αποτέλεσμα».

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ