Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

12 Φεβρουαρίου 2011

«Καυτά» ντέρμπι σε Τορίνο και Μάντσεστερ, δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Ρεάλ


Ανέβηκαν οι σημερινές επιλογές μας στις στήλες τους. Πολύ πιθανόν στην διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και επιπλέον επιλογές.
Όλοι δρόμοι οδηγούν στο «Ολντ Τράφορντ» στην 27η αγωνιστική της Premier League, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, με το οποίο ανοίγει η αυλαία το μεσημέρι του Σαββάτου. Όσον αφορά τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, η 2η Αρσεναλ αντιμετωπίζει στο «Εμιρεϊτς» τη Γουλβς, ενώ Τσέλσι και Τότεναμ, που ισοβαθμούν στην 4η θέση, δοκιμάζονται στις έδρες των Σάντερλαντ και Φούλαμ αντίστοιχα.

Στο «Φριτς Βάλτερ» συνεχίζει η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ την προσπάθεια επιστροφής της στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από 9 χρόνια, καθώς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga, κοντράρεται με την Καϊζερσλάουτερν. Εκτός έδρας αποστολή έχει και η 2η Λεβερκούζεν, που αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται στην «Αλιάντς Αρένα» τη Χόφενχαϊμ. Παράλληλα, Μάιντς και Ανόβερο φιλοξενούνται από τις Κολωνία και Βέρντερ αντίστοιχα.

Αγωνιστική με μεγάλες συγκινήσεις είναι η 25η της Serie A. Το σπουδαιότερο ματς διεξάγεται δίχως αμφιβολία στο Τορίνο, το μεγάλο derby d'Italia, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, ενώ μεγάλη αναμέτρηση διεξάγεται και στη Ρώμη, όπου η Ρόμα κοντράρεται στο «Ολίμπικο» με τη Νάπολι. Η πρωτοπόρος Μίλαν, από την πλευρά της, υποδέχεται τη Πάρμα στο «Σαν Σίρο» και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι για να ξεφύγει από τους διώκτες της.

Ισχυρό χαρακτήρα καλείται να δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για τον φετινό τίτλο της Primera Division, αφού η Εσπανιόλ μέσα στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Εκτός έδρας αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας και η Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει την απρόβλεπτη Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν», ενώ από τις υπόλοιπες συναντήσεις ξεχωρίζει αυτή στο «Βιθέντε Καλντερόν» ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Βαλένθια.

Στο «Ζοφρουά Γκισάρ» εστιάζεται το ενδιαφέρον στην 23η αγωνιστική του Championnat, καθώς η Σεντ Ετιέν κοντράρεται με τη Λυών στο μεγάλο Derby du Rhone, ενώ ματς με πολλά προηγούμενα έχουμε και στο Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λανς. Η πρωτοπόρος Λιλ έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδεχόμενη στο «Μετροπόλ» την Τουλούζ, ενώ η Μαρσέιγ έχει δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει στο «Ογκίστ Μπονάλ» τη Σοσό.

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ