Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

31 Ιανουαρίου 2011

Και...εγέννετο το ευγενές κουμάριον...!!!


 
Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους (αληθινούς) από το Ηράκλειο της Κρήτης, από την Συμπρωτεύουσα και από άλλες πολιτείες!!! Ξέρουν οι ίδιοι σε ποιους αναφέρομαι...τους ευχαριστώ ολόψυχα και ελπίζω γενικότερα η παρουσία μας με τις στήλες μας να βοηθάνε έστω και στο ελάχιστο!!! Ουδείς είναι τέλειος...ειδικοί επί θεμάτων στοιχηματισμού σε επίπεδο απόλυτης τελειότητας...δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι "το παλεύουν" λόγω περιθώριο  χρόνου κυρίως αλλά και άλλων καταστάσεων... και έχουν την καλή διάθεση να τα δημοσιοποιούν μέσα από τα μπλοκ ή τα σάιτ, θέλοντας να συνεισφέρουν στην ατελείωτη στοιχηματική "μάχη" στην οποία συνειδητά επιλέξαμε να εμπλακούμε!!!

 Η αναφορά μου αυτή δεν αφορά μόνο to koumari... αλλά και την κάθε ιστοσελίδα που με πλούσια ανιδιοτελή διάθεση αλλά και ιδεολογία προσπαθεί με τον δικό του τρόπο!!! Η "κάλπη" σε μερικές ώρες...κλείνει και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό... 

Στο 50% των φίλων και επισκεπτών, αρέσει to koumari έτσι όπως λειτουργεί και δίνει την μάχη του και στο υπόλοιπο 50% δεν του αρέσει ή βρίσκεται στο έτσι...και έτσι!!! Θα ευχαριστήσω και τους 38 ψηφίσαντες...για το κλικάρισμα που κάνανε. Θα υπέρ ευχαριστήσω τους φίλους ή επισκέπτες που κλικάρισαν αρνητικά διότι ήσαν ειλικρινείς πάνω από όλα. Τώρα το γιατί δεν τους αρέσει... είναι δικό τους θέμα και τους εύχομαι ολόψυχα να βρουν αυτό που...ψάχνουν. Είπαμε...ουδείς τέλειος!!! 

Τους υπόλοιπους φίλους και επισκέπτες που τους αρέσει to koumari...πέρα από μια απλή και ζεστή ευχαριστία, μπορώ να τους πω,  ότι θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο στην δύσκολη και ανηφορική πορεία μας προς το ζητούμενο που φυσικά είναι η κερδοφορία. Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου σήμερα και το στοιχηματικό μας πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και οποιαδήποτε επιλογή και ποντάρισμα προκύψει, θα ανέβει στην στήλη του. Για τα οικονομικά μας αποτελέσματα δεν χρειάζεται να κάνουμε αναφορές διότι μάτια έχετε...και βλέπετε!!!



ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΑΛΑ


Οδυνηρή «γκέλα» για Ρεάλ, σούπερ Νάπολι και Πατσίνι, νέα «σφαλιάρα» στη Γιούβε.

Η Οσασούνα αποτελεί έναν από τους κακούς δαίμονες της Ρεάλ, όμως ο χειρότερος δαίμονας των «μπλάνκος» αυτή την περίοδο είναι ο εαυτός τους. Οι «μερένγκες» λύγισαν στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Primera Division, η διαφορά τους με την Μπαρτσελόνα αυξήθηκε στους επτά πόντους και το πρωτάθλημα δείχνει να απομακρύνεται από τη Μαδρίτη για άλλη μία χρονιά. Με τρεις πολύτιμους βαθμούς απέδρασε από το καυτό «Κορνεγιά Ελ Πρατ» η εντυπωσιακή Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ και διατηρήθηκε στην 3η θέση, ενώ η Ατλέτικο ηττήθηκε με 0-2 από την Μπιλμπάο και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Δεν παρατάει τη μάχη του τίτλου η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» για ένα ακόμα ματς ήταν απολαυστικοί και... σκόρπισαν με 4-0 τη Σαμπντόρια στο «Σαν Πάολο», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Serie A, παραμένοντας σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από τη Μίλαν. Στην 4η θέση ανέβηκε η Ίντερ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαμπάολο Πατσίνι στο ντεμπούτο του, έκανε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Παλέρμο στο «Μεάτσα» (3-2), ενώ η Γιουβέντους γνώρισε νέα οδυνηρή εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Ουντινέζε με 1-2 και «κατρακύλησε» στην 7η θέση.

Με πολύ κόπο εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του F.A. Cup η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να επικράτησε τελικά με 2-1 της Χάντερσφιλντ στο «Έμιρεϊτς», σε αναμέτρηση για τον 4ο γύρο, αλλά η νίκη της πέρασε από... χίλια κύματα. Τον επαναληπτικό δε γλίτωσε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έμεινε στο 1-1 στο «Μίντοου Λέιν» με τη Νοτς Κάουντι. Επίδειξη δύναμης έκανε η Φούλαμ, συντρίβοντας με 4-0 την Τότεναμ στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Το δικαίωμα να ελπίζει στην παραμονή της απέκτησε η Γκλάντμπαχ, επικρατώντας 1-0 της Άιντραχτ μέσα στη Φρανκφούρτη, στο ματς που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ουραγός της βαθμολογίας πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της μακριά από το «Μπορούσια Παρκ» και «έπιασε» στους 16 βαθμούς την απογοητευτική Στουτγάρδη, που λίγο νωρίτερα γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 0-1.

Την προέλασή της συνέχισε η Λιλ, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Λανς στο «Μετροπόλ» με 1-0, για την 21η αγωνιστική του Championnat. Μόνη 2η έμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Αρλ (2-1) και ξέφυγε τρεις βαθμούς από τις Λυών και Ρεν, οι οποίες ηττήθηκαν από τις Βαλανσιέν και Σοσό αντίστοιχα. Την ευκαιρία να «χωθεί» στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Μαρσέιγ, μένοντας στο 0-0 με τη Μονακό στο «Λουί ΙΙ».

Με βάση τη δυναμικότητα των αντιπάλων των δύο «αιωνίων», ο τελικός του Scottish League Cup είχε άρωμα Old Firm και η Ρέιντζερς δε θα μπορούσε παρά να φανεί πιστή στο ραντεβού που έκλεισε η Σέλτικ. Η ομάδα του Γουόλτερ Σμιθ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μάδεργουελ, ωστόσο κατάφερε τελικά να επιβληθεί με 2-1 στο «Άιμπροξ».

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Νταντί Γιουνάιτεντ συνέχισε την ανοδική της πορεία στη Scottish Premier League. Η ομάδα του Πίτερ Χιούστον επιβλήθηκε με 2-0 της Χιμπέρνιαν στο «Τάινκαστλ», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας, διευρύνοντας το σερί της στα οχτώ ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και δέκα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν παρατάει τη μάχη του τίτλου στην Eredivisie η Τβέντε. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας μπορεί να... δεινοπάθησαν κόντρα στη Φέγενορντ, αλλά έστω και στο φινάλε κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 στο «Χρολς Φέστε», παραμένοντας σταθερά στο -1 από την κορυφή και την Αϊντχόφεν. Επίδειξη δύναμης έκανε ο 3ος της βαθμολογίας Άγιαξ, ο οποίος πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από το «Ρατ Φέρλεγκ», μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στη Μπρέντα. Σαν... σίφουνας πέρασε από το Ρότερνταμ η Ντεν Χάαγκ, συντρίβοντας με 5-1 την Εξέλσιορ μέσα στο «Βούντεσταϊν».

Τη διαφορά των επτά βαθμών από τη 2η Ομόνοια διατήρησε ο ΑΠΟΕΛ, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Απόλλωνα στο «ΓΣΠ» με 2-1, στο μοναδικό κυριακάτικο ματς της 19ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε τη συνολικά 15η νίκη της στο πρωτάθλημα, μετρώντας το εντυπωσιακό 10 στα 10 εντός έδρας!


ΠΗΓΗ :





ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ