Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

01 Φεβρουαρίου 2011

...εγώ θα γίνω ερυθρόλευκος...(???)


 
Καλή σας ημέρα, καλό στοιχηματικό μεσοβδόμαδο και καλό μας μήνα!!!
Γ..ώ την Αγγλία μου...γ..ώ, πάλι φορτωμένο κουπόνι με αγώνες του Νησιού? 
Και στο καπάκι σαν να μην μας έφτανε...αυτή...έχουμε και τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε στους συμπαίκτες μας η ALPHA BANK με τις χρεωστικές τους κάρτες.

Έμαθα λοιπόν πως η Τράπεζα "κλείδωσε" τις χρεωστικές κάρτες λόγω διαρροής στοιχείων μέσω του Ιντερνετ. Η "φραγή" αφορούσε και μάλλον αφορά ακόμη τις πληρωμές (κατάθεση) σε μπούκ και όχι τις επιστροφές χρημάτων (πληρωμές) προς τους παίκτες και μόνο στις χρεωστικές κάρτες. Οι πιστωτικές βέβαια λειτουργούν κανονικά (για όσους τις χρησιμοποιούν) αλλά ως γνωστόν οι συναλλαγές με τέτοια κάρτα φορολογούνται με κάποιον τόκο. 

Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό με βάση όσα ακούγονται και γράφονται στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι εξοργισμένοι για την απόφαση να διεξαχθεί ο αγώνας της Τετάρτης για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στην Τούμπα χωρίς θεατές. Ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ζήτησε εγγράφως από την Ελληνική Αστυνομία προστασία, η οποία με τη σειρά της διαβεβαιώνει πως θα την παράσχει καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.Οι Πειραιώτες, λοιπόν, ζητούν να υπάρχει αστυνομική συνοδεία καθ΄ όλη την παρουσία της αποστολής στη συμπρωτεύουσα, από τη στιγμή που θα φτάσει στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ως αργά το βράδυ που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Έλεος πλέον, έλεος...!!! Ανησυχούν και οι... Ερυθρόλευκοι? Έλα...παππού μου...να σου δείξω τα...αμπελοχώραφα σου!!! Ο ίδιος ο Μαρινάκης δεν θα είναι ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και συνοδούς της αποστολής, αν και κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί την τελευταία στιγμή. Έλα...Μαρινάκη...μην τραβάς ζόρι!!! Κάτσε σπίτι σου χαλαρά...και άφησε να καθαρίσει το θέμα...ο...αρχηγός και διάδοχος του Τζόλε!!! Απο τις...εφημερίδες μεγάλε...κάνω και εγώ επαναστάσεις ή γίνομαι και τρισεκατομμυριούχος...!!! Το πόσο θα σου άρεσε και θα ήθελες να παίξεις και σε γεμάτη... Τούμπα... με το 1-1 στην πλάτη σου...άστο καλύτερα!!! Τουλάχιστον γίνε λίγο πιο σεμνός στα λόγια και...μαζέψου...γιατί θα σε σκορπίσουν με αυτά που λές εσύ και η ομάδα σου!!! Μπες μέσα στην Τούμπα ταπεινά...δώσε τα συλλυπητήρια σαν αρχηγός της ομάδας σου για το γνωστό θέμα του Κοντρέρας και φρόντισε χωρίς να δώσεις δικαιώματα... να τιμήσεις την βαριά φανέλα που φοράς τουλάχιστον και σε χρυσώνουν και απο πάνω σε τέτοιες εποχές.

Και μιλώντας για τέτοιες εποχές... χθες το βράδυ στο "Ιθάκη" της Βουλιαγμένης, στο πανάκριβο αυτό εστιατόριο...ο κύριος Αδαμάντιος... κάλεσε και κέρασε θαλασσινά με καλό κρασί κλπ, όλη την ομάδα μου...(???) Και όλη αυτή η κίνηση για να τους μιλήσει??? Για να τους πεί...ότι πρέπει να τιμήσουν τις υπογραφές των συμβολαίων τους και να είναι κάτι παραπάνω απο τυπικοί στις υποχρεώσεις τους??? Και πως πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ΑΕΚ και να προκριθούν στο "κατσαρολικό" μιας και για πρωτάθλημα δεν έχουν μούτρα ούτε να το δούν έστω απο μακρυά? Κύριε Αδαμάντιε...να με συμπαθάς...αλλά μάλλον περί παραμύθας πρόκειται. Μπας και γουστάρεις την προεδρική καρέκλα μετά την λήξη του πρωταθλήματος...και ετοιμάζεις την ανάλογη ατμόσφαιρα? Προς το παρόν όμως κύριε Αδαμάντιε, να με συχγωρνάς...αλλά αυτά εγώ δεν τα καταλαβαίνω...!!! Ακόμη και αν  πληρώσατε εσείς, μαζί με τον Τζόνυ και τον κύριο Νίκα τον χθεσινό λογαριασμό για τις...κουτσομούρες και τον ξιφία στον αχνό...ρε παιδιά...ο κόσμος καθημερινά τραβάει μεγάλο ζόρι...!!! Απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε...!!! Θα μου πείς...αυτό σε ενόχλησε? Ναι με ενόχλησε και μάλιστα πολύ!!! Διότι δεν πας να κάνεις τραπέζια στον...Σειταρίδη και σε κάτι άλλους? Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους και ευαισθητοποιηθούν για την πράσινη φανέλα!!! Άντε...άντε κύριε Αδαμάντιε...και εαν εσύ βρεις σοβαρή άκρη με την ομάδα μου...εγώ θα γίνω ερυθρόλευκος...(???) εννοώ... Αθλέτικο Μπιλμπάο!!!


 

El Niño is dead

Ο απόηχος της μετακίνησης του Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι, τα καμένα βιβλία, τα t-shirt του μίσους και η απάντηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στα αγγλικά ΜΜΕ.
 Ο Φεβρουάριος δεν μπήκε καλά στο Λίβερπουλ. Ορισμένοι κάτοικοι δεν κοιμήθηκαν καθόλου, αφού κοκκίνησαν από το κακό τους για την "προδοσία" του Φερνάντο Τόρες. Ο σύλλογος είναι πάνω από όλους.
Οπαδοί της Λίβερπουλ ξεκίνησαν με το κάψιμο του "καρνάβαλου" (μέρες που είναι) δηλαδή της φανέλας του Τόρες. Αν κρίνουμε από το πόσες χιλιάδες φανέλες έχουν πωληθεί με το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή στην πλάτη τους τελευταίους δώδεκα μήνες, τότε θα μυρίζει καμένο σε ορισμένες γειτονιές.
Οι υπάλληλοι των βιβλιοπωλείων καταχώνιασαν στις αποθήκες τα αντίτυπα που είχαν απομείνει από την αδιάφορη αυτοβιογραφία, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του Sport24.gr το απόγευμα θα έχει στα χέρια του δύο t-shirt  που έχει κάνει παραγγελία. Το πρώτο θα γράφει "I hate Torres" και το δεύτερο "El Niño is dead".
Ο πανέξυπνος Κένι Νταλγκλίς... φτιάχνει κλίμα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι. "Παίκτες φεύγουν και παίκτες έρχονται, μόνο που περισσότεροι έχουν έρθει σε αυτό το σύλλογο παρά έχουν φύγει. Τίποτα δεν έχει αλλάξει τώρα. Οι άνθρωποι προχωρούν. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ο σύλλογος", τόνισε ο Νταλγκλίς που αποκτήθηκε το 1977 μετά την αποχώρηση του... Τόρες της εποχής, του Κέβιν Κίγκαν.
Ο προπονητής της Λίβερπουλ άφησε το καλύτερο για το τέλος "αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και όποιος το κάνει είναι ηλίθιος και ανεύθυνος. Όποιος θέλει να βρίσκεται εδώ, είναι εδώ". Οι "κόκκινοι" αντιμετωπίζουν την Τσέλσι την Κυριακή (6/2) στο "Στάμφορντ Μπριτζ".
Ο Τόρες έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα και θεωρείται απίθανο να μη χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Κάρλο Αντσελότι. Θα ήταν ενδιαφέρον να μπορούσαμε να ακούσουμε την ομιλία του Νταλγκλίς σήμερα στους παίκτες του. Ίσως σε λίγο καιρό ο Σωτήρης Κυργιάκος να μπορέσει να μας αποκαλύψει το περιεχόμενο της.
Το κεφάλι κάτω θα έχει ο καλύτερος φίλος του Τόρες, ο τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα. Η από-ισπανοποίηση της Λίβερπουλ από τις σπατάλες του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η παρέμβαση Αμπράμοβιτς

Σε μια ημέρα που ανακοινώθηκαν τα χρέη των Λονδρέζων, ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης Ρόμαν Αμπράμοβιτς έδωσε περισσότερα από 58.000.000 ευρώ για να ολοκληρώσει τη θεαματικότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών.
Μόλις πριν από ένα μήνα ο βρετανικός Τύπος έγραφε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας είχε παραμελήσει την Τσέλσι, προτιμώντας να ξοδεύει αλόγιστα για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο φτωχικό του στο νησί Σαιντ Μπαρτς και να ικανοποιεί τα καπρίτσια της νεαρής συντρόφου του, Ντάσα Ζούκοβα. Ξεχάσαμε ότι το παιχνίδι του Αμπράμοβιτς παραμένει η Τσέλσι.
Ο Αμπράμοβιτς πραγματοποίησε την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για τα μάτια του Τόρες προχώρησε στην ακριβότερη μεταγραφή Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Η πολλά υποσχόμενη μεταγραφή του Γκάιθκα Μεντιέτα από τη Βαλένθια στη Λάτσιο το 2001 είχε στοιχίσει 48.000.000 ευρώ. Όμως, όπως θυμόμαστε καλά, ο Μεντιέτα δεν "έπιασε" στο "Ολίμπικο".
Πάντως οι Ισπανοί δεν είναι καθόλου ευγενικοί με τον Τόρες. Σε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της Marca ή της Publico και της 20minutos, οι επισκέπτες ψηφίζουν ότι 58.00.000 ευρώ είναι πολλά για τον Τόρες.
Λίγο τον ενδιαφέρουν αυτά τον 26χρονο επιθετικό που θα πάρει τη μπλε φανέλα με το "Νο9". Τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής του, η Ολάγια και τα δυο παιδιά τους βρίσκονται μακριά από το Λίβερπουλ.
Η Ολάγια έχει ήδη στα χέρια της λίστα με πολυτελείς κατοικίες σε ήσυχα μέρη του Λονδίνου. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υπάρχει πάρκο κοντά. Ο στενός του φίλος, ο παλαίμαχος Ισπανός τενίστας Κάρλος Μόγια έγραψε στο Twitter ότι ο Τόρες "καίγεται" για το Champions League.
Ο Τόρες έχει βαλθεί να βγάλει ψεύτη τον Νταλγκλίς. Ο τελευταίος θύμισε την περίπτωση του εμβληματικού σκόρερ Ίαν Ρας που πήγε στην Ιταλία, για να επιστρέψει τρέχοντας ένα χρόνο αργότερα. Η συνέχεια στο χορτάρι!


ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ