Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

03 Φεβρουαρίου 2011

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με δεύτερη νίκη ο Ατρόμητος


  Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε και στη Ρόδο τον Διάγορα, με 1-0, και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ο Σαγκανόφσκι στο 33’.
Σαν αγγαρεία έμοιαζε το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, καθώς ο γηπεδούχος Διαγόρας φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο απείλησε ελάχιστες φορές, παρά το γεγονός ότι χρειάζονταν ένα γρήγορο τέρμα έτσι ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης.
 
Από την άλλη, ο Ατρόμητος, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και σε μία από αυτές κατάφερε να κάνει το γκολ και να πάρει τη νίκη. Σκόρερ ο Πολωνός Μάρεκ Σαγκανόφσκι, ο οποίος πέτυχε το πέμπτο του φετινό τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα.

Το φιλμ του αγώνα: 
 
6’ Κεφαλιά από τον Σαγκανόφσκι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
7’ Επικίνδυνη σέντρα σουτ έκανε ο Σαγκανόφσκι, η μπάλα παραλίγο να ξεγελάσει τον Ταμπάση, που όμως διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
14’ Ο Καραλής εκτέλεσε φάουλ για τον Ατρόμητο, σε καλή θέση ο Ταμπάσης, έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
31’ Ο Σκόνδρας έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Σαγκανόφσκι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε. 
33’ ΓΚΟΛ (0-1): Ο Καραλής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαγκανόφσκι με κεφαλιά έκανε το 1-0.
44’ Η καλύτερη ευκαιρία του Διαγόρα. Ο Ρέγες έκανε το γέμισμα και ο Ταραχούλσκι από κοντά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, καθώς ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά. 
73’ Ο Σκόνδρας έβγαλε για τον Καραγκούνη, που όμως δεν μπόρεσε να κάνει καλά το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία για το 2-0.
 
ΣΚΟΡΕΡ: 33’ Σαγκανόφσκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκούντμαν, Πεταυράκης – Σκόνδρας 
 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης (46΄ Τυρέλης), Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (63’ Φράγκος), Σπάρταλης, Γκούντμαν, Γεωργίου (63’ Πεταυράκης), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος, Πλάτανος. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας (68’ Μπρίτο), Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι (63’ Καραγκούνης), Καραλής, Αναστασάκος (82’ Καμαρά).


Η μπίλια στο κίτρινο! Ετσι ήθελαν Μίτσελ, Καρνέζης

 
Ο Νταβίντ Μίτσελ ήταν ο ήρωας για την ΑΕΚ σε μία απίστευτη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και ο Ορέστης Καρνέζης ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό.
 Το γκολ που δέχτηκε ο 26χρονος τερματοφύλακας στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων θα τον κυνηγάει σε όλη του την καριέρα, θα τον στιγματίσει.
 Ήταν δύο μέτρα έξω από την περιοχή του, έκανε κακή εκτίμηση στην τροχιά της μπάλας και στην ουσία... κρέμασε την ομάδα του που είχε κάνει μία επική προσπάθεια για να φτάσει στην πρόκριση.
 Η πρόκριση είχε... κλείσει το μάτι στον Παναθηναϊκό, όμως άπαντες στο «τριφύλλι» λογάριαζαν χωρίς τον Καρνέζη, ο οποίος έχει ευθύνη και στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ.
 Η ρεβάνς με την Ένωση ήταν παιχνίδι δίχως αύριο για τους «πράσινους» που μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή.  Οι «πράσινοι» είχαν ψυχή και για πρώτη φορά φέτος έπαιξαν με τόσο πάθος. Ήταν ΟΜΑΔΑ, έστω κι αν πολλά πράγματα δεν τους έβγαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πίστεψαν ότι μπορούσαν να ανατρέψουν το 0-2 του πρώτου αγώνα, έφτασαν στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν. Η μπίλια έκατσε στο κίτρινο γιατί έτσι ήθελε ο Μίτσελ και ο... Καρνέζης...
Λέτο
Παρά το αρχικό μούδιασμα μετά το 1-0, οι «πράσινοι» μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραν τον έλεγχο του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την καθίζηση της ΑΕΚ. Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν αυτός που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση. Έπαιξε δεξιά στην επίθεση, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε και ήταν ο παίκτης κλειδί για την ανατροπή του σκορ.
 Από εκτέλεση κόρνερ του Αργεντίνου στο πρώτο δοκάρι προήλθε η ισοφάριση με τον Σισέ, ενώ όπως πήγε το παιχνίδι ήταν καθοριστικό το 1-2 από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος σκοράρει με το σταγονόμετρο, αλλά βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, στον κατάλληλο χρόνο και πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ.
Σε τέτοια παιχνίδια δεν μετράνε οι τακτικές, μετρά η ψυχή, το πάθος και η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών. Και ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την ΑΕΚ έβγαλε στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν τα είχαμε δει φέτος. Πάνω απ' όλα όμως ήταν ομαδικός και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από την Ένωση την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αυτό όμως δεν έφτανε για να «ζευγαρώσει» με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός στους «4». Και δεν έφτανε, γιατί τέτοια παιχνίδια κρίνονται και στις λεπτομέρειες. Ο Καρνέζης έκανε δύο σοβαρά λάθη, ενώ και ο Τζιμπρίλ Σισέ έχασε σημαντικές ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση πριν το μοιραίο γκολ του Μίτσελ.
Ο Λουκάς Βύντρα θα μπορούσε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά στα 25 λεπτά που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, έγινε η ζημιά...

Αλλοίμονο...εαν δεν κάνουμε αναφορά στον άνθρωπο που συνέταξε το άρθρο που διαβάσαμε.

Σάββας Λιβάνιος

Για 18 χρόνια ήταν απομονωμένος στη Μήλο και το καλοκαίρι του 1986 «μετανάστευσε» στην Αθήνα για να φοιτήσει στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής. Με την πάροδο μίας τριετίας έγινε… κάτοικος Ταύρου και δούλεψε στον Φίλαθλο- που ήταν και είναι- «μεγάλο σχολείο» για τους αθλητικούς συντάκτες. Το ρεπορτάζ που τον εξιτάρει είναι το λεγόμενο κυβερνητικό (το καλύπτει για τη Nova) και πέρασε, επίσης, από τα γραφεία των εφημερίδων Νέα Μεσημβρινή, Κόσμος των Σπορ και Εξουσία. Από το 2000 ανήκει στο δυναμικό της Ελευθεροτυπίας και από το 2008 συνεργάζεται με το Goal. Το Sport24.gr είναι η πρώτη του συνεργασία στον ηλεκτρονικό Τύπο.





Πρόκριση αξίας... 200 χιλιάδων ευρώ 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε πανάξια στους ημιτελικούς, νικώντας 1-0 τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που στοίχισε ακριβά
Του Νικου Γαβαλα
Στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία με σκορ 1-1 στο πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου, «σφράγισε» το εισιτήριο για τον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Χαλκιά. Παράλληλα, επιχείρησαν με αντεπιθέσεις να φθάσουν στο γκολ. Και το πέτυχαν με εξαιρετική ενέργεια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 57΄. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί νωρίτερα, καθώς μόλις στο 2΄ με «κεραυνό» ο Βιεϊρίνια σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Νικοπολίδη.
Στην άλλη πλευρά του λόφου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), αδυνατώντας όμως να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ακόμη και οι αλλαγές του Βαλβέρδε μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη, δεν βελτίωσαν την εικόνα των «Πειραιωτών». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 85΄ ο Μιραλάς απώθησε εκτός φάσης τον Ιβιτς και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Καθώς ο Βέλγος προσέγγιζε τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, δέχθηκε αντικείμενα απ' την εξέδρα, όπου κάθονταν οι λίγοι φίλοι (που είχαν μπει με προσκλήσεις) του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα σε άλλα, εκτοξεύθηκε ένα γυάλινο ποτήρι, το οποίο έσπασε στην οροφή της φυσούνας. Τα θραύσματα βρήκαν τον Μιραλάς στο πρόσωπο. Χρειάστηκε τη βοήθεια του γιατρού για να του καθαρίσει το πρόσωπο. Το περιστατικό αυτό θα βάλει και πάλι σε δικαστικές περιπέτειες την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν και με δέκα παίκτες, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, έχοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία με τον Τοροσίδη στο 90΄. Αλλά δεν τα κατάφερε.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σαβίνι (71΄ Ελ Ζαρ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ιβιτς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (84΄ Μουσλίμοβιτς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μπράβο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (54΄ Ζαϊρί), Μιραλάς, Φουστέρ (60΄ Πάντελιτς), Τζεμπούρ (61΄ Φετφατζίδης).
Στον Πάμπλο Κοντρέρας αφιέρωσαν την πρόκριση άπαντες στον ΠΑΟΚ. «Τη νίκη αυτή τη χρωστούσαμε στον κόσμο μας, που δεν μας άφησαν να τον έχουμε κοντά μας, όσο και στον Πάμπλο Κοντρέρας, που λόγω ενός σοβαρού προβλήματος δεν ήταν μαζί μας. Του την αφιερώνουμε. Είχαμε ένα μεγάλο τραύμα από την απώλεια του πατέρα του», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος. Απ' την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως ήμασταν ανοργάνωτοι στην επίθεση, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να επιρρίψουμε ευθύνες στους παίκτες. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας». Ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους τόνισε: «Ηταν μία κακή παρένθεση. Συνεχίζουμε να πάρουμε τα δέκα ματς στο πρωτάθλημα».

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ