Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

24 Ιανουαρίου 2011

Αυτό και αν είναι...ανέκδοτο!!!

Βεντούρης: Καμία σχέση εξάρτησης με τον Ολυμπιακό!!!

Ο Γεράσιμος Βεντούρης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία του Πανιωνίου, ξεκαθαρίζοντας πως οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν καμία σχέσης εξάρτησης με τον Ολυμπιακό, λόγω της σχέσης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Δεν υπάρχει καμία σχέση εξάρτησης. Απλά, θα συνεχίσω να εκμεταλλεύομαι κατά κόρον την προσωπική σχέση που έχω με τον κ. Μαρινάκη και όσο μπορώ θα φέρνω παίκτες όπως ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάλι μπράβο στον... Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου δέχθηκε εκ νέου συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο λιμάνι συνεχίζουν να παρακολουθούν πολύ στενά τον Κώστα Μήτρογλου. Το νέο τέρμα του νεαρού άσου στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που έσπευσαν να συγχαρούν τηλεφωνικά τον διεθνή επιθετικό. Μεταξύ άλλων, συγχαρητήρια του έδωσε τηλεφωνικά ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ομάδας ήταν πολύ ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση του Μήτρογλου όσο και από το βαθμολογικό ολίσθημα του Παναθηναϊκού που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να πάει στο +7. Ο Ολυμπιακός είναι πια στους 48 πόντους με τον αιώνιό του αντίπαλο να είναι στους 41. Εξάλλου όπως έχουμε ξαναγράψει ο Μαρινάκης πιστεύει πολύ στην αξία του Μήτρογλου.

Κατά τα άλλα...καμία εξάρτηση απο τον ΟΣΦΠ!!!



ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ Betpanthira!!!
AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ!!!

 



ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ