Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

24 Ιανουαρίου 2011

Πρωταθλητής την Κυριακή του… τυφλού!!!


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους και επισκέπτες!!! Τα χθεσινά τεχνικά προβλήματα που είχαμε στην σύνδεση μας δεν μας επέτρεψαν να κινηθούμε όπως εμείς επιθυμούσαμε!!! Πάλι καλά που πρόλαβε ο Κουμαρτζής και έδωσε το 3/3 και έτσι έφτασε το πολυπόθητο 9/10 από τις 11 Ιανουαρίου που ξεκίνησε!!! Τώρα στα υπόλοιπα?
Οι παλιοί...γνωρίζουν πόσο αντικειμενικός είμαι με την ομάδα μου και πόσα έχω γράψει για τις αθλιότητες της!!! Για τους απατεώνες και μπατηροξεβράκωτους Βγενόπουλους και Πατέρες κλπ κλπ. 
Όμως ότι θα έβλεπα φέτος τον Ιστορικό Πανιώνιο...να γίνεται ενα...ξεβράκωτο...πανιωνάκι...και ένας πανιώνι...οσφπ, πραγματικά με λυπεί το θέαμα αυτό!!! Βεβαίως και αυτός θύμα...Διοικητικό...δεν αντιλέγω!!! Και για να σωθεί... άνοιξε τα πόδια!!! 
Άντε τώρα να βρεις σημείο στα παιχνίδια... ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ!!! Όλες στο ερυθρόλευκο άρμα...με τον Κούπερ να τα παρατάει λόγω...μεταγραφών...μέσα σε δευτερόλεπτα μετά το ματς με τους κυανέρυθρους της Νέας Σμύρνης!!! Ασφαλώς και...δεν μου φταίει κανένας από αυτούς και ούτε θα μειώσω τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό!!! Ας είμαστε σοβαρή ομάδα... και όχι καφενείο...ντεμοντέ και παλιομοδίτικο που μπάζει από παντού και το έχουν καταδυναστεύσει τα λαμόγια της οκάς, προκειμένου να προβληθούν για να γίνουν γνωστοί... και φυσικά ο αιώνιος... άπραγος και ανίκανος Τζίγγερ!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ!!! ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!


Εξαιρετικό το άρθρο του κυρίου Νικολόπουλου!!!

Πρωταθλητής την Κυριακή του… τυφλού

Η Κυριακή του Τυφλού γιορτάζεται την πέμπτη Κυριακή μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με το Πεντηκοστάριο, παρουσιάζεται η θαυματουργική δύναμη του Κυρίου, αφού δίνει φως στο σκοτάδι! Ο Μιχάλης Κουκουλάκης την γιόρτασε νωρίτερα, δίνοντας φως στον Ολυμπιακό, ο οποίος με το πέναλτι-εφεύρεση πήρε το τρίποντο στην Τρίπολη και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλητής, αφού ο Παναθηναϊκός, παρά το πέναλτι-δώρο του Τάσου Κάκου, δεν κέρδισε στη Νέα Σμύρνη.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και είτε μας αρέσει, είτε όχι θα το δούμε και φέτος. Μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τα 2/3 του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, που είναι η καλύτερη ομάδα, εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο. Έχοντας πλέον επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να μην κόψει πρώτος το νήμα. Και να θέλει, δηλαδή, δεν μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα από τον περυσινό πρωταθλητή, που δεν βλέπεται!

Ο ΠΑΟΚ, που από ένα σημείο και μετά έχει σταθερή πορεία, θα τους ακολουθήσει, αφού με αυτή την αλλοπρόσαλλη ΑΕΚ, δεν μπορεί να χάσει την τρίτη θέση. Η «Ένωση» θα μπει στα play-offs ως τέταρτη εκτός απροόπτου και πλέον η αγωνία, πριν καν βγει ο Ιανουάριος θα είναι για το ποια ομάδα θα μπει στην πεντάδα και ποιες θα χάσουν το τρένο της παραμονής.

Για τους διαιτητές, τα λόγια είναι περιττά. Δίκιο έχουν για την δεκάλεπτη καθυστέρηση της σέντρας των αγώνων λόγω των συνεχών επιθέσεων σε βάρος τους, αλλά κι εκείνοι πολλές φορές είναι προκλητικότατοι, χωρίς αυτό να δικαιολογεί τις επιθέσεις εναντίον τους. Ο οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, Μιχάλης Κουκουλάκης «εφηύρε» πέναλτι στο διώξιμο της μπάλας από τον Ορόθκο, πάνω στον οποίο έπεσε στη συνέχεια ο Φουστέρ στο παιχνίδι Αστέρας-Ολυμπιακός, ενώ ο Τάσος Κάκος έδειξε την άσπρη βούλα γιατί είδε μαρκάρισμα του Κουμορτζί στον Λέτο, αφού πρώτα ο Γκανέζος είχε διώξει τη μπάλα στην αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός. Δύο φάσεις, στις οποίες δεν χρειάζεται καν ο τηλεοπτικός φακός για να καταλάβει κάποιος τι συνέβη. Όλοι εκτός από αυτούς…

Τι μας άρεσε
«Πάνθηρας» για παραμονή
Ο Πανιώνιος πήρε έναν βαθμό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά άξιζε περισσότερα. Οι «κυανέρυθροι» βγάζοντας πολύ πάθος στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, στρίμωξαν τον αντίπαλο τους χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες και αν συνεχίσουν έτσι, μπορούν βάσιμα να ελπίζουν ότι σύντομα θα ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μήτρογλου σκόραρε ξανά (τρία γκολ σε δύο παιχνίδια) και έδειξε ότι θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» στην προσπάθεια παραμονής. Μαζί με τον Βάτσλαβ Σβέρκος, που έκανε το ντεμπούτο του και τον Τάκη Λεμονή σε ρόλο τιμονιέρη, μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε ασφαλή μονοπάτια.

«Σάλπι»-γκολ
Μπορεί να άργησε να βρει τα… πατήματα του, αλλά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δείχνει πλέον ασταμάτητος. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στην Skoda Ξάνθη, δίνοντας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται πλέον μόνος στην τρίτη θέση. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο σκοράρει μέσα στο 2011, με τον «δικέφαλο του βορρά» να παραμένει αήττητος έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Γι’ αυτό είναι απαραίτητος ο «Σάλπι», γι’ αυτό και η ενδεκάδα ξεκινάει από αυτόν. Ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που θα σκοράρει και θα πάει να πανηγυρίσει μπροστά στη «Θύρα 4».

Ο πολύτιμος Φουστέρ
Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ήταν από τους πολυτιμότερους, αν όχι ο πολυτιμότερος, της ομάδας του σε ένα ακόμη παιχνίδι. Με το πέναλτι-γκολ που πέτυχε, έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έδωσε ρυθμό στην ομάδα του, κυρίως στο πρώτο μέρος, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και μαζί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν αυτοί που έκαναν ουσιαστικά όλο το παιχνίδι. Σημαντική η συνεισφορά του σε ένα ακόμη παιχνίδι, αποδεικνύει κάθε φορά ότι η μεταγραφή του ήταν από αυτές που λέμε πετυχημένες.

Καβάλα ολοταχώς!!!
Μπορεί η απόσταση του πέμπτου στη βαθμολογία από την επικίνδυνη ζώνη να μην είναι μεγάλη, αλλά η Καβάλα μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Οργανωμένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Με τον Ντουγκλάο να αποτελεί τον ογκόλιθο στην αμυντική γραμμή, τον Ντιέ να είναι από τους πολυτιμότερους μέσους του πρωταθλήματος και τον Ονουάτσι να είναι «λίρα εκατό» στο σκοράρισμα, οι «αργοναύτες» μετά και τη νίκη επί του Ηρακλή, μπορούν να κάνουν όνειρα Ευρώπης. Αν συνεχίσουν να έχουν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο, μπορούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ξανά μπουρλότο στο ΟΑΚΑ
Μετά το ιστορικό διπλό επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακό Βόλου «ξανάβαλε φωτιά» στο ΟΑΚΑ με το… αδιανόητο 4-0 επί της ΑΕΚ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έχει βαλθεί να… βάλει τα γυαλιά σε όλους τους ξένους προπονητές, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ένα πολύ καλό σύνολο, που δεν καταστρέφει το παιχνίδι αλλά προσπαθεί και παίρνει αποτελέσματα παίζοντας ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες, όχι, όμως και στον Αχιλλέα Μπέο, καθώς ότι και να κάνει, την δόξα αυτών που πραγματικά την αξίζουν, δεν θα την κλέψει.

Τι δεν μας άρεσε
Κυριακή του τυφλού για Κουκουλάκη, Κάκο και σία
Πράματα και… θάματα έκαναν ο Μιχάλης Κουκουλάκης στην Τρίπολη, ο Τάσος Κάκος στη Νέα Σμύρνη και ο Ηλίας Σπάθας στην Καβάλα. Ο πρώτος, που είχε μπει στο «ψυγείο» για ένα τρίμηνο μετά την 3η αγωνιστική, είδε πέναλτι την απομάκρυνση της μπάλας από τον Ορόθκο, ο οποίος στη συνέχεια είχε επαφή με τον Φουστέρ και χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του δεύτερου, ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο επί του Αστέρα. Ανεξάρτητα με το αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και είχαν πολλές ευκαιρίες, η ουσία είναι ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αφού άλλο γκολ δεν μπήκε.

Ο δεύτερος, σαν να ήξερε τι συνέβη στην Τρίπολη λίγες ώρες νωρίτερα, είπε και αυτός με τη σειρά του να δώσει χείρα βοηθείας στον «μεγάλο». Ο Κουμορτζί έκανε τάκλιν και έδιωξε τη μπάλα, στη συνέχεια είχε επαφή με τον Λέτο και ο Κερκυραίος δεν δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα και ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει με αυτόν τον τρόπο τον Πανιώνιο. Όσο για τον τρίτο, που επέστρεψε δράση μετά από πέντε αγωνιστικές, αυτός «έκλεισε τα μάτια» σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, πρώτα για την Καβάλα και στη συνέχεια για τον Ηρακλή, όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Στην πρώτη, ήταν πέναλτι στον Ονουάτσι και κόκκινη στον Ελευθερόπουλο και στη δεύτερη πέναλτι και κίτρινη στον Ντιέ.

Δεν πάει πουθενά…
Ο Παναθηναϊκός χωλαίνει και δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις για να το καταλάβει. Η άμυνα του δέχθηκε αρκετή πίεση και ο Καντέ ήταν αυτός που έκανε… δώρο στον Μήτρογλου το γκολ του Πανιωνίου. Ανάπτυξη καλή δεν υπήρχε και οι οποίες φάσεις έγιναν κυρίως από ατομικές προσπάθειες. Ο Σισέ μπορεί να σκόραρε με πέναλτι, αλλά σπατάλησε δύο κλασσικές ευκαιρίες και αφού δεν βάζει γκολ κανένας άλλος, μοιραία ήρθε η γκέλα. Οι «πράσινοι» χρειάζονται μεταγραφές, αλλά ποιος θα τις κάνει; Μπορεί ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα να δήλωσε ότι η ομάδα του παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά με αυτό το πρόσωπο που παρουσιάζει, είναι απίθανο να κάνει την ανατροπή. Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουν σιγά-σιγά στην Παιανία να σκέφτονται τα play-offs.

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάϊντ η ΑΕΚ
Είναι ξεκάθαρο για την ΑΕΚ ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, αλλά κυρίως αλλαγή νοοτροπίας. Η «Ένωση» τέσσερις μέρες μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, γνώρισε ήττα-ντροπή από τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι άξιο απορίας πως μπορεί να «μεταλλάσσεται» μια ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όσο κι αν προσπαθεί ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιοι παίκτες τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Η λέξη σοβαρότητα απουσιάζει από το λεξιλόγιο τους και όσο συνεχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι, δεν θα είναι αφύσικο να έρθουν κι άλλες τέτοιες ήττες.

Η κατηφόρα του Μιραλάς
Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται σε διαρκή πτώση και αυτό είναι εμφανές. Είτε αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, είτε πίσω από τον Πάντελιτς, είτε στη δεξιά πλευρά, ο Βέλγος επιθετικός φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια ότι δεν «πατάει καλά». Κόντρα στον Αστέρα είχε συμμετοχή μόνο σε μια επιθετική προσπάθεια στην αρχή και μετά χάθηκε. Ουσιαστικά ήταν εκτός αγώνα και δεν βοήθησε την ομάδα του, όπως συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία. Άλλωστε, οι αριθμοί του συγκριτικά με το ξεκίνημα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της πτώσης. Στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, πέτυχε επτά γκολ και στις εννιά που ακολούθησαν, σκόραρε δύο φορές όλες κι όλες κόντρα σε Ατρόμητο και Κέρκυρα.

Που θα πάρει βαθμούς;
Για την Λάρισα κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αφού η δεινή βαθμολογική της θέση, δεν της επιτρέπει να… διαλέγει παιχνίδια. Με δεδομένο, ότι το πρόγραμμα δυσκολεύει αρκετά στη συνέχεια, αν δεν πάρει βαθμούς σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Κέρκυρα, τότε που θα πάρει; Οι «βυσσινί» πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και δικαίως γνώρισαν την ήττα. Ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξουν άρδην το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να «ψάχνουν» περισσότερα πράγματα κάθε αγωνιστική, αν δεν θέλουν να χάσουν πρόωρα το τρένο της παραμονής.


Ο Κουμαρτζής

ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ