Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Το "μονοπάτι του κέρδους" στον Αλογομούρη καθημερινά!


Απο σήμερα 24 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία μου με την σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/
Καθημερινά θα μπορείτε ακολουθώντας το θρυλικό "μονοπάτι του κέρδους" να βρίσκετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για πονταρίσματα, αλλά και αρθρογραφία που θα τσακίζει κόκκαλα! Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" μαζί με το ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ καθημερινά στην σελίδα του Αλογομούρη http://alogomouris.blogspot.com/


Κουμάρι : Ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο. Βέβαια το κουμάρι δεν παραπέμπει σε avantgarde καταστάσεις ενός ναού στο Μονακό, ούτε καν σε Πάρνηθα, και ταιριάζει σε άτομα low level, παρακάτω και από έναν απλώς άξεστο τζογαδόρο. Το κουμάρι είναι πιο underground και παρακμή. πηγή πληροφοριών slang.gr

28 Ιανουαρίου 2011

Φούλ πρόγραμμα απο σήμερα!!!

 
 Ο Παναθηναϊκός δεν είπε όχι στο δώρο που του έκανε μία μέρα πριν η Λιέτουβος Ρίτας στην έδρα της Κάχα Λαμποράλ, επικράτησε άνετα με 82-56 της Μάλαγα και… στρογγυλοκάθισε από την 2η κιόλας αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα στην κορυφή του 5ου ομίλου. 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευτύχησε να δει πολλούς παίκτες του να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, με του Μπατίστ και Τσαρτσαρή να είναι οι ανώτεροι όλων.

Σούπερ Σόφο, σούπερ Μακάμπι

Με κορυφαίο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος έκανε double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, η Μακάμπι πέτυχε την πρώτη της νίκη στον 6ο όμιλο του Top-16 της Euroleague, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο, συνθλίβοντας στη Nokia Arena την Ρόμα με 99-58.Οπως γίνεται αντιληπτό και από το σκορ, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τους γηπεδούχους να είναι σαρωτικοί στο παρκέ και να παίρνουν από νωρίς μια μεγάλη διαφορά (30-18, 10`), την οποία διατήρησαν με χαρακτηριστική ευκολία.

Τον Σχορτσανίτη ακολούθησαν σε απόδοση οι Λιόρ Ελιγιάχου με 18 πόντους και Τζέρεμι Πάργκο με 16. Από το ναυάγιο της Ρόμα διασώθηκε μόνο ο Βλάντιμιρ Ντάσιτς με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μακάμπι στον 6ο όμιλο σε δύο παιχνίδια και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Ρόμα, που δείχνει ότι πάρα πολύ δύσκολα θα παλέψει για μία από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 57-31, 75-44, 99-58

Πειθαρχική δίωξη στον Κάκο

Πειθαρχική δίωξη άσκησε την Πέμπτη (27/1) ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ στον Τάσο Κάκο για τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γνωστός διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα το περιστατικό και τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο επιθετικός του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να διώκεται για παράλειψη καθηκόντων!

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει και επίσημα θέση η ΕΠΟ. Αρχικά, για το αν πράγματι υπάρχει διώξη κατά του έλληνα διαιτητή και φυσικά για το ποια στάση θα κρατήσει η ίδια έπειτα από αυτή την εξέλιξη.


ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ


ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Τζίροι & αποδόσεις

ΤΖΙΡΟΙ